Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Един равен и евро издънка. Другия четвъртък вечер ще обсъдим издънка ли е ...

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Не, кажи на теб хареса ли ти играта? И виждаш ли някакво израстване през тези 1-2 месеца от както Митов е начело.

Защото аз честно казано гледах мача и ми се стори същия безидеен Левски.

Ако не ги прескочите тия, Митов е пътник. Дано ги отстраните, но след това ще е много много трудно.

Публикувано

С тази игра отпадат.

Публикувано
Един равен и евро издънка. Другия четвъртък вечер ще обсъдим издънка ли е ...

Самия факт,че се стига до равен на герена срещу подобен отбор е много голяма издънка ако питаш мен.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Наско в момента говори пред Слави за мача на Левски и случващото се в ЦСКА. Интересно!

ge3ygezy.jpg

Публикувано

Най-голямата грешка на Левски е тази измислица Митов...Да не говорим,че не взехте един читав защитник,където ви е най-слабото място след безидейната игра...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано (редактирано)

Няма спор - промени няма много. Една от малкото промени е, че подават повече на Гари. Най-приятната промяна е 10-ката на Тони Вутов. Вече трябва да си е титуляр и Гаджев да му постой резерва та белким се сети че е играч на Левски, а не само на националния. Везалов не знам какво трябва да направи за да се стресне от действията си. Продължава с идиотските си отигравания. Дано наистина Наско Сираков изпълни заканите си и изгони мърдите от Левски.

Редактирано от Asen_77
Публикувано

Отборът на Левски с тази защита в момента,не го чака нищо добро.. според мен Митов не е причината за слабата форма на Левски,явно толкова могат и самите играчи.Не може в защита да ти играе все още един Станислав Ангелов,който е на възраст вече,трябва подмяна на половината отбор.

Публикувано (редактирано)

Аз пък не мисля, че проблема в този мач беше защитата. Левски атакуваше със всичко. В такива ситуации се откриват празни позиции, които казаците използваха. Това което не ми хареса е скучния, безидеен стил, лишен от всякаква крвативност футбол. Левски игра като британски отбор от първа дивизия.

Редактирано от eek
Публикувано

Играха хандбал - 7 човека си подават около наказателното, от крило до крило и няма кой да я ритне във вратата. Само Вутов се престраши да пробва индивидуално да пробие и да стреля от дъгата на наказателното и Дъстли изпраска една тупалка след двойно, иначе цял мач цък-цък-язък.

А казаците си забъркаха много ефективно бетона, че и останаха 2 арматурни железа да стърчат отпред.

Само не разбрах какво стана с новата стратегия, да се изгражда отбора от юноши и да се обиграват. Пак напускаха разни карамелени "звезди", то не беше техника, то не бяха пози, а сърце почти не видях.

Вечния ни проблем от години - няма кой да я ритне във вратата.

Публикувано

Май май ЦСКА бавно но славно върви към окръжните групи.. каква поредна футболна драма!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Публикувано

Шеф на ЦСКА: Има нов собственик на клуба

Търговският директор на ЦСКА Георги Павлов заяви, че от понеделник новите инвеститори, които са доведени от Александър Тодоров (изпълнителен директор по времето на Александър Томов), ще започнат да изплащат дълговете на клуба. Това шефът на "армейците" каза по време на разправията с феновете, които протестират на "Армията". "Какво повече искате от нас? Нали вече казахме, че се махаме от клуба. От понеделник идва Александър Тодоров и започва да изплаща дълговете на ЦСКА. Акциите вече са в него", заяви на висок глас Павлов.

Публикувано
Стойчо Младенов извежда отбора за първа тренировка!

Досегашните собственици на гранда ЦСКА и Инициативната група "Червени шампиони" достигнаха споразумение, научи репортер на Livesport.bg!

"Титан" договори и преотстъпи клуба на новата "червена" организация, с главни действащи лица Александър Томов и Александър Тодоров!

Очаквайте подробности!

Дай боже и ние да видим бял ден! Въпреки, че името на Томов не вещае нищо добро на първо четене....

Дано да е подставено лице.

Публикувано

Лупи хич не ме радва особено като алтернатива на сегашното управление...

Е този път,ако пак се осе.е вече къщатата му в Студена ще заприлича на БФС-то.....

Публикувано

Вярваш ли ми, или не в момента за всеки един ще се радвам, стига да не са боклуците!

Другото хубаво е, че се говори че няма да има едноличен собственик + Стойчо.

Нека да видим.

Публикувано

Ще видим до къде ще го докараме...

Погледнато реално-по-зле не може да стане.

Публикувано

Имаше един виц за песимиста и оптимиста: ".... ааа, може, може." ;)

Публикувано

Вчера тъкмо се бях примирил ,че ни закриват и хоп днеска Сашо Апашо ни взима,викам от две злини по малката...сега отварям спортала и гледам Газпром влиза в ЦСКА ...незнам последния месец се литаме между две крайности,дано поне всичко приключи добре ..

http://www.sportal.bg/news.php?news=436280

Sent from my iPhone

П.с.: Статията за Газпром се задържа в спортал 15 мин и беше свалена ...странно .

Публикувано

Тая тема трябва да я слеем със "Смешки, вицове..."

Публикувано

Стига сте говорили за ЦСКА,нека пожелаем успех на Ботев Пловдив и Левски в реваншите този четвъртък!

ВИВА КАНАРИ!

Публикувано

Нека само стигнем до развръзката и може бая голяма част от сагата да се премести там или в Бисери и Куриози ;)

Публикувано

Вчера тъкмо се бях примирил ,че ни закриват и хоп днеска Сашо Апашо ни взима,викам от две злини по малката...сега отварям спортала и гледам Газпром влиза в ЦСКА ...незнам последния месец се литаме между две крайности,дано поне всичко приключи добре ..

http://www.sportal.b...php?news=436280

Sent from my iPhone

П.с.: Статията за Газпром се задържа в спортал 15 мин и беше свалена ...странно .

Цензура, братле, цензура. ;) То имаше и статия и за предполагаемите нови попълнения, ама и нея я няма.

Публикувано

Спортал имаха репутация на медия която пуска основно проверени новини, но явно нещо се е объркало с тази новина. Да се появи подобна новина в сайтове като донбалон, спортлайн и т.н. разбирам, но в спортал ... Нещо се е сбъркало вечерта, но за 15 минути е било корегирано.

Публикувано

Честито на всички фенове на Берое :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...