Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как да преместя снимки от Photo Library към Camera Roll ?

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

имам iPhone 4 и от няколко дена се блъскам и за съжаление нищо не мога да намеря и измисля по следния проблем. Успях да си ресторна снимки с Backup Extractor и искам да ги кача отново в Camera Roll. Обаче те отиват в Photo Library и не мога да си ги свалям от DCIM когато включа телефона към PC.

Та въпроса ми е: Има ли начин да си прехвърля снимките от Photo Library в Camera Roll и как?

Благодаря!

Публикувано

Camera Roll e само за снимките, които си направил с телефона.

Публикувано
  • Автор

Да и искам да си добавя стари снимки, които съм направил със същия телефон.

Публикувано

Не съм се занимавал с това, но мисля, че няма да стане.

Публикувано

Аз нямам джейл.

Иначе качих една стара снимка ръчно снимана с телефона, но не се показва. Не знам дали няма да се оправи след промяна на правата чрез iFile...

Публикувано
:+1::naughty3:
Публикувано
:tooth:
Публикувано

И по мейл може да си ги пратиш. ;)

Публикувано

Да, това е решение.

Публикувано

Дрън-дрън - iFunBox или DiskAid...

Публикувано

При мен не се получи. C iFun-Box метнах една. Може би иска да се променят правата. Нямам джейл и не мога да тествам...

Публикувано

Под 5.х.х не всички се виждат, що - не знам?! Но...той май е с 4.2.1(ако не менти в профила) - там няма проблем.

По другия въпрос - колега, снимки от бекъпа се вадят с iPhone backup extractor - питай гугъл за него. За съжаление са в резолюция 640x480, после ги мяташ с фънбокса и си готов. Ако не се виждат, мяташ ги в downloads(примерно), отваряш снимката с iFile и цъкаш бутона add to camera roll и си готов.

Публикувано
  • Автор

Ще пробвам с iFunBox и ще кажа дали е станало. Вчера пробвах с PWNTUNES (http://www.pwntunes.net/)обаче нищо не се получи.

Благодаря ви за съветите!

п.с. С iOS 5.0.1 съм от 1-2 месеца :)

Публикувано

Саше, тая цялата процедура е доста тегава бре :) Пращането през мейла става за 5 минутки :)

Публикувано
  • Автор

Само да уточня ... снимките които се опитвам да прехвърля са около 600 бр. :tooth:

Публикувано

И като си направиш отделен албум какво ти пречи?

Публикувано

Малко извън темата, но винаги съм се чудил, каква работа имат снимките в телефона, освен за временно пренасяне?

Публикувано

PhotoStreаm му е майката. Свиквайте с него... ;)

Ама за бозата не знам.... забравих даже как изглежда... :biggrin:

п.п. за Windows e нужно да се инсталира контрол панела на iCloud : http://www.apple.com/icloud/setup/pc.html

Публикувано

Само да уточня ... снимките които се опитвам да прехвърля са около 600 бр. :tooth:

Е, с т'ва ме утрепА: за къв са ти 600 снимки в камерата баш??? Аз имам над 900 в интерес на истината, но са си качени по каналния ред.

Публикувано
  • Автор

Здравейте отново.

Снощи се опитах да си прехвърля снимките с iFunBox-а, но отново нищо/греда. В Camera Roll продължават да се показват само снимките, които съм си нащракакал след последния рестор/ъпдейт. На въпроса, защо ми е да седят в Camera Roll-a ... ами така лесно ги свалям на всяко PC без да ми трябва иТюне и ми е по-удобно.

Ако някои има друго предложение моля, да сподели.

Публикувано

Ползвай iUnarchive от Appstore. Дори и безплатната версия ще ти свърши работа и ще ти ги качи всичките с един клик.

Публикувано
  • Автор

Може ли за малко разяснение какво по точно да направя с тази програма (iUnarchive)?

Благодаря!

Публикувано

Инсталирай Dropbox. Там може да съхраняваш до 2gb файлове и да ги ползваш от всяко PC. Правиш ъплоуд на снимките и си готов.

Даже и да се наложи да правиш рестор,файловете няма да се загубят. Dropbox e сериозна работа и многоуважавания Стив Джобс в един момент е искал да го купи...

Публикувано

Начините са наистина много на брой, но момчето иска да са в CameraRoll , което е невъзможно до колкото знам...

Ако свикнете веднъж с PhotoStream(IOS 5), забравяте за всичко. ;)

Публикувано

След като са качени в Dropbox,отваряш ги от там една по една и ги сейваш,отиват директно в Cameraroll.

Току що го пробвах..

Друг ,много по-лесен начин е с iFunBox. Качваш всичко в General_storage i после с iFile, в Cameraroll.

Редактирано от kokich777

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.