zdravko hristov Публикувано Февруари 11, 2012 Публикувано Февруари 11, 2012 Може да го използвате да свалите добавките от следните приложения, които тези дни набелязах те са: itranslate plus, пътнически разговорник(езиковите, и звуковите пакети на приложението), printerserver (в settings на приложението ще ги намерите най-горе). Със сигурност действа, и с много други приложения. Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Имам инсталиран Mobile Substrate, но не ми позволява да инсталирам и iAP Cracker и iAP Free. И на двете ми дава Size Mismatch. Каква е причината за това? Цитирай
Grievous Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Няма причина, просто влез в Changes на Cydia дай и да се рефрешне и опитай пак. Ако не стане, по-късно пробвай отново. Цитирай
JVV Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 iAP free трябва ли да му се настройва нещо в сетингс, че е на китайски, а не разбирам? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Как ти излезе в Сетингс? При мен е с икона. Цитирай
JVV Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 От иконата. То всъщност има само два суича и UDID, ма се зачудих какво правят. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Аз изобщо не мога да влеза, но си бачка. Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 От снощи съм пробвал 5-6 пъти през определен период по съвет на Grievous, но всеки път е едно и също - Size Mismatch ... Дали може да се изтегли от някое друго репо ... Цитирай
The Shaman Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Що не сложиш ръчно .deb файла от първи пост? Цитирай
donmarg Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Тествано и работи на: - Home Design 3D - Пътнически разговорник Цитирай
nikisan4o Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 А iApp Cracker и iApp Free допълват ли се? Имам предвид да ги инсталирам ли и двете? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Второто е по-ново и работи с повече приложения. Цитирай
BMW3series Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 (редактирано) Зравейте, искам да благодаря за прекрасната тема, инсталирах си iAP Free и съм много доволен от него. Имам само един върпос относно работата на този tweak.Има ли начин apple да разберат, че по този начин си свалям in app purchase нещата за приложенията или те се свалят от друг сървър и нямат нищо общо със in app purchase системата на apple.Питам, защото в appleID- си имам солидна сума купени приложения, както от appstore , така и от MacAppStore и не искам да ми изключат акаунта след като се усетят.Всичките ми приложения са купени, но до колкото разбрах това не ги краква или променя. Редактирано Март 25, 2012 от BMW3series Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 27, 2012 Публикувано Март 27, 2012 Няма да те усетят,приложението по никакъв начин не се свързва с app store-a. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 27, 2012 Публикувано Март 27, 2012 В крайна сметка успях да го инсталирам от това репо http://ihacksrepo.com/ и всичко е наред. Отключих си платените нива на Angry Birds Space и също така отворих нивата на играта Where is my water Crancky. В таблицата пишеше че не може да се отключат, но при мен се получи Освен първите нива ми отключи и втори свят с нови 20 нива в тази история с крокодила. 1 Цитирай
Spasow* Публикувано Март 28, 2012 Публикувано Март 28, 2012 За да съм сигурен,че не се набутвам винаги преди да закупя някой ъпдейт от апп сторе искат да потварадя едно последно YES / CANCEL.. А когато имам iAP FREE / Cracker в момента който цъкна то почва да го сваля нали така ? Цитирай
JVV Публикувано Март 28, 2012 Публикувано Март 28, 2012 В повечето приложения in app purchases са налични, но заключени. Нищо допълнително не се сваля. Само се отключва. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Юни 18, 2012 Публикувано Юни 18, 2012 iAP Cracker 0.8-1 Списък на приложения с които работи и кои НЕ! И файла в .xls. 2 Цитирай
Borislav Lazarøv Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 А защо като пробвам да купя нещо примерно в Jetpack Joyride зарежда 1-2 секунди и ме изхвърля от играта? Немога да го разбера пробвах на Subway Surfers, Infinity Blade и на Jetpack Joyride все ме изхвърля.. от какво може да е? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Не работи с тези игри например... Цитирай
Borislav Lazarøv Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Ами на първата страница пише, че работи с Jetpack и с Infiniti Blade Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Я погледни в Сидиа, при сорсовете, дали не ти се е добавило ново репо свързано с приложението?! Цитирай
Borislav Lazarøv Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Ами не виждам други. Иначе съм го изтеглил от това репо: cydia.myrepospace/urus/ Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.