Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

имам iPhone 4 и от няколко дена се блъскам и за съжаление нищо не мога да намеря и измисля по следния проблем. Успях да си ресторна снимки с Backup Extractor и искам да ги кача отново в Camera Roll. Обаче те отиват в Photo Library и не мога да си ги свалям от DCIM когато включа телефона към PC.

Та въпроса ми е: Има ли начин да си прехвърля снимките от Photo Library в Camera Roll и как?

Благодаря!

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Camera Roll e само за снимките, които си направил с телефона.

• 0
Публикувано

Да и искам да си добавя стари снимки, които съм направил със същия телефон.

• 0
Публикувано

Не съм се занимавал с това, но мисля, че няма да стане.

• 0
Публикувано

Аз нямам джейл.

Иначе качих една стара снимка ръчно снимана с телефона, но не се показва. Не знам дали няма да се оправи след промяна на правата чрез iFile...

• 0
Публикувано

И по мейл може да си ги пратиш. ;)

• 0
Публикувано

Дрън-дрън - iFunBox или DiskAid...

• 0
Публикувано

При мен не се получи. C iFun-Box метнах една. Може би иска да се променят правата. Нямам джейл и не мога да тествам...

• 0
Публикувано

Под 5.х.х не всички се виждат, що - не знам?! Но...той май е с 4.2.1(ако не менти в профила) - там няма проблем.

По другия въпрос - колега, снимки от бекъпа се вадят с iPhone backup extractor - питай гугъл за него. За съжаление са в резолюция 640x480, после ги мяташ с фънбокса и си готов. Ако не се виждат, мяташ ги в downloads(примерно), отваряш снимката с iFile и цъкаш бутона add to camera roll и си готов.

• 0
Публикувано

Ще пробвам с iFunBox и ще кажа дали е станало. Вчера пробвах с PWNTUNES (http://www.pwntunes.net/)обаче нищо не се получи.

Благодаря ви за съветите!

п.с. С iOS 5.0.1 съм от 1-2 месеца :)

• 0
Публикувано

Саше, тая цялата процедура е доста тегава бре :) Пращането през мейла става за 5 минутки :)

• 0
Публикувано

Само да уточня ... снимките които се опитвам да прехвърля са около 600 бр. :tooth:

• 0
Публикувано

И като си направиш отделен албум какво ти пречи?

• 0
Публикувано

Малко извън темата, но винаги съм се чудил, каква работа имат снимките в телефона, освен за временно пренасяне?

• 0
Публикувано

PhotoStreаm му е майката. Свиквайте с него... ;)

Ама за бозата не знам.... забравих даже как изглежда... :biggrin:

п.п. за Windows e нужно да се инсталира контрол панела на iCloud : http://www.apple.com/icloud/setup/pc.html

• 0
Публикувано

Само да уточня ... снимките които се опитвам да прехвърля са около 600 бр. :tooth:

Е, с т'ва ме утрепА: за къв са ти 600 снимки в камерата баш??? Аз имам над 900 в интерес на истината, но са си качени по каналния ред.

• 0
Публикувано

Здравейте отново.

Снощи се опитах да си прехвърля снимките с iFunBox-а, но отново нищо/греда. В Camera Roll продължават да се показват само снимките, които съм си нащракакал след последния рестор/ъпдейт. На въпроса, защо ми е да седят в Camera Roll-a ... ами така лесно ги свалям на всяко PC без да ми трябва иТюне и ми е по-удобно.

Ако някои има друго предложение моля, да сподели.

• 0
Публикувано

Ползвай iUnarchive от Appstore. Дори и безплатната версия ще ти свърши работа и ще ти ги качи всичките с един клик.

• 0
Публикувано

Може ли за малко разяснение какво по точно да направя с тази програма (iUnarchive)?

Благодаря!

• 0
Публикувано

Инсталирай Dropbox. Там може да съхраняваш до 2gb файлове и да ги ползваш от всяко PC. Правиш ъплоуд на снимките и си готов.

Даже и да се наложи да правиш рестор,файловете няма да се загубят. Dropbox e сериозна работа и многоуважавания Стив Джобс в един момент е искал да го купи...

• 0
Публикувано

Начините са наистина много на брой, но момчето иска да са в CameraRoll , което е невъзможно до колкото знам...

Ако свикнете веднъж с PhotoStream(IOS 5), забравяте за всичко. ;)

• 0
Публикувано (редактирано)

След като са качени в Dropbox,отваряш ги от там една по една и ги сейваш,отиват директно в Cameraroll.

Току що го пробвах..

Друг ,много по-лесен начин е с iFunBox. Качваш всичко в General_storage i после с iFile, в Cameraroll.

Редактирано от kokich777
  • 0
Публикувано

през iFile пак иска да го правя една по една. Търся начин да прехвърля всички снимки едновременно.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...