johnnybravo Публикувано Март 21, 2012 Автор Публикувано Март 21, 2012 Какъв ти е проблемът с новата версия, ако е със субтитрите, тогава правиш това, което съм написал в горният пост, ако е друг, сподели какъв е, за да търсим решение. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Март 21, 2012 Публикувано Март 21, 2012 При мен на Win7 върви с последен ъпдейт. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 21, 2012 Публикувано Март 21, 2012 Постоянно ми даваше error на скрипта при стартиране на този и на LiveTV плугините. Live Stream-a си вървеше и на нея. Как ли не го въртях и правих,а когато инсталирах,дадената версия от тук всичко тръгна от първият път и без проблеми. Цитирай
gogo75 Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 (редактирано) Като смених този плугин ми дава грешка,да ли може да е от това ? на 1-ва страница за субс. ... За това става въпрос Редактирано Април 1, 2012 от arm11 Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 1, 2012 Автор Публикувано Април 1, 2012 Дал съм файл за 1.5 Виж мнение #77 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 (редактирано) На някой да му се е случвало ? П.П. Да уточня че за субтитрите става въпрос. Не мога да ги заредя Дава грешка Редактирано Април 9, 2012 от mitkoiphone Цитирай
The Shaman Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Логна ли се с ника и паса от Поднаписи? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Сега се регнах и май всичко е добре. С изключение на това, че не намирам субс за определени серии. Писах по-горе да питам, дали мога да вкарам друг сайт за субс, от там да търси. Но нещо не разбрах отговора. Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 9, 2012 Автор Публикувано Април 9, 2012 Mitkoiphone, пиши тук, защото другата тема е за съвсем друг тип стриймове Цитирай
The Shaman Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Спокойно можеш да ги търсиш в българските сайтове за субтитри и да ги зареждаш ръчно. Шотовете са в обратен ред: Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Казаха ми че BSplayer-a под Вин си намирал сам субс. Исках да пробвам това под мак с тази програма, а не да ги тегля отделно. Това ми беше идеята. Мерси все пак де. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Ми не е точно- BS Player-а проверява само в някои сайтове,не навсякъде. По същият начин е и с XBMC-то. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Ами XBMC проверява само в поднадписи, искам субсунакс Цитирай
The Shaman Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Те са едни и същи в повечето случаи. Някой трябва да ги качи и там. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Не са само поднадписи,и Open Suptitles има и до сега не съм уцелил филм без да успея да му намеря суптитри. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Гледаш дъртите затова. Той говори за сериалите. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Да да, точно за сериалите говорех. Иначе и аз за филми съм нямал проблеми досега. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Сега ще тествам,да видя дали ще успея да добавя друг сайт за субтитри...най много да си омажа адона Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Това крива работа...излиза ми в менюто,но не търси в глупавите сайтове.... Ще трябват повече опити... Цитирай
chayanne Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 (редактирано) Само на мен ли не ми зарежда плъгина? Дава ми грешка при опит да се свърже с url address. Става въпрос за видео и ТВ каналите, не за субтитрите. edit: Няма значение - преинсталирах xbmc и тръгна. Редактирано Април 9, 2012 от chayanne Цитирай
The Shaman Публикувано Април 10, 2012 Публикувано Април 10, 2012 Като цяло е доста тежичка, XBMC... При мен забива редовно а оставена в бекграунд ми вдига 98 градуса! Цитирай
profusion Публикувано Април 10, 2012 Публикувано Април 10, 2012 И при мен крашва често особено на ХД стриймове Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.