Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз бях на стадиона и виждах отигравания на футболистите на Славия. Те нарочно не биеха във вратата на Левски. Просто нашите са бездушници и не повярваха че могат да бият. След мача в Ловеч за купата бях сигурен, че няма да сме шампиони. След това на мача с Лудогорец и победата си върнах надеждата че можем да станем шампиони, но уви. Това е положението:

Абсолютно е прав !!!

Батков съкрушен: Толкова си можем

00428761.jpg

Президентът на Левски Тодор Батков си тръгна съкрушен от стадион "Георги Аспарухов", след като отборът изпусна титлата по кошмарен за клуба начин. "Толкова си можем", заяви единствено босът, след което веднага избяга от журналистите.

Левски направи 1:1 със Славия и остана втори за сметка на новия стар първенец Лудогорец, който по същото време разби Монтана с 3:0 като гост.

Източник: sportal.bg

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Донякъде заслужаваха, имайки впредвид преднината, която стопиха и по-тежката програма накрая. Грешка беше и уволнението на Илиев.

Публикувано

Бароне - Крейзи Форестър, не Крейзи форест ;)

Публикувано

Сам да се биеш-това не го очаквах....

С изгоненият от вас вратар,треньор и един абсолютно нелеп гол...

Как да ви кажа-не заслужавахте титлата,по-добре така.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Имах си аз лошо предчувствие и м@мка му, взе че се оказа истинско.

Наемниците си отиват, ние оставаме, защото НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Публикувано
Последното важи в пълна сила за Крейзи Форест! :)

левски още по-малко заслужаваха да стнат шампиони.

Казваш не са купували мачове, а колко им бяха подарени и спечелени със съдията?

Колко точки загубиха само от мачовете с "аутсайдерите", като са толкова добри защо не биха гоце делчев, черно море, монтана ...

Най-противния отбор са ми, но честно казано не съм мислил, че може да има толкова слаб отбор, никой друг не им е виновен.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

Ако е имало "раздаване" от Левски към Славия, със сигурност са пропуснали Гошко Вратарчето-пази кат лъФ!!!

Или пък може и от към Разградско само него да са "премирали", щот като цяло не ми се видя Славия да се напъва.

Но пък това е резила за цялото ни първенство. И само никой да не ми казва, че Локо си биха ЦСКА-то наистина- ако, че съм си Локомотивец....

Публикувано

Те славия не се напъваха ,левски сами се биха защото толкова могат и борат го каза след мача...

Само незнам черепа какво ще прави като от миналата седмица изплаща залозите за титла на левски.

Публикувано

Мен ако питате никой не заслужава титлата, такава пародия в е Бг футбола, че поредиците на "срашен филм" пасти да яде. Не съм превъженик на " грандовете" , но определено Черноморец, Литекс и Берое са ми много симпатични отбори.

Публикувано

Байерн ми оправиха настроението след като Левски изпуснаха титлата.

Публикувано

левски още по-малко заслужаваха да стнат шампиони.

Казваш не са купували мачове, а колко им бяха подарени и спечелени със съдията?

Колко точки загубиха само от мачовете с "аутсайдерите", като са толкова добри защо не биха гоце делчев, черно море, монтана ...

Най-противния отбор са ми, но честно казано не съм мислил, че може да има толкова слаб отбор, никой друг не им е виновен.

1. Ако искаш мога да то обясня на ЛС.

2.Никъде не съм споменавал че са "толкова добри.

3. Бъркаш се с друг отбор, или затова не издаваш пристрастията си.

п.п. Като се замисля, няма да ти обяснявам! Нямаш потенциал да схванеш.

Публикувано (редактирано)

Няма нужда на лс дай тук за да знаят всички.

Пристрастията са ми жълто черни, няма нужда да крия каквото и да било.

Извинявай не знаех, че трябва да си фен на калъфките за да имаш потенциал.

Sent from my Blackberry Z10 using Tapatalk 2

Редактирано от londongunner
Публикувано

Мммммммм,достойно представяне в предпоследния кръг. А не сте ли фенове на калъвките, при положение че можехте за 3-то място да се борите?

Забравих за ролята ви на дупедавци в първенството, вие играете само 2 истински мача, срещу Левски и Локо Пловдив. Срещу останалите спонсори не се надявай.

Това обяснява "Най-противния отбор са ми"

Публикувано

С последните няколко коментара,го докарвате на един "спортен форум"!

Публикувано

Нали затова предложих на ЛС. Някой да забърше.

Публикувано (редактирано)

Мммммммм,достойно представяне в предпоследния кръг. А не сте ли фенове на калъвките, при положение че можехте за 3-то място да се борите?

Забравих за ролята ви на дупедавци в първенството, вие играете само 2 истински мача, срещу Левски и Локо Пловдив. Срещу останалите спонсори не се надявай.

Това обяснява "Най-противния отбор са ми"

Точно вие да говорите за достойно представяне или да ти припомня 1986г и как любовно полегнахте на Берое ,имаме да ви връщаме,така,че сме квит ;-)

И няма да се сърдите на никой ако бяхте били бат венци щеше да е друго положението...

Редактирано от londongunner
Публикувано

Няма да трия нищо. Гледайте си собствения резил за назидание.

Публикувано

Щом няма да има трЪкане да се из...кажа и аз тогава. :D

Браво на Левски, напълниха ми душата. :tooth: Берое, между другото, има пръст и в двете невзети купи от Левски :D

Публикувано

Четейки мненията тук и във фейсбук, си създавам едно доста лошо впечатление за феновете на Левски! Чак не ми се пише. Успокойте малко топката и приемете поредния погром достойно!

Публикувано

Много е смешно как всичко се обръща на цска - левски, точно като всичко се обръща тука на иос и андройд. Истината е, че Левски нямаха право на грешка в този мач. Това им беше шампионския мач и този мач показваше колко точно Левски искаше да е шампион.

Единствения виновник за това да не са шампиони са те - отбора на Левски а не феновете на другите отбори и играчите на Славия и т.н.

проумейте го. :)

Публикувано

Неймар: Понеделник подписвам с Барселона, благодаря на всички фенове на Сантос

photo_verybig_348827.jpg

Още по темата:

Звездата на Сантос Неймар разкри на страницата си в социалната мрежа „Туитър“, че в понеделник официално ще премине в отбора на Барселона и ще подпише петгодишен договор с каталунците.

„Здравейте. Събрал съм се с няколко приятели и семейството ми, които ми помогнаха да напиша няколко неща...Няма да издържа до понеделник...Моето семейство и приятелите ми вече знаят моето решение. В понеделник ще подпиша с Барселона“, написа Неймар.

„Искам да благодаря на феновете на Сантос, които ме подкрепяха през тези невероятни девет години, в които играх за отбора. Чувствата ми към клуба и феновете никога няма да се променят. Те са вечни! Благодаря на прекрасните фенове, които ме подкрепиха и в най-трудните ми моменти. Песните, които феновете създадоха за мен ще останат завинаги в сърцето ми...Искам да играя срещу Фламенго. ...Искам да имам възможността отново да изляза на терена с фланелката на Сантос и да чуя как публиката крещи моето име“, добавя бразилският футболист.

„За мен това е, чест. Не всеки може да има....Сега е труден момент за мен. Тъжен съм, защото казвам сбогом и съм весел, защото пред мен се изправя ново предизвикателство. Нека Бог ме благослови...Аз винаги оставам от Сантос“, завършва Неймар.

Източник: gong.bg

Публикувано

post-1838-1369555676,2223_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Айде още 2 дни ви остават да злорадствате. Нали знаете всяко чудо за три дни.

Публикувано

Няма какво да се крием и лъжем, каквото сам си направиш, няма кой друг да ти направи.

Не за първи път слагаме тигана, преди да сме хванали рибата и не за първи път се парим от загрялото олио.

Заслужаваха да сринем стадиона вчера, а в замяна получават безусловна подкрепа, защото нашата любов е силна, по-силна от омразата. Дано 100-годишния тим бъде изграден от повече юноши на отбора, които като нас милеят за него и дори и да не станат шампиони, да се борят за честта и славата.

Публикувано

Затова няма футбол в България, няма и няма и да има!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...