Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Zeppelin е най-добрия начин, да промените логото на оператора по ваш избор. С изтеглянето на Zeppelin получавате предварително зададени лога. Разбира се, ако не ви допадат, може да ги смените със свои, като спазвате точно именуванието им.

Папките с логата, които вървят в пакет с Zeppelin може да намерите в Library/Zeppelin. Ненужните може да изтриете и да оставите тези, които ползвате или сте си направили. По- долу давам линк с логата на форума, Мтел, Глобул и Виваком.

Лого се задава от Settings/Zeppelin/Theme.

Zeppelin 2.0.2 | BGLogos

7939abeeb29fe8a0.PNG1c926f4880852624.PNG

Ето и как изглеждат трите сменени лога:

8965a7f2d7034d9f.PNG

849d8f9a95a9c8a4.PNG

9b63b522d4d95ac0.PNG

За да се появи приложението в Settings, трябва да имате инсталиран PreferenceLoader от Cydia.

Ако имате проблем и не се виждат логата, трябва да направите следното. Отваряте WinSCP и задавате права mobile на папката.

С десен бутон на папката и Properties. Това с WinSCP под уИНДОУС

32070428.png

Може и през iFile с тази нагласа.

4e434e337d4f4d86.PNG

П.С. Инсталацията на Zeppelin е безобидна и не причинява странични ефекти. Казвам го, защото след като я деинсталирах, логото ми се върна както си беше. Използвам bundle.

• Отговори 115
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

28

• Grievous

8

• simba4

7

• Marian_Marinov

5

Публикувано

imageesnf.jpg

imagewas.jpg

Имената на логотата трябва да са @2x. Owner на папките трябва да e mobile.

Ето още един линк:

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 13.02.12. Файл : Zeppelin_BG_Logos.rar

Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=fbf9e7f59d

Публикувано (редактирано)

Имената на логотата трябва да са @2x. Owner на папките трябва да e mobile.

Нещо не сващам ?

При не става, директорията е Library/Zeppelin, папката се казва mobile, файловете са взети само на Мтел, a имената са както при другите папки:

black.png

black@2x.pmg

etched.png

etched@2x.png

и така и с silver.

Къде греша?

Редактирано от davidabg
Публикувано

С десен бутон на папката и Properties. Това с WinSCP под уИНДОУС

32070428.png

Публикувано

Не папката да се казва Mobile a правата на Owner да е на Mobile. След това от архива който е даден, слагаш след всяка двойка по един "х" отзад и си ти. При мен стана :smile: И като гледам, това което си написал, едното ти е pmg ? Дано е печатна грешка :smile:

П. П. Това е наистина лесна смяна на логото. Браво

Публикувано

Именувах и архивирах всички лога в началото. Включват трите оператора и това на форума BGiPhone.com.

Публикувано

Няма ли начин без Pc?

Едит: Да, има чрез ifile и така си и бяха, но пак не става :@

Публикувано

Просто теглите новия линк на Grievous от първия пост през телефона, разархивирате където е описано и нищо друго не трябва да правите, даже файловете и папките са си направени на роот, мобиле и т.н :smile:

Публикувано

Горе написах две прости стъпки през, които трябва да се мине. К'ви са тея ръководства не знам!

Ето едно семпло лого на BGiPhone: http://www.2shared.com/file/tgFuSV86/BGiPhone.html

Публикувано

Излезе ъпдейт на Zeppelin.

Версия 0.0.2 вече може да свалите от Cydia. В първи пост линка също е обновен.

Публикувано

Да ти кажа и аз даже не погледнах какво е новото в новата версия, ама нали да сме в крак. Най-малкото ще е : Bug fix :)

Публикувано

Тази си бачка супер. Какви са промените в новата !

Адашче, като имаш време направи едно лого на Вива с кръгчето отпред за по-старите телефони! :smile:

Логота за "старите" и "новите" телефони има в темата за смяна на логото

http://bgiphone.com/topic/286-%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D1%81-%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BF%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80/

Във репо http://bgwow.org/cydia съм го качил заедно със бг операторите. Не трябва да се копира нищо. Просто инсталирвате.

Ако някой иска да добавя други лога да пише.

Редактирано от ACEHOB
Публикувано

- initial release е новото.

Досега не беше официална.

Публикувано

След дълки мъки по какъвто и да е начин не успявах да си сменя логото(геви и ментел) с тази програма ми се получи от раз :) Благодарско :)

Публикувано

Ще е хубаво ако в следващите версии добавят и смяна на сигнала, на 3G и т. н.

Публикувано

Здравейте,направих всичко както е описано,но не ми излизат логата и искам да попитам дали има някакъв друг начин да променя папката на mobile,защото не мога да работя е WinSCP,имам Ifun box,става ли с него?

Публикувано

Може и през iFile с тази нагласа.

4e434e337d4f4d86.PNG

П.С. Инсталацията на Zeppelin е безобидна и не причинява странични ефекти. Казвам го, защото след като я деинсталирах, логото ми се върна както си беше. Използвам bundle.

Публикувано

Мерси много,гледам Арсенал в момента и това съм го пропуснал явно :)

Публикувано

През репото,което даде Асенов всичко е наред.

Във репо http://bgwow.org/cydia съм го качил заедно със бг операторите. Не трябва да се копира нищо. Просто инсталирвате.

Ако някой иска да добавя други лога да пише.

Добавих репото , инсталирах , рестарт спрингбоард, и ..... safe mode , пак рестарт , пак safe mode (3 пъти) ... , деинстал от cydia и се оправи !! Тоя Zeppelin ли е проблема , моя Iphone 4 с 5.0.1 с 4.11.08 заключен към ментел ли е проблем ?? Просто ми е интересно?? Благодаря :(

Да уточня че проблема е с Zeppelin 0.0.8-8 . С другия работи - дето излиза без бормашина в CYDIA

Редактирано от jojoxxbgxx
Публикувано

Приложението е безплатно и както каза адаша, горе, може да се инсталира от репото на modmyi! Що се занимавате с глупости?

Моето е инсталирано от modmyi, и пак съм в safe mode :(

П.П. След remove на Zeppelin, всичко си е на място. Явно ще слагам по-стара версия.

П.П.П Със файла от първия пост, всичко е наред.

Редактирано от mitkoiphone

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...