Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Няма втори с такова центиране и изпълнение на преки свободни - просто негова запазена марка.

Да бе, метамерав, кварталния да умре :tooth: Дедо ви Ицо сигурно е играл на друга планета.

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Честито на всички Левскари!!! След вчерашния мач, титлата на 99% е синя. След 120 минутния финален мач за купата, с човек по малко, загубен при изпълнене на дузпи в сряда, Левски победи Лудогорец в мач без особенни футболни достойнства. Победата дойде в средата на даденото 4 минутно продължение. Внимание заслужава публиката на Левски, която отнове бе на ниво и доказа, че е 12-тия играч на сините.

Левски Шампион Але,Але.....

Публикувано

Само Левски Але, Само Левски Але, Само Левски Обичаме тееее !!!

Публикувано

Радвайте се сега-след няколко месеца всички вкупом ще плачем,след като ни направят за смях в Европа.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано
Честито на всички Левскари!!! След вчерашния мач, титлата на 99% е синя. След 120 минутния финален мач за купата, с човек по малко, загубен при изпълнене на дузпи в сряда, Левски победи Лудогорец в мач без особенни футболни достойнства. Победата дойде в средата на даденото 4 минутно продължение. Внимание заслужава публиката на Левски, която отнове бе на ниво и доказа, че е 12-тия играч на сините.

Левски Шампион Але,Але.....

И за какво е цялата гимнастика, като отново български отбори ще са евроидиотите. Надали Левски е имал по-слаб отбор в историята си и по-малоумен треньор, да не говорим пък за фк Мура от борисовата които трябваше отдавна да са във В група, но и този път ще ги спасят все пак са софийски "грандове" , докато други изгоряха преди няколко години за много по-малко.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

Поста ми е информативен и не цели да анализира, кой е по-по-най, слаб, идиот за треньор или евро идиот! Объркал си се нещо!

П.п. В твоя ред на мисли, кой нямаше да е "евро идиот" и без "гимнастики" защото виждам че си вътре в материята?

Публикувано

Няма такъв отбор в България за съжаление всички са в играта.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

Да бием Славия и ще празнуваме. Снощи беше труден мач, Пламен ни извади мъжката на няколко пъти, радвам се че успяхме да ги надъхаме, да се борят до края. Емоцията е неописуема, цял мач, цял стадион пее и накрая за награда ГООООЛ. Радвам се, че Митов е левскар по душа и ги надъхва да милеят за отбора. Снощи, след последния сигнал, като дойдоха да се поздравим, мисля че доста от чужденците разбраха за какво става въпрос, да слязат хора с деца, да ти подарят шалче, да се снимат с теб със сигурност за тези момчета това вече е нещо повече от работа.

В евротурнирите е ясно, че ще се правят чудеса от храброст, каквото и да стане ние ще сме там. Стискам палци и зарата да се представят подобаващо, имат отбор дано не го разпродадат.

Един призив бих отправил към всички: Ако искате добър български футбол ходете на мачове. На празен стадион няма как да се получи красиво.

Публикувано

Подкрепям с две ръце. Трябва да се ходи на стадионите. Годишната карта не е нищо непоносимо като пари за да се търсят оправдания по този повод. Това разбира се важи за всички отбори, не само за Левски.

Това което съм изпитал тази седмица на двата мача в Ловеч и на Герена е достатъчно за цял сезон. Това няма как да се изпита пред телевизора. Гласа ми 4-ти ден го няма, няма и да се появи поне още 2-3 ;)

Публикувано

Да бием Славия и ще празнуваме. Снощи беше труден мач, Пламен ни извади мъжката на няколко пъти, радвам се че успяхме да ги надъхаме, да се борят до края. Емоцията е неописуема, цял мач, цял стадион пее и накрая за награда ГООООЛ. Радвам се, че Митов е левскар по душа и ги надъхва да милеят за отбора. Снощи, след последния сигнал, като дойдоха да се поздравим, мисля че доста от чужденците разбраха за какво става въпрос, да слязат хора с деца, да ти подарят шалче, да се снимат с теб със сигурност за тези момчета това вече е нещо повече от работа.

В евротурнирите е ясно, че ще се правят чудеса от храброст, каквото и да стане ние ще сме там. Стискам палци и зарата да се представят подобаващо, имат отбор дано не го разпродадат.

Един призив бих отправил към всички: Ако искате добър български футбол ходете на мачове. На празен стадион няма как да се получи красиво.

Мисля,че ще сте шампиони още следващият кръг(когато почивате),а за последния кръг Венци за какво да чака "несигурни"стимули от Лудогорец(Славия трябва да бие),от тези Славия да падне(ако някой му предложи)!

Публикувано

Едва ли ще видим такова шоу в Англия скоро, пише givemefootball.com

Всички в България отдадоха чест на "сините" фенове за вярата в успеха на своя отбор и невероятната подкрепа, с която вдигнаха тима до успех над Лудогорец. Дори от ЦСКА им отдадоха дължимото. Но шоуто, което сътвориха левскарите на "Герена", вече буди възхищение в редица европейски държави. На първо място в родината на футбола Англия.

"Когато бивш съперника за титлата е нормално феновете ти малко да... полудеят от радост, пише британското издание givemefootball.com. - Привържениците на българския Левски сътвориха невиждано шоу с фойерверки и сигнални ракети при успеха над Лудогорец. Зашеметяващо шоу, изглеждаше така, сякаш единият край на стадиона се подпали - получи се страхотна оптична илюзия от жълти, червени и оранжеви светлини. Уникален празник, един от любимите ни тук, в givemefootball.com. Съмняваме се, че скоро ще видим подобно нещо във Висшата лига".

Под видеото в youtube изобилства от коментари, които в голямата си част гласят "Respect from..." Ето кои са агитките, които изразяват респект от стореното от "сините": "Олд Трафорд", Стяуа и Рапид (Букурещ), Клуж (Румъния), Делийе (Сърбия), Локо (Москва), Силвър Стейт Ултрас, Перак Малайзия, Васко да Гама (Бразилия), Стокхолм, Ал Ахли (Египет). Феновете на московския Локомотив пишат: "Българи, вие сте най-добрите".

Публикувано

Хайнкес каза "да" на Реал Мадрид!

Настоящият треньор на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес е готов да поеме Реал Мадрид, пише в днешния си брой вестник "Марка". 68-годишният наставник със сигурност напуска "Алианц Арена" през лятото. От "Сантиаго Бернабеу" искат да доведат Карло Анчелоти, който обаче е обвързан с Пари Сен Жермен. Хайнкес е план "Б" на "белите", в случай че опитите за привличането на италианеца пропаднат.

Личният агент на германския спец - Енрике Рейес, е бил в петък сутринта в офисите на "Бернабеу". Поводът за посещението било желанието на Рейес да се сдобие с пропуск за финала за Купата на краля, който се игра същия ден.

С Хайнкес са свързани бляскави моменти на Реал Мадрид, като спечелването на Седмата през 1998 година. До момента германецът има десет трофея в кариерата си, като до края на сезона може да спечели още Шампионската лига и Купата на Германия.

Публикувано

Това са пълни глупости, Хайнкес оповести преди време на специална пресконференция причината за своето напускане като треньор на Байерн и тя е, че вече е на години и иска да се отдаде единствено на семейството си. Дойде ли лятото медиите по цял свят се спукват да пускат простотия след простотия, за да им се четат вестниците и сайтовете и това е поредната.

Публикувано

Сър Алекс е свободен, даже и без трансферна сума. Може той да отиде в Реал :tooth: :tooth: :tooth:

Публикувано

Знам, че обяви, че се пенсионира, но както виждате новината е от "Марка", не съм си го измислил аз.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Скоро видях в някой сайт, че бил казал, че се пенсионира само от бундеслигата, а не от футбола като цяло. Малко вероятно ми се струва да отиде в Реал.

П.С - ето статията

Според мнозина наставникът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес ще прекрати кариерата си в края на сезона. Поне това загатна опитният специалист във вторник.

Тогава той заяви, че ще излезе за последния си мач като треньор в Бундеслигата и че е вече твърде стар, за да води чуждестранен клуб. Оказа се обаче, че Хайнкес е бил грешно разбран от медиите.

"Започнах кариерата си в Мьонхенгладбах и ще я завърша там. Но става дума за кариерата ми в Бундеслигата", започна Хайнкес с уточнение днешната си пресконференция.

Репортер на авторитетния сайт sport1.de веднага "подсети" Хайнкес, че по негови думи той вече е твърде стар да ходи в чужбина. Наставникът реагира доста импулсивно, повишавайки тон:

"Никога не съм казал, че няма да ходя в чужбина. Не, не, не! Никога не съм казвал подобно нещо. Как изобщо стигате до този извод?!"

"Ако смятах да не ходя в чужбина, просто щях да кажа, че прекратявам кариерата си. А аз казах, че прекратявам кариерата си в Бундеслигата! Но аз не съм казвал подобно нещо!"

"Не, отново Ви казвам - не съм казвал подобно нещо! Това е ваша интерпретация, аз не съм споменавал, че прекратявам кариерата си. А и не смятам, че това трябва да бъде тема на разговора ни сега."

"Няма да правя повече изявления по този въпрос. вече казах - след мача за купата на Германия или в началото на месец юни ще съобщя на всички какво е моето решение и какво ще правя в края на сезона."

"Реал Мадрид? Аз вече съм бил треньор на този клуб", но този въпрос върна настроението на Хайнкес, който веднага се усмихна широко.

"Концентриран съм изцяло върху финала в Шампионската лига и няма да водя преговори с нито един отбор преди края на сезона. За мен беше чест да работя в Байерн Мюнхен. Изпитах голямо удоволствие от престоя си тук", добави Хайнкес.

Редактирано от MUFCBG
Публикувано

Знам, че обяви, че се пенсионира, но както виждате новината е от "Марка", не съм си го измислил аз.

Името на вестника е показателно. Все едно цитат на Sun или Шок.

Публикувано

Славия - Левски 2:1 :))

Публикувано

Абе какво стана в подуяне? Няма такъв смях! :tooth:

Публикувано

Ума ми не побира това, което се случи на Герена.

Публикувано (редактирано)

Що не питаш какво стана в Надежда? Що не пита, какво стана в Овча купел с Ботев Враца? Ловеч-ЛокоСф? Да продължавам ли? Левски доказа че не купува мачове....

Няма да продължавам за да не обидя някой, достатъчно съм афектиран.

Редактирано от baronbg
Публикувано

На никой не го побира. Славия не игра нищо. Левски се победи сам с автогол...

Публикувано

Очаквам рокада в треньорския пост. Само с един спечелен мач и Патков се изхвърли отново.

И не се оправдавайте с този автогол. Всички букмейкъри затвориха мача с убедителна победа за сините. Нищо не играха просто. Това, че владееш топката през по-голямата част, не те прави фаворит. Видяхме какво стана с Барса. Усети се и липсата на Пелето.

Публикувано

Нищо нередно не се е случило, а е време всички да разберат, че нашето първенство бавно и полека започва да става все по-интересно и да се отърсва от хегемонията на двата гранда.

Не, не съм гледал този или който и да е друг мач от нашето първенство, но така бавно и полека може и да върнат публиката на стадионите, след като в нито един двубой вече нямаме ярко изразен фаворит. :smile:

И стига сте мрънкали и кахърили - не заслужаваха да станат шампиони и това трябва да го признае всеки безпристрастен фен.

Публикувано

Последното важи в пълна сила за Крейзи Форест! :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...