profusion Публикувано Ноември 19, 2018 Автор Публикувано Ноември 19, 2018 Това е май за темата която пуснах не за ТВ ама нищо дай линк? Цитирай
profusion Публикувано Ноември 22, 2018 Автор Публикувано Ноември 22, 2018 реших и взех 55nu8070 намален квот било било 2 Цитирай
profusion Публикувано Ноември 27, 2018 Автор Публикувано Ноември 27, 2018 Много доволен от избора Цитирай
profusion Публикувано Ноември 29, 2018 Автор Публикувано Ноември 29, 2018 Някой да помага не мога да се оправя с новия ТВ. Пуснал съм го кум мак-а и самсунга засича че е компютър и включва на режим където картината почти не може да се пипа, а усещам сатурацията леко набузена. На мака също няма как да го донаглася.... ? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 21, 2019 Публикувано Август 21, 2019 Някой наскоро да е купувал 32" смарт ТВ среден клас? Ще взимаме за детска стая и ми се иска да е future proof, доколкото е възможно поне 5-10 г. От ЛГ сме много доволни. 3-4 ТВта имаме техни и никой досега не е дал фира Същото не може да се каже за Сони. Допадна ми и този (с колона/стойка), макар че е малко над бюджета, но като цяло ОК: https://electron.bg/philips-32pfs586312-p-333101.html Доколкото разбрах колоната може и с блутуут да се ползва. Ако може и слушалки да се вържат безжично, ще е идеално. Единствено Самсунг не бих взел като марка. Сони са малко по-скъпи, ЛГ и Филипс мисля са ОК. На ЛГ съм свикнал със смарт функциите, които според мен са направени много добре (WebOS), но ако някой е пробвал и други типове и има нещо по-добро, да подскаже Нали пускат сега и ТВта с Airplay поддръжка, но сигурно ще са само за големите размери и с високи цени? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 21, 2019 Публикувано Август 21, 2019 Таман щях да редактирам поста, понеже се оказа, че може и по-голям да бъде - около 40". Дали има смисъл да гледам Toshiba, Sharp, JVC? Някой има ли наблюдения как са им смарт-функциите? Едно време Sharp си правеха панелите, сега не знам как е. Общо взето май всички са ЛГ или Самсунг... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 23, 2019 Публикувано Август 23, 2019 (редактирано) Взех този: https://mallbg.com/Телевизор-LG-43UM7450PLA-43-инча-4K-UltraHD-TV-IPS-4K-Display-3840-x-2160-DVB-T2-C-S2-webOS-ThinQ-AI-WiFi-4К-Active-HDR-Bluetooth-43UM7450PLA_158048.html Модел 2019 на ЛГ, според страницата на Apple, даже се очаква да му добавят Airplay поддръжка по някое време. Вчера следобед го поръчах, преди малко дойде. Учуди ме обаче, че доставчика ми каза, че понеже е взет на юридическо лице гаранцията е "може би 12 м." по негови думи. После видях в оригиналната гаранция на ЛГ, че го е вписал 12 м. Никъде на сайта им това не го пише. Някой запознат ли е или има ли подобен опит? Ако го бях взел от Технополис за 60 лв. отгоре, пак ли така щяха да ми кажат? Редактирано Август 23, 2019 от DreamcatcheR Цитирай
arm11 Публикувано Август 23, 2019 Публикувано Август 23, 2019 Физическо лице 24 месеца, юридическо такова 12 месеца. Така е. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 24, 2019 Публикувано Август 24, 2019 Ами явно не. Писах им мейл, казаха че и за двата типа лице е 24 м.Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Взех този: https://mallbg.com/Телевизор-LG-43UM7450PLA-43-инча-4K-UltraHD-TV-IPS-4K-Display-3840-x-2160-DVB-T2-C-S2-webOS-ThinQ-AI-WiFi-4К-Active-HDR-Bluetooth-43UM7450PLA_158048.html Модел 2019 на ЛГ, според страницата на Apple, даже се очаква да му добавят Airplay поддръжка по някое време.Днес забелязах, докато избирах screen mirroring от телефона, че се появи още една опция Бяха включени автоматичните ъпдейти и явно тези дни са добавили Airplay. Може да се пуска и музика (има плейър с артуърк). Ето няколко снимки как изглежда на ТВ-то. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 2, 2019 Публикувано Ноември 2, 2019 Не е точно по темата, но за да не отварям нова, ще питам тук. На кратко, Телевизор Сони с Андроид. Започна да работи изключително бавно, ползва се основно за ip tv. Проверих за ъпдейти, последна версия е. Тогава реших да го върна в заводски настройки. От тогава не може да стартира, прави опит, стига до някъде и започва отначало. Четох и гледах клипове, как да го ресторна . Това така и не се получава. Ако някой има идея, съвет или предложение, моля да сподели. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 3, 2019 Публикувано Ноември 3, 2019 За Лондон става въпрос. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gosta Публикувано Ноември 4, 2019 Публикувано Ноември 4, 2019 Пробва ли хард ресет?Изключваш от мрежата , задържаш волюм +и - едновременно и включваш докато диода отпред светне в зелено и го пускаш. Всичко трябва да е изключено от входовете на телевизора. Намери кой е последни фърм за твоя телевизор и го качи на една флашка. Сложи го Юсб-то и пробвай да буутне от тамSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 4, 2019 Публикувано Ноември 4, 2019 Това го пробвах над 50 пъти, без флашка. Само ресет исках да направя. Изключва се от мрежата, натоскаш и задържаш volume- и power, включваш захранването. След като светне зелено индикатора пускаш бутоните. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 5, 2019 Публикувано Ноември 5, 2019 на 6.10.2019 г. at 1:11, DreamcatcheR написа: Днес забелязах, докато избирах screen mirroring от телефона, че се появи още една опция Това телевизора ли го пуска? На моя го няма Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 5, 2019 Публикувано Ноември 5, 2019 Тук е списъка с поддържани модели телевизори:https://www.apple.com/ios/home/accessories/#section-tvSent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
turganay Публикувано Ноември 22, 2019 Публикувано Ноември 22, 2019 Предлагайте, смарт телевизор до 55 инча с добър панел, марката е без значение. Почнаха черните петъци да се възползвам.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
mirror Публикувано Ноември 22, 2019 Публикувано Ноември 22, 2019 Аз залагам на Sony XF9005 и XG9505, ако искаш OLED AG8 и AG9. 1 Цитирай
gosta Публикувано Ноември 22, 2019 Публикувано Ноември 22, 2019 Имам вече една година Sony XF9005 и съм повече от доволен.Препоръчвам с двете ръцеSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 (редактирано) Привет и Честита Нова Година на всички колеги! Пожелавам много здраве и щастие на Вас и Вашите семейства! Предстои ми покупка на телевизор, около 55 инча и се спрях на това нещо, как Ви се струва? https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-SONY-KD-55AG8-4K-Ultra-HD-OLED/p/13732 Другия ми вариант е ето този: https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-LG-OLED55C9PLA-4K-Ultra-HD-OLED/p/16441 Не съм хич в час с този вид техника и се страхувам да не сбъркам в избора. Редактирано Януари 1, 2020 от niksan76 Цитирай
mirror Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 Е Сонито много ясно :), единственият минус според мен е звука, но с един хубав саундбар или буумбокс нещата ще заспят! Цитирай
niksan76 Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 (редактирано) Имам рисийвър Denon с колони Jamo. Няма да ползвам звук от телевизора. Странно ми е, че доста хора ми казват “Ако искаш проблеми, вземи си OLED”. Всички ми препоръчват за още малко средства, Samsung 8-ма серия, QLED. Редактирано Януари 1, 2020 от niksan76 Цитирай
mirror Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 Е ми защото се изпичат, но това са старите OLED-и с новите не съм забелязал да има проблем. На Samsung са ми прекалено изкуствени цветовете, а бе всеки си има предпочитания. Дерзай! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.