davidabg Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 Може да има 3-4 човека, които ще го плащат Е, все пак 3-4ма по ~30 лв. на месец в таа криза, кой ти ги дава Цитирай
algor Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 Не знам как ги сметна тия приблизително 30 лева, като абонамента за всички канали е 4,5 долара на месец. Явно калкулаторите са ни различни... Цитирай
davidabg Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 ... като абонамента за тях е 6лв. с ДДС/месец (с sms). Цитирай
r1der Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Моля да се има в предвид, че до ден-два ще започне да ви прави сметка от СМС-и.Програмата е платена вече и в настройките и фигурира че може да си праща СМС-и без знанието ни за да се активира. 1 Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Тия песове се имат за много хитри май.. Батти обирджиите.... има изгорели от Андроидската версия... Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Kъде точно намери настройките и? Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 При първоначалното пускане, нали ни кара да приемем условията... Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Бре интересна работа и аз не намиам настройки нито в програмата нито в Settings на телефона. Тази информация май нещо ... Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 При първоначалното пускане, нали ни кара да приемем условията... Това е при първо стартиране на програмата. При мен заключени канали няма, няма и Настройки. Или съм си платил или нещо... Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Има изгорели с Андроидската програма. Както знаете там станаха платени някои програми и сега е ред на iOS... Аз я премахнах вече.... Цитирай
victor11 Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Този вариант за скрити есемеси няма как да проработи при iOS, не и при приложение от Appstore. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Ето за тези които не са разбрали още ... От страницата им New Dear BGCN TV customers 01-02-2012 Dear customers, Natnet is forced to activate the billing due to the high cost of the content and the operation of the service.For the users that sent SMSes on the dates 30 and 31st of January (before we activated the billing officially, Natnet had decided to refund the payment without closing the access for the paid period in order to collect the re-fund please send mail with your mobile number used for activation to info@bgcn.tv Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Дано да е така. То ще се чуе... Андроидската версия..... Еми не колега, плаща се за 2 седмици(това го казвам не от личен опит, а от изпатили колеги), при това за супер гадно качество, не сече картината, ама за сметка на това е супер ЗЛЕ, това е другото, което не споменах, щом ще се плаща, при това такава сериозна сума за тъпите канали, които предлагат, не би ли трябвало поне картината да е добра ? Отнесоха 1* и от мен... Скоро рейтингът им толкова ще падне, че ще залязат откъдето изгряха. Пичове,триите го това приложение!!!Взема пари!!!На мен ми взема два пъти по 5 лв. смс към номер 1983.Пълен боклук!!!5 лева без ДДС!!! Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 14, 2012 Автор Публикувано Февруари 14, 2012 К*р капан, аз няма да правя update, освен ако в един момент не ми каже, че ми е стара версията и не мога да гледам Не че съм се загледал точно в това приложение при наличие на Dreambox Live Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 15, 2012 Публикувано Февруари 15, 2012 Все още няма под ключ, ъпдейтвай. Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 15, 2012 Публикувано Февруари 15, 2012 Добавени са някои нови канали (НТВ Мир,DStv,DMsat) Цитирай
davidabg Публикувано Февруари 15, 2012 Публикувано Февруари 15, 2012 ............................Не че съм се загледал точно в това приложение при наличие на Dreambox Live Има ли БГ канали ? Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 15, 2012 Автор Публикувано Февруари 15, 2012 Има всичко възможно, но трябва да имаш сателитен приемник с enigma 2. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 17, 2012 Автор Публикувано Април 17, 2012 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
redalex Публикувано Март 20, 2013 Публикувано Март 20, 2013 Малко ъпдейт по темата: Очаквайте промени в апликейшъна и нови канали скоро....възможна е и промяна на името Цитирай
eek Публикувано Март 20, 2013 Публикувано Март 20, 2013 Има нужда от промени, защото при тези канали, които са налични в момента бих казал, че единственото за което си струва заплащането е тв7. Останалите са просто за красота. Ако взимате пари за канал, поне сложете канали, които да си струват заплащането.Кой би гледал ненужни музикални канали, когато има интернет? Цитирай
Alxx® Публикувано Март 20, 2013 Публикувано Март 20, 2013 Моля да се има в предвид, че до ден-два ще започне да ви прави сметка от СМС-и.Програмата е платена вече и в настройките и фигурира че може да си праща СМС-и без знанието ни за да се активира. Има изгорели с Андроидската програма. Както знаете там станаха платени някои програми и сега е ред на iOS... Аз я премахнах вече.... Пичове,триите го това приложение!!!Взема пари!!!На мен ми взема два пъти по 5 лв. смс към номер 1983.Пълен боклук!!!5 лева без ДДС!!! След тия постове я изтрих със страшна сила и нищо вече няма да ме накара да я върна. Мръсни номера не забравям и не прощавам. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.