Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

В мачовете в по-долните окръжни групи нали знаеш ако не играеш като хората какво следва. Лична саморазправа с публиката. Затова там играят и се раздават. "Звездите" в професионалния футбол знаят че не можем да ги докопаме, иначе и те няма да си позволяват такава игра. Излишно е да казвам защо миналата седмица футболистите на Левски бяха разтоварени на пистата в клубния автобус и бяха изкарани от летището през други изходи. Но тяхното не се губи. Нали другата седмица ще домакинстват на Герена. Тогава ще им се кажи каквото има да им се каже. Те си мислят, че като избягат сега после ще забравим. Е няма да забравим. И най-накрая почнаха истинските промени. За сега само Гаджев, който най-вероятно ще се върне в първия отбор от новия треньор, но поне да се усети къде играе. Крайно време му е да слезе на земята и да се раздава в мачовете както може, а не само когато му се играе и му е кеф.

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Да им се иска обяснение - да! Ама, ако единственият им "стимул" е страха от саморазправа, колко по-добре мислиш че ще заиграят?! Мисленето трябва да се промени, манталитета ако щеш. Не е лесно, но това е. Да осъзнаят, че и те работят (като всички нас) и трябва да си заслужат заплатите. Е, още по-добрият вариант е да играят и за спорта, за името на клуба, за публиката... ама... ъъъ...чакай да се събудя, че нещо се размечтах :tooth:

Публикувано

Има начини. Преди много години имаше бонус за вкарани голове - Левски вкарваха по 3-4 на мач. Варианта е следния - ниска заплата и високи бонуси за победи и вкарани голове и титла, купа, Европа и т.н. Да ги видя тогава дали няма да тичат. Да ми попадне някога такава власт ще видиш за какво става въпрос, дали няма да тичат.

Публикувано

Да се закрие целия БГ футбол и след като се изчисти от измамници и перачи на пари и черно тотАджии.

Също и да се забрани да се вкарват знайни и незнайни играчи, както и треньори от къде ли не. И след няколко години може и да се покажат наченъци на футбол в България. Иначе на става.

Публикувано

Навсякъде има черно тото и измамници, просто го правят интелигентно. В България така и не се научиха да го правят както трябва.

Публикувано

Да, бе, "както трябва". Особенно като мачовете на уефалона, нали? :) Не е очевАдно, ама хич...

Публикувано

Малко офтопик:

Странно ми е, защо спорим за нискоразрядни отборчета, в които няма нищо българско освен името и традициите, а не говори за може би единствения спорт, който ни кара да се чустваме горди последните години - волейбола.

Странно е как продължаваме да говорим за провалите на нашите отбори, които отпадат на 1-2 предварителен кръг а не говорим за това, че националите по волейбол са на крачка от 4-те най-добри отбори в света.

Странно е.. Не по-скоро жалко е.

Публикувано

Мани, още ми се спи, а като знам, че тази вечер съм на стадиона и пак ще ставам в 3:00 - мъка ми е утре как ще съм.

Публикувано

Малко офтопик:

Странно ми е, защо спорим за нискоразрядни отборчета, в които няма нищо българско освен името и традициите, а не говори за може би единствения спорт, който ни кара да се чустваме горди последните години - волейбола.

Странно е как продължаваме да говорим за провалите на нашите отбори, които отпадат на 1-2 предварителен кръг а не говорим за това, че националите по волейбол са на крачка от 4-те най-добри отбори в света.

Странно е.. Не по-скоро жалко е.

Някои от нас просто слагат волейбола в графата "женски спортове" и толкова. Разбира се това не омаловажава успеха на наш'те момчета. Браво!

Публикувано

Е,това "женски спортове",не го мислиш наистина?

Публикувано

Незнам как можеш да окачествиш този спорт като женски.

Волейбола е един от най-бързите спортове. Времето за което преминаваш от защитата до нападението е 3-4 сек.

Отделно със сигурност развива много повече мускулни групи от колкото футбола.

Публикувано

Нямам нищо против спорта, просто не му се впечатлявам толкова, както някои хора се чудят защо се шашкаме по футбола.

Не казвам, че е лош, но за мен да надбягаш някой на крилото или да го изпревариш, при центриране, без нарушение е къде по-мъжкарско единоборство от това да скочат трима в синхрон на мрежата и да блокират подадено воле, което няма кой да попречи да бъде направено на първо време. "Женски" е за мен, защото няма физически контакт, съответно я няма и границата да посегнеш грубо, но да постъпиш коректно и да спазиш правилата, както и да предпазиш противника от контузия.

Радвам се, когато нашите бият. Играта като игра е красива, има динамика, има стратегия, но не ме блазни толкова, това е.

п.п. Футбола се играе и на дъжд и на сняг и на 30 градуса жега.

Публикувано

За по-големи женчовци от футболистите не се сещам.

Публикувано

Дай им чалга, скъпи дрехи, коли и т.н. Вземат по една шапка пари, а като го чукнат в кокалчето и се привива като жена. Ако някой ми каже с колко контузени излязохме срещу Аржентина - бравос, следи ги.

Публикувано

Така е, няма да споря, пълно е с манекенчета - продажници. Играят само за заплатата и прически и фасони. Има обаче и играчи, като Хавиер Занети примерно, които на солидна възраст правят смешни същите тези манекенчета с по 20 години по-млади. Такива, като Занети играят почти цял живот за един клуб и то заради традициите и от любов към отбора.

"Модерния футбол" като цяло разваля много истинския футбол и замисъла му.

Публикувано

Ама Занети и Гигс са от друга епоха. Те са по 40. Сегашните футболисти нямат нищо общо с ония. Не ги слагай под един знаменател. В Бразилия и Аржентина футбола и волейбола са на едно ниво. Само където едните стават мъже а другите не мога да ги определя. Ако си фен на единоборствата, гледай ръгби. Има бягане тактика и всичко, което го има във футбола

Публикувано

Чак ръгби...не мисля, виж баскетбол бива.

За да ме разберете правилно, прилагам GIF-че.

gifs_15.gif

Красиво е, има стратегия, има отборна игра, но липсва оня дето прави заслом на забивката, както и двамата преди него, които да блокират паса към седналия или да спрат оня на пързалката.

Публикувано

Стилът му на игра никога явно не се е променял..

Само на мен ли ми се струва, че тия малчовци играят в пъти по-добре от всичките ни мъжки футболни отбори?

Публикувано

Аууу, Ботев нещо морят сините :D

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Малкия Неделев направо им скри топката ...дано бързо да излезе навън само-заедно с Карачанаков и Антонио Вутов са големите надежди на футбола ни ...

Публикувано

Грешката е на Гари, че се поддаде на провокацията на Минев. Просто трябваше той да падне на земята и червения картон да е за Минев. Тогава да видим как щеше да се развие срещата? Има доста играчи който не са достойни за синята фланелка. Дано новия треньор ги вкара малко в правия път всичките лекета.

Публикувано

Бая лекета има да вади...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Генерале - честитя ти първа победа над "колоса" в българския футбол.

Sent from my iPhone using DT & SX

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...