Nick Snow Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 С Jetpack съм го ползвал ... бачкаше без проблем. Цитирай
Borislav Lazarøv Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 IApp cracker не стана инсталирах едно друго и бачка с всичко.. мерс, че се опитахте да ми помогнете. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Радваме се, че го сподели това другото IAP Free ли е? 1 Цитирай
Borislav Lazarøv Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Другото се казва "LocalAPStore" изтеглих го от това репо.. "system.in-appstore.com/repo/. 1 Цитирай
rip2pac Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Пробвах го в две игри и работи! Galaxy on Fire 2 и Real Racing 3. Цитирай
asen4o0 Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 За тези на gameloft не работи, дори и след последния ъпдейт. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2 Цитирай
rip2pac Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 asen4o0, пробвай с допълнителните настройки! Цитирай
asen4o0 Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Не става, а под настройки не знам какво имаш предви, защото няма иконка нито в Settings, нито на спрингборда. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Те при игрите на Gameloft не си спомням от кога не работят тези програми. Off: Асенчо,пусни една покана да поиграем мулти: BulgarianSS ivan_lozanov@siko.bg 1 Цитирай
andro89 Публикувано Февруари 24, 2013 Публикувано Февруари 24, 2013 Колеги, само аз ли имам проблем с LocallAPStore!? Немога нищо да закупя от някоя игра или приложение. В настройките съм избрал Enabled и Generate custom receipt, нещо друго по-специално трябва ли да направя? Цитирай
ViolinRa Публикувано Февруари 24, 2013 Публикувано Февруари 24, 2013 andro, като купуваш спазвай следната последователност: - натискаш бутона за закупуване на съответната функция, или предмет. - изкача ти системен (син) прозорец за потвърждение, включващ цената. - натискаш Cancel и си готов Цитирай
Byron Публикувано Март 13, 2013 Публикувано Март 13, 2013 (редактирано) Нещо вече не работи май. Някой знае ли нещо? Редактирано Март 13, 2013 от Byron Цитирай
zdravko hristov Публикувано Март 13, 2013 Публикувано Март 13, 2013 Явно не е актуализирано за ios6xx В cydia е старата версия, която работеше нс ios5xx Цитирай
zdravko hristov Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 (редактирано) Ако имате репото на insanelyi си инсталирайте iapfree 3.3 с него можете да си закупувате добавките към дадени приложения, ако го нямате си го добавете: http://repo.insanelyi.com/ Пробвах го с няколко приложения работи. Редактирано Март 26, 2013 от zdravko hristov 1 Цитирай
malk Публикувано Март 29, 2013 Публикувано Март 29, 2013 Може и да е тъп въпроса ми, но все пак да попитам, инсталирах си iapfree и наистина работи на няколко игри го пробвах и става, купувам си безплатно така да се каже някои работи.Но въпроса ми е има ли някаква опасност да ми вземе пари от картата (сим картата) или примерно след време ако си пусна дебитна карта към акаунта (сега няма карта) да ми начисли тези покупки които сега не съм платил? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 29, 2013 Публикувано Март 29, 2013 Не се засягай, но наистина е тъп въпрос Цитирай
malk Публикувано Март 29, 2013 Публикувано Март 29, 2013 Май няма от какво да се притеснявам значи.Извинявайте за спама тогава. Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 28, 2013 Публикувано Декември 28, 2013 Тя Сидия не работи като хората, вие туйкове търсите. Докато не напишат официално от Сидия че всичко е наред, не очаквайте чудеса. Прекалено рано е още. Цитирай
Gregg Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 (редактирано) защо се мъчиш с тази остаряла програма ? Слагай LocallAPStore ( пробвах я и на iOS6.1.2 iPhone 4 / iOS7 iPhone 4), работеше и в двата случая Добавка: Има е трети вариант който се казва ( iAPfree ) , но там е проблемен основния пъгин който се инсталира за да работи нормално програмата. Такава мисля работеща версия има само в репото на Sunfuliphone Редактирано Януари 3, 2014 от Gregg Цитирай
Gregg Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Имам един въпрос който ме гложди отвътре от няколко дни. Свързано е със алтернативата на iAP Cracker -> LocallAPStore Така..значи направи ми впечатление че има случаи в който крашва програмата в която искам да отключа нещо или показва системна грешка. След това забелязах в един клип във YouTube че ръчно добавят в настройките на WiFi на телефона DNS адрес. Странно ми стана защото до този момент съм използвал преди и iAPfree и сега LocallAPStore такива DNS адреси никога не съм подменял. Някой може ли да обясни защо е това което се вижда на този клип Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 То си пише,че е необходимо да се въведе DNS Цитирай
Gregg Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 (редактирано) после този DNS пак ли ръчно се маха. Не ги разбирам тия адреси да не прецакам нещо интернета на телефона. В смисъл вкарва се този адрес, след това прави се каквото се прави и след това се маха пак ръчно така ли ? Допълнение: Ровнах в Google и много хора се оплакват от новия ъпдейт на LocallAPStore. Вероятно ще чакаме нов ъпдейт скоро. Жалко че другите алтернативи умряха и не работят на iOS6 поне при мен Редактирано Януари 8, 2014 от Gregg Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Добавя се и се премахва ръчно. Целта е да преправи покупката към друг сървър и да бъде потвърдена! Естествено без да плащаш Цитирай
Gregg Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Гледай що народ изпищя от тоя нов ъпдейт: http://www.in-appstore.com/2013/12/localiapstore-is-ready-for-ios-7.html ще чакаме нов ъпдейт скоро, то се е видяло Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.