Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И не само това - защо бе пуснат мижитурката Делев, а крилата, колкото и слаби да бяха, постоянно центрираха топката към наказателното?

Защо не беше пуснат един Камбуров от началото, Марсиньо...?

Как ще играе Делев с високи, центрирани топки?

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Май най-добре с юношите до края-поне ако вземат нещо ще е сладко,пък и няма да се ядосвам като ги гледам ...

Публикувано

Знам си аз, че не трябва да играя БГ мачове, ама...

Публикувано
Носителят на трофея от Шампионската лига през миналия сезон Челси ще се изправи срещу Базел в полуфиналите на Лига Европа, отреди тегленият преди малко жребий в централата на УЕФА в Нион. Другата двойка, която ще спори за място на финала, е Фенербахче - Банфика.

Базел вчера елиминира друг лондонски отбор - Тотнъм, след като отстрани "шпорите" след две равенства - 2:2, и дузпи.

Фенербахче и Базел са домакини на първите полуфинали - на 25 април. Реваншите на "Стамфорд Бридж" и "Ещадио да Луж" са на 2 май, а големият финал е на 15 май на "Амстердам Арена". Символичен домакин на финала ще бъде победителят от първия полуфинал - Фенербахче или Бенфика.

Фенербахче - Бенфика

Базел - Челси

Отборът на Байерн (Мюнхен), който през миналия уикенд бе коронован пресрочно като новия шампион на Германия ще срещне Барселона в първия полуфинал в Шампионската лига. Другият германо-испански спор за място на финала на "Уембли" е между Борусия (Дортмунд) и Реал Мадрид. Двата отбора вече се срещнаха в груповата фаза на тазгодишното издание на надпреварата, когато германският шампион спечели четири точки от двете срещи с "Кралския клуб" (2:1 и 2:2).

Байерн и Барселона се срещнаха на четвъртфиналите на Шампионската лига преди четири сезона. Тогава каталунците преодоляха баварския колос и впоследствие спечелиха отличието.

Полуфиналните сблъсъци са 23 и 24 април с реванши на 30 април и 1 май. Победителят от двойката Борусия - Реал ще бъде симоличен домакин на финала на "Уембли" на 25 май.

Байерн (Мюнхен) - Барселона

Борусия (Дортмунд) - Реал Мадрид

Хайде на залозите :smile:

Публикувано

Нещо ми се върти като немски финал.

Публикувано

А на мен като Байерн - Реал

Публикувано

И аз си мисля , че Реал Байерн е по-възмония финал.

Тая година титлата отива в Байерн като за последно преди Гуардиола да ги съсипе :)

Публикувано

Според мен финалът също ще е Реал-Байерн, като се надявам Реал да спечелят.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Публикувано

Хайде аз ще съм по-различен:

Очаквам следните финали:

Фенербахче - Челси

Барселона - Борусия(Дортмунд)

Публикувано

И тъй като никой не предрича испански финал, ще се наема с тази прогноза.

Реал - Барселона

Моля, съобразявайте се какво пишете!

Имена като "Чалма" няма да се толерират!

Публикувано (редактирано)

За чий трябва да взимат Гуардиола догодина, като Хайкенс по всяка вероятност им носи требъл тази, но... малко ми напомня на вица където на Уолстрийт се срещат двама милиардери и единият показва новата си вратовръзка на другия - "Колко струва?"- пита вторият, "5000 долара!" - отговаря първият, "Пфу! Прецакал си се! Аз моята две пресечки по- нодолу я взех за 10000!"..

Такава е и баварската работа малко..

Редактирано от SpAwN
Публикувано (редактирано)

Хабавото е че ни се падна по-малкото Немско "зло" :biggrin: И че втория мач, Реал е домакин :smile:

Реал - Барселона

Без това са ни абонати, защо не :D

Редактирано от John Digweed
Публикувано

За чий трябва да взимат Гуардиола догодина, като Хайкенс по всяка вероятност им носи требъл тази, но... малко ми напомня на вица където на Уолстрийт се срещат двама милиардери и единият показва новата си вратовръзка на другия - "Колко струва?"- пита вторият, "5000 долара!" - отговаря първият, "Пфу! Прецакал си се! Аз моята две пресечки по- нодолу я взех за 10000!"..

Такава е и баварската работа малко..

Хайнкес е решил да приключи с треньорската кариера и да се отдаде на семейството си и това му е последния сезон като треньор, за това и назначиха Гуардиола.

Публикувано

Така може, той си е на годинки вече..

Публикувано

Това,за Гуардиола,не го казваш сериозно,нали?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Кое за Гуардиола?

Публикувано

БТВ Медия груп взе правата за Серия А

БТВ Медия груп откупи правата за излъчването на двубоите от италианската Серия А в следващите две години, разбра "winner.bg" от отлично информиран източник.

Така от следващия сезон феновете на Калчото ще могат да наблюдават мачовете на своите любимци по BTV action и Ring.bg.

Любителите на френския футбол пък ще имат възможност да гледат по една среща от Лига 1 на седмица в каналите на БТВ медия груп.

Както е известно, през настоящия сезон двубоите от Серия А се излъчват по ТВ 7 и News7.

Източник: winner.bg

Публикувано

И какво излезе Тв7 наляха големи пари и накрая само с БГ А група :)

Публикувано

Един мач, който си заслужава да се пробва 2-ка:

Лестър 1,95

Х 3,75

Болтън 4,00

Лестър нямат победа от 9 мача, а Болтън са в много добра форма и коефициента ми се вижда странен и за това си заслужава да се пробва.

3d6d8e1d22cdae34.jpg

Публикувано

Финалът на Шампионската лига в 3D po BTV Action 3D

Най-гледаният клубен футболен турнир в света УЕФА Шампионска лига за първи път ще бъде достъпен за българските фенове и в 3D формат. На 25 май зрителите на bTV Action ще имат възможност да се насладят на невероятното 3D шоу чрез специалния канал bTV Action 3D, създаден специално за големия финал на турнира.

bTV Media Group предоставя правата за излъчване на bTV Action 3D на всички кабелни и сателитни оператори безплатно - като комплимент към зрителите, които имат техническата възможност да се възползват от уникалното предложение.

Сезон 2012/13 на УЕФА Шампионска лига ще достигне кулминацията си на 25 май на стадион "Уембли" в Лондон пред рекорден брой телевизионни зрители по целия свят. Финалът ще бъде заснет от над десет 3D камери, които ще дадат възможност на многобройните фенове да се почувстват максимално близо до любимите си футболисти. 3D технологията позволява телевизорите да обработват и доставят информация толкова бързо, колкото човешкото око изпраща информация до мозъка. Резултатът е неописуемото усещане, което допълнително ще подсили невероятната емоция на финала пред малкия екран.

zonasport

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Някъкви прогнози за Левски-Цска...Аз мислех че мачът ще е равен ,но като гледам съставите червените без най-добрия си защитник Грънчов (резерва) и без нападатели (камбура и платини резерви) леко почвам да се съмнявам и в равенството ...

Публикувано

Бареков пак подчерта за прецедента в предаването на български футболен мач с 22 HD камериlol15.gif и къде можем да го гледаме в HD като мача ще го предават само по TV7, който е в SD. a014.gif

Публикувано

Е, според наш'те телевизионери, широк екран = HD. 'Убава ра'ота, ама нашенска...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...