eek Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Там бяха много фактори. Едно ядро от бг футболисти, които играха заедно много време и бяха сработени. Компенсираха липсата на технически качества с отборна игра. Другото, което беше, че жребия беше на тяхна страна и въпреки, че в лигата имаха кофти жребии показаха ужасна игра защото въпреки, че всички отбори го подцениха пак им вкараха по 4-5. За сравнение ще ви дам един Бате Борисов, който се появи по същото време, когато левски беше в лигата и вижте, че като се работи правилно резултатите са на лице. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Шамане да не започваме личен спор за това кой отбор какъв е. До скоро не бяхте и в А група поради ред причини, може би ще кажеш независещи от Вас. Левски е отбор с много купи, титли и успехи. Но ако започнеме да обсъждаме това темата ще стане дебела. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Върни се в историята и погледни фактите. Аз спор не почвам и дали Левски(отбора) или Ботев(отбора) ми е все тая... И двата отбора са доволно зле, но не бъди кон с капаци. Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Не съм кон с капаци и последния ми пост е обяснение за слабата игра на конкретни играчи от отбора на Левски. Не съм коментирал играчи на Ботев, а само на Левски. А и историята я знаем, но там е замесен и друг български отбор - ЦСКА който е пряко ангажиран и създаден от тогавашните управляващи. Но пак това е друга тема на разговора. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 "Футбол" в България? Шегувате се, нали? 3 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Ааааа хич да не се захващаме с ЦСКА,че ще станем на кълбета Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Има/няма футбол в България, ама се гледа много повече от всички останали първенства. Цитирай
roll2puff Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Тя каквато ни държавата, такъв и футбола: смотан, корумпиран, играещ се на съборетини, гледан от семкаджии, хора които търсят в кой да си начешат кокалчетата или ослепели от любов към отбора си фенове. Но такъв си имаме и е по-добре да му се радваме, че ще останем и без него иначе. Надявам се да започнат да обръщат повече внимание на школите, тук има таланти, нямаме нужда от толкова вносни "звезди". 3 Цитирай
djokando Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 Стискам палци за нашите тази вечер ...при Любо тръгнахме нагоре ,отново съм фен на националният отбор ...Успех. !!! 1 Цитирай
stangen Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 Оооох , дано, дано! Като гледам как напъват датчаните, дано да ги излъжим! Успех лъвове. 1 Цитирай
stangen Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 Гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол! Ще гръмна от кеф! Цитирай
MUFCBG Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 Турските съдии показват класата си.. Иначе Тонев е голяма лакомия! Много положения пропиля. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
MUFCBG Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 За какво беше тоя картон?! Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
djokando Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 Бая време с такава тръпка не съм гледал наште...иначе можехме и да бием , но и точката е добре...!!! 2 Цитирай
stangen Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 Абсолютно, важното е, че не загубихме точката. Макар, че изпуснахме датчаните. Можехме да ги бием. Цитирай
roll2puff Публикувано Март 26, 2013 Публикувано Март 26, 2013 Майната му на резултата, наш'те момчета бяха по-добрия отбор. Датчаните се прибраха с подвити опашки в съблекалнята на собствения си стадион. Браво Лъвчета! 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 Суха статистика важен е резултата, а и играта която показаха лъвчетата. Браво на тях. Гаджев не знам какво прави там, много брак в играта му... 1 Цитирай
djokando Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 Залогът беше партия с един приятел)) сега ще трябва да делим печалбата )) 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 Кое е това приложение, че един бот тук ме пита Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 В американския стор го няма за съжаление.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.