Lyudmil Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Идеята ми беше, че тия програмки не са до измислени. Не може Apple толкова да парадираха преди години за FindMyPhone, а програмката да може да се изтрие с един рестор. Преди години имаше една подобна програмка за Симбиан, която след инсталация не можеше да се изтрие почти по никакъв начин, дори и след преинсталация на ОС. Трябва да направят всеки телефон да е така обвързан с акаунта в iTunes, че каквото и да триеш, преинсталираш или ресторваш , да може да работи само с този акаунт. А ако решиш да продадеш телефона на друг, да можеш да го освободиш само през акаунта си. Така каквото и да става винаги ще имаш връзка с телефона си и ще можеш да го откриеш по всяко време. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Плащаш, получаваш мейл, не плащаш, чакаш мейл. Тук работата е като AirBlue и Celeste. Цитирай
vankosmax Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Добре де,щ'то на 4s работи кракната,а на 4 не иска? Цитирай
Grievous Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Ако визираш моя 4S, платена ми е. Цитирай
vankosmax Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Не не Кольо,има един комшия тук при мен за него става въпрос! Малко по-нагоре в темата има пояснение,че трябва да имам инсталирани:Съвместимо е с iOS 4 и iOS 5. Трябва да имате инсталирани Mobile Substrate и PreferenceLoader. Това второто го нямам,а и незнам как да го инстална Цитирай
Grievous Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Имаш го, просто не го виждаш. За да си по-сигурен влизаш в Cydia/Manage, горе в ляво Settings, преминаваш на Developer и ще го видиш. Цитирай
vankosmax Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 (редактирано) Да,видях го!Ок просто трябва да има някакво обяснение, защо не изпраща имейл? След цяла седмица лутане из настроки,най на края се получи,трябваше да въведа ето това репо:"cydia.xsellize.com"!След което я инсталирах на базата на това репо и се получи!Сърдечно благодаря на ВЕСЕЛИН МИНЧЕВ ,без неговата помощ нямаше да успея!Имейлите пристигат на секундата без закъснение,супер .Благодаря и на този прекрасен форум,добре е че го има!!! Редактирано Март 25, 2012 от vankosmax 1 Цитирай
Grievous Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Само за инфото, линка в първи пост е от репото на xSellize. Цитирай
Error Публикувано Май 10, 2012 Публикувано Май 10, 2012 Сега изпробвах програмата намерих я кракната в репото на Sinful,нямам никакви забележки.Снимката се изпраща след около 10 секунди,за съжаление координатите не са съвсем точни.При мен ми дава,че телефона се намира в сграда на съседната улица на около 500 метра,не е болка за умиране,но .... Цитирай
Nick Snow Публикувано Юни 13, 2012 Публикувано Юни 13, 2012 Никой купил го не се е оплакал, явно трябва и аз... за да ми работи нормално. Въпреки това да попитам, освен проблема с изпращането на email-ли (на мен от xsellize ми праща когато си иска) имам и друг доста дразнещ. Апликацията нещо прецаква notification center-a и при получаване на съобщение полудява (зацикля сигнала). Някой от двата да се проявяват на платената версия? Цитирай
Grievous Публикувано Юни 13, 2012 Публикувано Юни 13, 2012 Последната версия е уникално подобрена. Няма и 30 секунди и мейла пристига. Да, точно за платена говоря. Цитирай
lomski Публикувано Октомври 20, 2012 Публикувано Октомври 20, 2012 А аз рещих да я пробвам как действа вкарах кода норочно няколко пъти и сега пише iphone is disabled connect to itunes някои знае ли как се оправя. от ifunbox i itunes и отвсякаде имам достъп до файловата система от компа Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Включи телефона, държейки + бутона, после влез в сидиа и я изтрий. Подсети ме довечера, да се поровя в коя папка пише паролите. Цитирай
lomski Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Изтрих я програмата от компютъра но не се получи нищо пробвах да изтрия май имаше една папка keychains или нещо подобно но отново не стана / Оправих се като влезнах в safe mode след това от lock screen пуснах камерата с онва бутонче след което вече взе да ми иска код за отключване въведох го и се получи но след това ми се наложи да го активирам отново със оригинална карта незнам защо ..... със gevey съм = странно но така се получи ))) 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Трил си кийчейн-а, какво очакваш? Така си разкарал и паролите за достъп до wi-fi и още бая неща. Онова с плюсчето за което ти писах е именно влизане в сейф моуд при буутване - така изобщо не зарежда мобайл субстрат. Цитирай
lomski Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 (редактирано) Не цитирай последно мнение! Използвай бутона "Отговор". всичко си е точно и пароли за wifi и всичко просто това ми беше за урок хихихих Редактирано Октомври 22, 2012 от Grievous Цитирай
tozarat Публикувано Януари 1, 2014 Публикувано Януари 1, 2014 Снощи я сложих и телефона ми умря. Остана на ябълката и си загубих 2 часа в рестор, джейл и персонализиране.Да ви.... и програмата Цитирай
arm11 Публикувано Януари 1, 2014 Публикувано Януари 1, 2014 Може би е сложил кракната, а не платената версия. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 2, 2014 Публикувано Януари 2, 2014 Много ясно, че кракнатата няма да работи, не е модната с новия субстрат. Горе ясно съм показал коя версия съм тествал. С версия 2.6.3-1 имаше проблеми, но след като докладвах, нещата се оправиха с новия ъпдейт. Не ми пращаше мейл със снимка, а вместо това ги запазваше във var/mobile/iCaughtU Pro. И за какъв чеп ми са там снимките, след като ми гепат телефона? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 Само дето получавам снимките след около десетина часа Цитирай
Grievous Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 Тук става нещо. Сутринта видях, че има ъпдейт и го направих. Сега гледам в Twitter, че преди 7-10 минути е пуснал нов. Супер, ама на мен ми дава инсталирана 2.6.8-1, а ъпдейта е за 2.6.7-2. По обратен ред ли е тръгнал? Слагах ръчно една бета, но защо ми даде сутринта ъпдейт, ей това се чудя. Цитирай
iPhoneman Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 (редактирано) Използвал ли си я тази версия ? Имало проблем са паролите и са върнали друга. пп. Що не използваш tweetbot 3 яко е Редактирано Януари 9, 2014 от iPhoneman Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.