ayl Публикувано Октомври 27, 2013 Публикувано Октомври 27, 2013 Много гнусни типове! Възмутих се много оня ден, но тази програма ми е основна и няма по-добри алтернативи. Ако беше някоя, която ми стои само на телефона да ми е по-шарен екрана, щях да платя пак ама друг път. Истината е, че много почнаха да ме дразнят тези т.нар. Разработчици. Lifetime съпорт, безплатни ъпдейти, бла-бла. Цитирай
Porter Публикувано Октомври 27, 2013 Публикувано Октомври 27, 2013 Аз дръпнах Про версията безплатно точно преди да я махнат и заменят с про7, явно е била на промоция. Цитирай
netizen Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 Същата п***ка история като с Tapatalk. Платената стана безплатна и втората направиха Про. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 Не е точно така, тапаталка си стои нали дори безплатен, а тези я махнаха от стора, махнаха нещо за което сме платили. Това е като да си купиш 5-ца и някой да ти я открадне и да каже, еми то има вече 5s плати пак и ще си модерен 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 С всички по-използвани приложения има греда(без iWork и iLife)!Да не споменавам Buzz Player,OPlayer и т.н ,на които орязаха звука:(ProCam е вече ProCam 2:)))Сега е модерно да стават Pro или 2:)Свежа кръв трябва Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 Прав си, но не и за плейърите. Носителите на правата на AC3 и DTS кодеците са забранили просвирването им в мобилни устройства въобще и затова са махнати. VLC е изключение, защото всички използвани от тях кодеци са собствени и са под GPL или LGPL. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 Четох някъде,че искали по долар на продадено приложение...та затова! Цитирай
ayl Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 И nPlayer си има всички кодеци и няма проблеми. Лошото е, че ги махат от стора и ако преинсталираш компютъра, както аз направих миналия месец, без да си копирал програмите предварително, духаш супата. Това е положението, измекярщината не е само български патент. Навсякъде са едни и същи изроди. Като се замисля така ако превъртят като нови всички платени програми, които имам, и трябва да ги плащам пак, тогава миграцията към друга операционна система, става не чак толкова невъзможна, колкото си мисля в момента. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 По - скоро джейлбрейкът отново ще стане твърде популярен 3 Цитирай
julian72 Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 При мен от днес скайп не бачка, с PRO версията съм. Друг с проблеми? Преинсталирах - същата работа. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
iPhoneman Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 При мен от вчера скайп не движи, с Про версията, старата. 1 Цитирай
julian72 Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 Явно искат да се купува новата 7ца Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
julian72 Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 (редактирано) След IMO и тия се излагат. ПП - не знам как, но тръгна! Току-що 21.50 ч. Странна работа. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 13, 2014 от julian72 Цитирай
netizen Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 Не работи скайп нито на им+про нито на им+про7. И двете съм ги купил, точно заради скайп. От съпорта им след ден и половина ми върнаха мейл, че имали драми и се извиняват, като едва ли не до час-два тръгват нещата. За сега без резултат. Палячовци ... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
julian72 Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 (редактирано) Баца и фейса и скайпа. Но днес скайп просто изчезна, както и да е. Правят си сечено - страдат хората. Това е Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 13, 2014 от julian72 Цитирай
netizen Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 А дано, ама надали. Току що пробвах - и двата ми скайпа не се закачат. Вече 48+ часа са даун тея Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
julian72 Публикувано Февруари 13, 2014 Публикувано Февруари 13, 2014 (редактирано) НЕма се лъжем сега я Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 13, 2014 от julian72 Цитирай
julian72 Публикувано Февруари 14, 2014 Публикувано Февруари 14, 2014 От снощи, както се вижда от поста над твоя Цитирай
iPhoneman Публикувано Февруари 14, 2014 Публикувано Февруари 14, 2014 Отново е намалена на 1,79€, ако някой му се харчат грешни пари. Аз го използвам това само заради един приятел, но време е Скайпа да умира вече щот е досадно приложение, а и никой не го използва вече. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 14, 2014 Публикувано Февруари 14, 2014 Ей това е моя съвет Това заслужават Цитирай
netizen Публикувано Февруари 14, 2014 Публикувано Февруари 14, 2014 но време е Скайпа да умира вече щот е досадно приложение, а и никой не го използва вече. да не обърка скайп с icq Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
julian72 Публикувано Февруари 17, 2014 Публикувано Февруари 17, 2014 при мен работи, вчера скайпът спря за около 30 минути, но други драми не съм имал Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.