Asen_77 Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Аз бях на стадиона и виждах отигравания на футболистите на Славия. Те нарочно не биеха във вратата на Левски. Просто нашите са бездушници и не повярваха че могат да бият. След мача в Ловеч за купата бях сигурен, че няма да сме шампиони. След това на мача с Лудогорец и победата си върнах надеждата че можем да станем шампиони, но уви. Това е положението: Абсолютно е прав !!! Батков съкрушен: Толкова си можем Президентът на Левски Тодор Батков си тръгна съкрушен от стадион "Георги Аспарухов", след като отборът изпусна титлата по кошмарен за клуба начин. "Толкова си можем", заяви единствено босът, след което веднага избяга от журналистите. Левски направи 1:1 със Славия и остана втори за сметка на новия стар първенец Лудогорец, който по същото време разби Монтана с 3:0 като гост. Източник: sportal.bg Цитирай
Grievous Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Донякъде заслужаваха, имайки впредвид преднината, която стопиха и по-тежката програма накрая. Грешка беше и уволнението на Илиев. Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Бароне - Крейзи Форестър, не Крейзи форест 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Сам да се биеш-това не го очаквах.... С изгоненият от вас вратар,треньор и един абсолютно нелеп гол... Как да ви кажа-не заслужавахте титлата,по-добре така. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
roll2puff Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Имах си аз лошо предчувствие и м@мка му, взе че се оказа истинско. Наемниците си отиват, ние оставаме, защото НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!!! 3 Цитирай
londongunner Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Последното важи в пълна сила за Крейзи Форест! левски още по-малко заслужаваха да стнат шампиони. Казваш не са купували мачове, а колко им бяха подарени и спечелени със съдията? Колко точки загубиха само от мачовете с "аутсайдерите", като са толкова добри защо не биха гоце делчев, черно море, монтана ... Най-противния отбор са ми, но честно казано не съм мислил, че може да има толкова слаб отбор, никой друг не им е виновен. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
tosco69 Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Ако е имало "раздаване" от Левски към Славия, със сигурност са пропуснали Гошко Вратарчето-пази кат лъФ!!! Или пък може и от към Разградско само него да са "премирали", щот като цяло не ми се видя Славия да се напъва. Но пък това е резила за цялото ни първенство. И само никой да не ми казва, че Локо си биха ЦСКА-то наистина- ако, че съм си Локомотивец.... Цитирай
londongunner Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Те славия не се напъваха ,левски сами се биха защото толкова могат и борат го каза след мача... Само незнам черепа какво ще прави като от миналата седмица изплаща залозите за титла на левски. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
kraskooooo Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Мен ако питате никой не заслужава титлата, такава пародия в е Бг футбола, че поредиците на "срашен филм" пасти да яде. Не съм превъженик на " грандовете" , но определено Черноморец, Литекс и Берое са ми много симпатични отбори. Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Байерн ми оправиха настроението след като Левски изпуснаха титлата. Цитирай
baronbg Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 левски още по-малко заслужаваха да стнат шампиони. Казваш не са купували мачове, а колко им бяха подарени и спечелени със съдията? Колко точки загубиха само от мачовете с "аутсайдерите", като са толкова добри защо не биха гоце делчев, черно море, монтана ... Най-противния отбор са ми, но честно казано не съм мислил, че може да има толкова слаб отбор, никой друг не им е виновен. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 1. Ако искаш мога да то обясня на ЛС.2.Никъде не съм споменавал че са "толкова добри. 3. Бъркаш се с друг отбор, или затова не издаваш пристрастията си. п.п. Като се замисля, няма да ти обяснявам! Нямаш потенциал да схванеш. Цитирай
londongunner Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 (редактирано) Няма нужда на лс дай тук за да знаят всички. Пристрастията са ми жълто черни, няма нужда да крия каквото и да било. Извинявай не знаех, че трябва да си фен на калъфките за да имаш потенциал. Sent from my Blackberry Z10 using Tapatalk 2 Редактирано Май 25, 2013 от londongunner Цитирай
baronbg Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Мммммммм,достойно представяне в предпоследния кръг. А не сте ли фенове на калъвките, при положение че можехте за 3-то място да се борите? Забравих за ролята ви на дупедавци в първенството, вие играете само 2 истински мача, срещу Левски и Локо Пловдив. Срещу останалите спонсори не се надявай. Това обяснява "Най-противния отбор са ми" Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 С последните няколко коментара,го докарвате на един "спортен форум"! 1 Цитирай
baronbg Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Нали затова предложих на ЛС. Някой да забърше. Цитирай
londongunner Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 (редактирано) Мммммммм,достойно представяне в предпоследния кръг. А не сте ли фенове на калъвките, при положение че можехте за 3-то място да се борите? Забравих за ролята ви на дупедавци в първенството, вие играете само 2 истински мача, срещу Левски и Локо Пловдив. Срещу останалите спонсори не се надявай. Това обяснява "Най-противния отбор са ми" Точно вие да говорите за достойно представяне или да ти припомня 1986г и как любовно полегнахте на Берое ,имаме да ви връщаме,така,че сме квит ;-) И няма да се сърдите на никой ако бяхте били бат венци щеше да е друго положението... Редактирано Май 25, 2013 от londongunner Цитирай
Alxx® Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Няма да трия нищо. Гледайте си собствения резил за назидание. 2 Цитирай
hidalgo Публикувано Май 26, 2013 Публикувано Май 26, 2013 Щом няма да има трЪкане да се из...кажа и аз тогава. Браво на Левски, напълниха ми душата. Берое, между другото, има пръст и в двете невзети купи от Левски Цитирай
The Shaman Публикувано Май 26, 2013 Публикувано Май 26, 2013 Четейки мненията тук и във фейсбук, си създавам едно доста лошо впечатление за феновете на Левски! Чак не ми се пише. Успокойте малко топката и приемете поредния погром достойно! 2 Цитирай
eek Публикувано Май 26, 2013 Публикувано Май 26, 2013 Много е смешно как всичко се обръща на цска - левски, точно като всичко се обръща тука на иос и андройд. Истината е, че Левски нямаха право на грешка в този мач. Това им беше шампионския мач и този мач показваше колко точно Левски искаше да е шампион. Единствения виновник за това да не са шампиони са те - отбора на Левски а не феновете на другите отбори и играчите на Славия и т.н. проумейте го. Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 26, 2013 Публикувано Май 26, 2013 Неймар: Понеделник подписвам с Барселона, благодаря на всички фенове на Сантос Още по темата: Звездата на Сантос Неймар разкри на страницата си в социалната мрежа „Туитър“, че в понеделник официално ще премине в отбора на Барселона и ще подпише петгодишен договор с каталунците. „Здравейте. Събрал съм се с няколко приятели и семейството ми, които ми помогнаха да напиша няколко неща...Няма да издържа до понеделник...Моето семейство и приятелите ми вече знаят моето решение. В понеделник ще подпиша с Барселона“, написа Неймар. „Искам да благодаря на феновете на Сантос, които ме подкрепяха през тези невероятни девет години, в които играх за отбора. Чувствата ми към клуба и феновете никога няма да се променят. Те са вечни! Благодаря на прекрасните фенове, които ме подкрепиха и в най-трудните ми моменти. Песните, които феновете създадоха за мен ще останат завинаги в сърцето ми...Искам да играя срещу Фламенго. ...Искам да имам възможността отново да изляза на терена с фланелката на Сантос и да чуя как публиката крещи моето име“, добавя бразилският футболист. „За мен това е, чест. Не всеки може да има....Сега е труден момент за мен. Тъжен съм, защото казвам сбогом и съм весел, защото пред мен се изправя ново предизвикателство. Нека Бог ме благослови...Аз винаги оставам от Сантос“, завършва Неймар. Източник: gong.bg Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Май 26, 2013 Публикувано Май 26, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 26, 2013 Публикувано Май 26, 2013 Айде още 2 дни ви остават да злорадствате. Нали знаете всяко чудо за три дни. Цитирай
roll2puff Публикувано Май 26, 2013 Публикувано Май 26, 2013 Няма какво да се крием и лъжем, каквото сам си направиш, няма кой друг да ти направи. Не за първи път слагаме тигана, преди да сме хванали рибата и не за първи път се парим от загрялото олио. Заслужаваха да сринем стадиона вчера, а в замяна получават безусловна подкрепа, защото нашата любов е силна, по-силна от омразата. Дано 100-годишния тим бъде изграден от повече юноши на отбора, които като нас милеят за него и дори и да не станат шампиони, да се борят за честта и славата. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Май 26, 2013 Публикувано Май 26, 2013 Затова няма футбол в България, няма и няма и да има! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.