djokando Публикувано Март 28, 2013 Публикувано Март 28, 2013 Да,в нашия стор и мисля в английслия май . Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 28, 2013 Публикувано Март 28, 2013 Още един такъв скрийншот и се пазарим да ми ставаш типстър Цитирай
Addie de Arquette Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Днес се изиграха мачовете от четвърт финала за Купата на България! Полуфиналистите са ясни, а именно - Локомотив София, Левски, Славия и Берое. Столичните железничари надиграха ЦСКА и напълно заслужено спечелиха двубоя със скромното 1-0, реализирано от дузпа в 85тата минута. По-късно днес се игра и мачът между отборите на Литекс и Левски, като ловешкият тим успя да победи софийския гранд с 2-1, но сините имат предимство с 1 чист гол от първия мач и благодарение на него продължават напред към полуфинала. Славия загубиха в протоколен реванш с 0:1 от Миньор, но с общ резултат 5:3 също отиват на полуфинал. Берое днес тотално надиграха Пирин ГД като гост с 3:1 и с общ резултат 4:1 е на полуфиналите. Утре ще се тегли жребия за полуфинала. Кой според вас ще грабне Купата на България? Цитирай
hidalgo Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 (редактирано) Няма да е никой от наще, така че от тук нататък ми е все тая. Редактирано Април 3, 2013 от hidalgo Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 3, 2013 Автор Публикувано Април 3, 2013 Само не разбрах, кое му е "напълно заслужено" в победата на Локо Сф над ЦСКА? Това, че за цял мач имаха един удър към вртата на червените или това, че им дадоха напълно измислена дузпа за фаул 1 метър извън наказателното поле, откъдето падна и гола? Цитирай
Addie de Arquette Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Явно сме гледали различен мач. Имахме положения, които не успяхме да реализираме. Дузпа може и да е нямало ,но червен картон имаше. Горкият съдия осъзна, че после много ще се недоволства и реши да отмени и червения картон, който даде. Да не говорим , че всичко се връща. В първия мач ни отмениха напълно редовен гол, който променяше нещата днес, аз бих казала съдба. Мачкайте железни! Цитирай
Alxx® Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Бащата е фен на локото, аз от футбол не отбирам. Честито. Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 3, 2013 Автор Публикувано Април 3, 2013 Явно наистина сме гледали различен мач. Червен картон трябваше да се вдигне единствено на вратаря на ЦСКА за грубото му влизане извън наказателното, за което беше дадена и въпросната абсурдна дузпа и никой нямаше да има претенции за този червен картон, но това което направи съдията в тоя момент беше повече от дебилно! Освен, че даде несъществуваща дузпа, вдигна и червен картон за реплика на защитника на ЦСКА, който през цялото време се опитваше да му обясни, че страничния съдия е видял нарушението извън наказателното поле, това не е обида към съдията или нещо подобно, за което да бъде изгонен играч. За това след като се усети каква мега глупост е направил отмени картона, друг е въпроса защо не отмени и дузпата и не даде фаул пред наказателното и защо вратаря на ЦСКА не беше изгонен, че дори и жълт картон не получи. Просто поредното скандално съдийство в родния футбол. По същия неадекватен начин отпадна и Литекс от Левски, много добре си спомняме отменения гол на Литекс в първия мач на Герена в 90-тата минута... 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 4, 2013 Публикувано Април 4, 2013 Всички са некадърни прасета... Не само ЦСКА Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 4, 2013 Публикувано Април 4, 2013 Нямаше толкова бездарен мач... ЦСКА-то не игра,Локо-то не игра,но пък за сметка на това съдията реши,че той трябва да е действащото лице.... Некадърни съдии и същите отбори...глупава история. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 4, 2013 Автор Публикувано Април 4, 2013 Реферът Калин Людмилов, който ръководи вчерашната среща за Купата на страната ЦСКА- Локомотив (София), е със спрени права за неопределен период от време. Същото е наказанието и на асистента му Ивайло Милков, който го подведе с решението за отсъдената дузпа. Няма какво повече да добавя. 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Април 4, 2013 Публикувано Април 4, 2013 Тия в БФСто са най-неорентираните същества, обитаващи територията на РБ. Пълен абсурд са. Цитирай
hidalgo Публикувано Април 4, 2013 Публикувано Април 4, 2013 Някой прави доста пари с тия 8 гола само първото полувреме. 1 Цитирай
roll2puff Публикувано Април 6, 2013 Публикувано Април 6, 2013 Надявам се да започнат да обръщат повече внимание на школите, тук има таланти, нямаме нужда от толкова вносни "звезди". Еххх, там горе ако ме чуят за всичко, на което се надявам... Левски вече няма да залага на скъпоплатени чужденци Edit: и става по-хубаво: Вчера собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че ще наложи нова политика на клуба, която ще включва налагането на млади момчета и юноши на клуба. 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 8, 2013 Автор Публикувано Април 8, 2013 В някои от чуждите форуми се появи информация, че Al Jazeera Sports ще предава от следващия сезон мачовете от Premier league. http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=251174 Цитирай
hidalgo Публикувано Април 8, 2013 Публикувано Април 8, 2013 Значи ли това, че ще стане едноличен притежател на правата? Защото аз и сега съм гледал мачова от Премиър по канали на Ал Джазира. Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 10, 2013 Автор Публикувано Април 10, 2013 Не, означава, че ще бъде поредната телевизия, която ще излъчва Премиершип. Al Jazeera от години няма права за излъчването на английското първенство, но след като падна монопола на Sky, отново ще може да предава мачовете. До сега това беше възможно само за срещите от FA Cup, може би това си гледал. Хубавото е, че телевизията разполага с два HD канала, с английски коментар (бивши коментатори от Sky), а и не на последно място не е много трудно да се гледат тези канали. Е на тва му викам аз с левче-кефче 6 Цитирай
Addie de Arquette Публикувано Април 10, 2013 Публикувано Април 10, 2013 Букмейкърите на братята македонци са по-щедри, с 1.50лв. -> 1500лв. Див късмет и още по-сладка печалба. 4 Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 11, 2013 Автор Публикувано Април 11, 2013 От новия сезон във Висшата лига на Англия ще се използва технологията "Ястребово око", която ще помага на съдиите правилно да отсъждат дали топката е преминала гол-линията или не. sportal 2 Цитирай
djokando Публикувано Април 11, 2013 Публикувано Април 11, 2013 Малко странен мач от страна на ЦСКА - последната минута ,при прекият свободен удар за червените-пратиха най-високият футболист Чочев да центрира,вместо да скача в наказателното поле и това при положение че всички досегашни свободни удари бяха изпълнявани от кой ли не ,само не от него ...иначе крилата този мач хич ги нямаше ,сбъркан мач ... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.