Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Барселона протестира за дузпа... Имаше и червен картон за Валдес..

П.П Объркали са тук малко :)

04b490553737fdd0.JPG

Редактирано от John Digweed
  • Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Но дузпа нямаше, нали? ;)

Публикувано

Нали гол има, кой го ебе дузпата :D

Публикувано

Но дузпа нямаше, нали? ;)

Много ясно... че нееее :) :)

Не съм гледал мача, и честно казано исках Реал да паднат и 2та мача предвид сблъсака с нас, защото това щеше да има доста отрицателен ефект. Снощи си направих труда да гледам головите и положението за дузпа.

Няма никаква дузпа. Многото симулации, които Барса практикува накараха съдиите да гледат с друго око на тях. Незнам дали е испанска черта, нои Реал при мачовете си в лигата практикуват същите приоми.

п.с. за всички фенове на Барса, които ще оспорят това. Вижте положението на крака на Рамост след "сблъсака" с Адриано.

Елементарна механика и удар между две тела. Няма как тялото на Адриано да не придаде част от скороста си на крака на рамос ако има удар между тях. Вместо това Рамос си сваля крака на момента без дори да има какъвто и да било откат.

http://www.youtube.com/watch?v=1i9X3RaojOE&feature=player_embedded

Редактирано от eek
Публикувано

Реал аз поне не съм ги виждал да симулират, а и все пак не са известни нито като уефалона, нито като referee united. :D

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

Публикувано

Нелепо е фен на Юнайтед да говори за съдии:)

Това е защото дават 100% от мачовеете на Юнайтед. ;)

Ето една статистика на вестник Телеграф относно съдийски решения за и против.

How the survey worked

Each replay was watched up to six times in slow motion/super-slow motion.

For penalty incidents, separate viewings were used to look for potential contact at the feet, ankles, knees, and upper-body areas.

If a penalty was judged to be 'missed’ it was assumed the kick would have been converted.

A conscious effort to side with the referee’s decision was made where possible.

Tim Long is a sports broadcaster and writer who has passed the basic referee course.

www.thesportscaster.net

Untitled_zpsf6989ca2.jpg

Редактирано от eek
Публикувано

ееk, не се хаби. Нали знаеш, че всички фенове на чужди отбори са коне с капаци? И да им го нарисуваш, те си имат точни определения за няколко големи отбори и не можеш да им промениш мисленето.

Много ще се изкефя съдиите яко да подпират Юнайтед в сблъсъка с Челси за ФА и да ги отстранят с някаква несъществуваща дузпа или в следствие на червен картон. И като всички почнат да ми опяват колко съдийски отбор е Юнайтед, само ще си го преместя..

Публикувано

Знам,че е в последния момент, но ако е възможно някой да даде стрийм за Левски-Черноморец, който да върви в Англия. Благодаря

Публикувано

Юнайтед да се готви :)

При равен ще играем 98, 99 мн (преди другите продолжения)

П;П

392247e666f8a627.png

Публикувано

Зависи от равния. Съгласен съм и на 0:0.

Надявам се съра да прегледа обстойно 1/2 финала Реал - Байерн миналата година.

Публикувано

За шампионска лига )))

5yha3eqa.jpg

Публикувано

Най-слабото полувреме на Юнайтед от много години насам. Трябваше да паднат!!! По-незаинтересовано поведение не съм виждал скоро. И то на собствения ти стадион, пред толкова много хора.. И прехваления Карик, и това леке Клевърли.. Рууни на крилото по-добре да беше седнал при публиката да догледа мача.. Кагава го видях като беше заменен. Ван Перси е в ужасна форма от 1 месец.. Валенсия всеки божи път прави абсолютно едно и също нещо.

Тоя па Уеб как не можа поне една дузпа да свири де*а. :D

Sent from my iBrain using iFingers

Публикувано

Малко да споменем и българското първенство. След първите два кръга общо взето надеждите на повечето тимове за сериозни промени в класирането не се сбъднаха. Общо взето разликите се запазиха, както бяха и в края на първия дял от първенството. Лудогорец не се възползва от грешната стъпка на Левски в мача с Ботев Пловдив, ЦСКА поправи грешката от първия кръг като победи Черноморец, Литекс след победата над ЦСКА направи равен в Ловеч с Локомотив Пловдив. Много по-сериозна битка и размествания се получиха при отборите в края на класирането на родната А група. Най-интересния факт след двата изиграни пролетни кръга е факта, че единствения отбор с две победи е сочения за тотален аутсайдер отбор на ЕТЪР Велико Търново :)

Публикувано

На Левски им пръснахме дупетата. А и късмет извадиха с малкия резултат.

Публикувано

Чак пък пръснахте, айде малко по-скромно. Победихте факт, ама чак да сте надиграли Левски със невероятна игра и положения - не беше чак така. Просто успяхте да победите отбор, който последните 17 години не сте побеждавали. А и да не говорим, че е с треньор на Левски и нападател на Левски. Проблема че не са в Левски си е само на отбора и ръководството на столичния отбор. Така че по-скромно го давайте, че да не литнете много на високо, че падането боли после.

Победа и толкоз!!!Кво толкова като е Левски ще паднете всеки път!!!

Редактирано от asko44
Публикувано

Асене, всичко изказано от теб само потвърждава думите на Шамана, а и ми заприлича на феновете на МанЮ.

Те са по същия начин "Биха ни Реал Мадрид, ама Роналдо си е наш кадър и е велик".

Е, и?

Думи много, а резултата говори.

И няма падане и ставане - говорите за един мач, който Левски загуби с 2 на 0.

Чисто и просто като изкъпан милиционер. :tooth:

Публикувано

Абсолютно. Отдавна съм отвратен от агитки и отбори. Просто се израдвах на факта, че отбор, който съм подкрепял цял живот, се връща на сцената с гръм и трясък ;) Това е.

И Асене, нали мога да изразявам мнението си! Ако преча нещо... ;)

Публикувано

Нащо е далече от футбол. Без детско-юношески школи всичко затъва. Купуват се некви прехвалени футболистчета и разни бразилци, които са си качили клипове в ютуб за да се промотират вместо да си произвеждаме наши. Клубовете перат едни пари и въртят едни схеми и скоро и в европа няма да играем, защото разходите на клубовете са над 150-200 от приходите.

Относно мача на Юнайтед: изтървахме хубав шанс, но и това го има. Силно първо и много слабо второ полувреме. За хората ноито не са спортували им е трудно да рзберат, че след като се отпуснеш в дадена среща после е почти невъзможно да влезеш в същия ритъм, но има реванш няма невъзможни неща.

Публикувано

Юнайтед с двама вратари го играхте тоя мач, единия Ви даде, другия Ви извади.

Що се отнася до Ботев-Левски, стана хубав мач за нашите стандарти, само да не бяха зулумите.

Публикувано

Не съм фен на никой европейски отбор, най-малко на Манчестър Юнайтед.

За България - лошото на сегашния ни треньор е, че няма сърце да играе срещу по-добрите отбори в България. Срещу по-слабите отбори мачовете ги взима без особени проблеми, но в дербитата не успява да вземе правилни решения за състава и смените по време на мача. Има личности като Владимир Гаджев, Йордан Милиев, както и част от чужденците за който няма място в Левски вече. Лежат на стари лаври и това е. Йордан Милиев няма смелост в едно единоборство да влезне, Влади Гаджев го чакаме всяка година да вкара някой гол от 20-тина метра и после да спи през останалата част от сезона. За чужденците - аман вече от недоказани второ и трето девизионни играчи. Имат и попадения но все още те са много по-малко от грешните решения. Конкретно с имена - Прохазка не знам до кога ще го чакаме нещо да направи, Рамос в мача с Ботев беше безобразен - обикновено е много по-добър, Нуно Пинто и той се губи през повечето време, Силва тича без особена цел и посока. Светлия лъч Гари Родригез е единственото попадение през този сезон. Крайно време е да се появи треньор с топки и да спре да робува на старите кучета. А за Мъри Стойлов - дано ви помогне да играете в Европа, но не залагайте много на него. Мъри беше силен в Левски защото имаше много силен гръб - Наско Сираков. Без него за съжаление не е нищо повече от повечето посредствени треньори в България. Доказа го и през последните години като смени доста отбори. А за това че обикновенно на Левски вкарват техни стари кадри, това не е от вчера. Това е риска като си топ отбор в дадена държава. Навсякъде е така.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...