cnapku Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 С риск да ме понавикате малко, ако може и аз да попитам. Телефона е ФО 4S firmware 5.0.1 (9A406) modem 1.0.14. Има ли проблем, че е (9А406, а не 9А405) и също така, проблем ли е, че вече е ползван доста време и са му инсталирани не малко приложения? С две думи може ли директно да се изтегли програмата и да се действа, след бекъп в Itunes разбира се? Можете ли да кажете как е протекъл при вас jailbrake, защото няма отзиви от направен с 1.0.14 ? И коя версия на Itunes ползвате, защото ми се сваля 10.6.0.40 (по-стара (тази от темата в началото) не мога да сваля). Благодаря предварително! Цитирай
cezare Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 При мен с иос 5.0.1 (9А406) и бейзбанд 1.0.14 всичко работи нормално.Джейлнат по поста на Lazzarus #21. За iTunes версията не се притеснявай,в първия пост не е обновена. --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?ulqyeo Цитирай
cnapku Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Благодаря! Всичко стана бързо и лесно (поне така мисля). Имам Cydia . Само рестартите не бяха толкова иначе всичко е ОК. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Ха, сега си попълни и профила, да не се зчудиш после ако питаш нещо и никой не ти отговори. Цитирай
Niksk Публикувано Март 30, 2012 Публикувано Март 30, 2012 Здравейте! Имам проблем с ъпдейта до 5.0.1. Дава ми грешка 3194 и не иска да упдейтне фърмуера до жерсия 5.0.1. Ползвам последна версия на iTune и пак продължава да ми дава тази грешка Ако някой има идей от какво е да помогне моля Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 30, 2012 Публикувано Март 30, 2012 Тая Жерсия може да качиш при определени условия! Из форума е бъкано с идеЙ как да пребориш грешката. И защо изобщо питаш в тая тема?!? 2 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 30, 2012 Публикувано Март 30, 2012 И защо изобщо питаш в тая тема?!? Защото не знаят "фадромните" времена и какво следва. Предизвикват.... 1 Цитирай
Stoyan Naydenov Публикувано Август 29, 2012 Публикувано Август 29, 2012 (редактирано) Здравейте, Днес мой познат "разбиращ" от "тези работи" се опита да ми ънлокне телефона. iPhone 4S, 5.0.1 към спринт 1.0.13 мисля че беше. За съжаление стигна до появата на cydia, но не успя да завърши джейбрейка/ънлока. Реши да ресторне телефона през самия телефон Reset settings под General мисля че се намира. Сега телефона в продължение на 3 часа дава черен екран с въртящото се колелце. Разлгедах малко в интернет и очевидно не се прави reset на jail-нати телефони. Сега след тази "намеса" телефона може ли да се оправи или си остава тухла? Благодаря Ви предварително! Edit: обадих се в сервиза, за щастие момчетата ще го оправят Редактирано Август 29, 2012 от Stoyan Naydenov Цитирай
Igov Публикувано Август 29, 2012 Публикувано Август 29, 2012 Аз да попитам защото изчетох много материал ии нищо конкретно не намерих. Iphone 4s може ли да се активира без карта на оператора и ако може как става или къде да потърся? Мерси предварително Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.