Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Проблеми със зареждане на iPhone 4

ggeorgieev

Въпрос

Здравейте колеги, наскоро(след преминаване към 5.0.1) ми се появи следния проблем....Първо телефона спря да се зарежда към ел.мрежата, но към PC-то нямаше проблеми. Реших, следователно, че се е прецакало зарядното( което беше оригинално) и следователно си купих ново( не точно оригинално)...после нямаше проблеми около седмица...и спря да се зарежда изобщо....пробвах със зарядното в колата - естествено, там зарежда без проблеми. Следователно - нов кабел( пак от оригинален на менте)... и пак работи известно време без проблем...сега към ПС-то няма проблеми но в мрежата се зарежда когато си поиска...пробрах с рестор...нищо...следователно не е софтуерен проблема....А и забравих - от време на време изкарва съобщение - Charging is not supported with this accessory...И на ментетата и на оригиналните кабел и зарядно...Някакви идеи? Ако знам, че е 100% в кабела и зарядното ще си взема оригинални( или поне някоя хубава марка), но вече не знам дали в това е проблема...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

12 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0

По-скоро проблема е хардуерен(както каза The Shaman). Винаги в един контакт ли го зареждаш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Възможно, но странното е, че като размърдам кабела( не от страната на телефона а от към зарядното), тръгва...така е и на 2-те зарядни. Естествено ако тръгна да местя телефона пак спира - тоест нещо връзката от кабела към зарядното....прави го на новия(фалшив) кабел. Оригиналния вече въобще не пали...нито към зарядно нито към ПС...Викаш, буксата на телефона е заминала...?

П.П. Сменях 3 контакта, ефекта е същия..Даже и с разклонител съм пробвал :D

Редактирано от ggeorgieev
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Да не би клемите на контакта да са разхлабени и да не прави хубава връзка?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Пак е опция, но в същия контакт си зареждам лаптопа, другия телефон, и ползвам други ел. уреди - с тях никакъв проблем. Освен да намина през сервиза тия дни, да установим проблема.... :tooth:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Не всички накрайници са с еднаква дебелина. Дано не е изгоряло оригиналното зарядно.

А, и хубава идея за сервиза. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Аз пък имах подобен проблем със зареждането на лаптоп-а и проблема се оказа в контакта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Така е, като се прибера от работа довечера ще видя как седят нещата с клемите и ако няма ефект ще бягам към сервиза. :afraid::tooth:

Редактирано от ggeorgieev
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Отиди при някой приятел, който има оригинален кабел и зарядно и пробвай, ако не тръгне се ориентирай към сервиза и не си прави експерименти. Нали знаеш добрата поговорка - евтиното излиза скъпо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

О, да, идеално я знам тая поговорка :tooth: Точно затова ще направя това, каквото ме съветвате!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Аз имах такъв проблем.Оказа се че имало прекъснат един от кабелите,но отвън нищо не се виждаше.Получило се от многото прегъване на кабела.Беше точно на буксата към контакта.Зареждаше от време на време,докато един ден,напълно спря.Става въпрос за оригинален.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Там се късат или се прецаква юсб на самото зарядно. Купи си оригинално отново, в краен случай - белкин или енерджайзър(като по - изгодни).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...