asko44 Публикувано Февруари 5, 2013 Сподели Публикувано Февруари 5, 2013 Изтекли са!Аз си преместих от четворката Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kuonyy Публикувано Февруари 5, 2013 Сподели Публикувано Февруари 5, 2013 Може ли да ги качиш някъде? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Февруари 5, 2013 Сподели Публикувано Февруари 5, 2013 http://dox.bg/files/dw?a=7adcb0b191 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kuonyy Публикувано Февруари 5, 2013 Сподели Публикувано Февруари 5, 2013 Много благодаря! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 6, 2013 Сподели Публикувано Февруари 6, 2013 Три вида по брой черти, 5, 7, 10 в средата, между сигнала и wifi: Три вида по брой черти, 5, 7, 10 близо до сигнала: За iPhone 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Февруари 6, 2013 Сподели Публикувано Февруари 6, 2013 Като инсталирах Zeppelin телефона ми заби и след рестарт изчезна обхвата а батерията беше на минимума, след 5,6 секунди пак се изключва докато премахна Zeppelin и всичко се оправи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Февруари 6, 2013 Сподели Публикувано Февруари 6, 2013 И при мен, разкарах го. Най-вероятно се бие с нещо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Февруари 6, 2013 Сподели Публикувано Февруари 6, 2013 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 6, 2013 Сподели Публикувано Февруари 6, 2013 Това го видях, но ако логата са с качеството, с което са на шота... Мъка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sniperdage Публикувано Февруари 6, 2013 Сподели Публикувано Февруари 6, 2013 При това много голяма. Току що ги пробвах всичките лога. Новото лого на М - тел е ужасно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Февруари 6, 2013 Сподели Публикувано Февруари 6, 2013 Някой да има логото на глобул, като да е само чист надпис без тия зелените елипси отстрани? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 6, 2013 Сподели Публикувано Февруари 6, 2013 Миналата вечер, ей така от нищото ми изчезна къстъм логото, сложено от мен в Zeppelin. Неговите си се виждаха, но сложих ли мое, не. Доста си блъсках главата и накрая се отказах. Изключих приложението и на сутринта го преинсталирах. Логото ми си беше ОК. Тази вечер нещата се повториха, но вече и на жена ми на телефона имаше качено лого. Реших да погледна и нейното също беше изчезнало. Това което свързва двата телефона беше настроения да се включи в 22,00 Do Not Disturb! Махам го, има лого. Пускам го, няма лого Та това е, Ако някой се чуди като мен 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Февруари 6, 2013 Сподели Публикувано Февруари 6, 2013 При мен си бачка без грижи... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 6, 2013 Сподели Публикувано Февруари 6, 2013 Някой да има логото на глобул, като да е само чист надпис без тия зелените елипси отстрани? На един 4s и една 5-ца, не 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Някой да има новото лого на мтел за цепелин но със хубаво качество! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Понякога се питам, защо си правя труда за тези неща :/ Погледна ли поне постовете от последните ден, два в темата! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Ми за 4с ми трябва писал си за 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Т.е. Искаш да се намалят. След час ако някой не ме изпревари. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Да благодаря предварително! Само после в цепелин правя ли нова папка или не! Sent from my iPhone using Tapatalk 4s! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Ето макар да си мисля, че и горните ще станат. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Горните работят и на 4S. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Правиш папка, копираш изображението 3 пъти и ги преименуваш така: 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hidalgo Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Някой ще може ли от това да измисли подходящо лого? Благодаря. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Hidalgo в Cydia има страхотно лога за о2 за zeppelin, снощи го свалих. В търсачката пиши UK CARRIER и ще излезе. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
drk89 Публикувано Февруари 16, 2013 Сподели Публикувано Февруари 16, 2013 Като инсталирах Zeppelin телефона ми заби и след рестарт изчезна обхвата а батерията беше на минимума, след 5,6 секунди пак се изключва докато премахна Zeppelin и всичко се оправи. Как го премахнахте ? И при мен стана така , и от 10 мин ми стои на ябълката . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.