Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Топ били... Кога? 1914-та ;)

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Там бяха много фактори. Едно ядро от бг футболисти, които играха заедно много време и бяха сработени. Компенсираха липсата на технически качества с отборна игра. Другото, което беше, че жребия беше на тяхна страна и въпреки, че в лигата имаха кофти жребии показаха ужасна игра защото въпреки, че всички отбори го подцениха пак им вкараха по 4-5.

За сравнение ще ви дам един Бате Борисов, който се появи по същото време, когато левски беше в лигата и вижте, че като се работи правилно резултатите са на лице.

Публикувано

Шамане да не започваме личен спор за това кой отбор какъв е. До скоро не бяхте и в А група поради ред причини, може би ще кажеш независещи от Вас. Левски е отбор с много купи, титли и успехи. Но ако започнеме да обсъждаме това темата ще стане дебела.

Публикувано

Върни се в историята и погледни фактите. Аз спор не почвам и дали Левски(отбора) или Ботев(отбора) ми е все тая... И двата отбора са доволно зле, но не бъди кон с капаци.

Публикувано

Не съм кон с капаци и последния ми пост е обяснение за слабата игра на конкретни играчи от отбора на Левски. Не съм коментирал играчи на Ботев, а само на Левски. А и историята я знаем, но там е замесен и друг български отбор - ЦСКА който е пряко ангажиран и създаден от тогавашните управляващи. Но пак това е друга тема на разговора.

Публикувано

"Футбол" в България? Шегувате се, нали?

Публикувано

Ааааа хич да не се захващаме с ЦСКА,че ще станем на кълбета :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Има/няма футбол в България, ама се гледа много повече от всички останали първенства.

Публикувано

Тя каквато ни държавата, такъв и футбола: смотан, корумпиран, играещ се на съборетини, гледан от семкаджии, хора които търсят в кой да си начешат кокалчетата или ослепели от любов към отбора си фенове. Но такъв си имаме и е по-добре да му се радваме, че ще останем и без него иначе. Надявам се да започнат да обръщат повече внимание на школите, тук има таланти, нямаме нужда от толкова вносни "звезди".

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Стискам палци за нашите тази вечер ...при Любо тръгнахме нагоре ,отново съм фен на националният отбор ...Успех. !!!

e7eze4uj.jpg

Публикувано

Оооох , дано, дано! Като гледам как напъват датчаните, дано да ги излъжим! Успех лъвове.

Публикувано

Гооооооооооооол!!!

Публикувано

Гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол! Ще гръмна от кеф!

Публикувано

Турските съдии показват класата си.. Иначе Тонев е голяма лакомия! Много положения пропиля.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

A,Гаджев е бавен!

Публикувано

За какво беше тоя картон?!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

Бая време с такава тръпка не съм гледал наште...иначе можехме и да бием , но и точката е добре...!!!

Публикувано

Абсолютно, важното е, че не загубихме точката. Макар, че изпуснахме датчаните. Можехме да ги бием.

Публикувано

Майната му на резултата, наш'те момчета бяха по-добрия отбор. Датчаните се прибраха с подвити опашки в съблекалнята на собствения си стадион.

Браво Лъвчета!

Публикувано

Чак пък по-добри :)

photosy.png

Публикувано

Суха статистика ;) важен е резултата, а и играта която показаха лъвчетата. Браво на тях. Гаджев не знам какво прави там, много брак в играта му...

Публикувано

y2apetur.jpg

Залогът беше партия с един приятел:))) сега ще трябва да делим печалбата :)))

Публикувано

Кое е това приложение, че един бот тук ме пита :D

Публикувано

В американския стор го няма за съжаление..

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...