profusion Публикувано Февруари 21, 2012 Автор Публикувано Февруари 21, 2012 Знаех си че нещо не е наред щом продавачката ми шпрехеше 5мин и нищо не и разбрах хахаха Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 21, 2012 Публикувано Февруари 21, 2012 WMF Hotel Sales Division http://www.wmf.com/wmf/upload/images/ContentBuilder/dateien/WMF_CoffeeCulture_08_engl_20100406_3372.pdf Повечето неща, които се използват в хотелите е добре да бъдат от хотелски а не битови серии. Порцелана е много по-здрав и издържа на агресивната среда в професионалните съдомиялни машини, където един цикъл е ~7-8 минути. За сравнение битовите съдомиялни машини едно миене протича за период от ~30-40 минути. Препаратите, които се използват в добрите хотели и ресторанти са супер силни и порцелана трябва да може да им устои Това разбирасе се отнася за обекти от висок клас. Цитирай
LUBECA Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 От поста на Profusion, на предишната страница много харесах чашката със силиконов грип. И ето резултата. Току що пристигнаха, но нямаше порцеланови. 2 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 Не знам, ама това което виждам не ми харесва Цитирай
kawabiker Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 Колко ли пари отиват за таа "нутрия" дет го мели кафето през стомаха си , от 60-те лева за едно кафенце а Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 Явно цените са паднали, преди 2 години такова късо кафе в Бургас струваше 86лв. (информация от ценоразпис в интернет). За да не е офф-топик : Вкъщи пием Jacobs Monarch & Jacobs Cronat Gold. Цитирай
profusion Публикувано Март 9, 2012 Автор Публикувано Март 9, 2012 От поста на Profusion, на предишната страница много харесах чашката със силиконов грип. И ето резултата. Току що пристигнаха, но нямаше порцеланови. Поздравления Бодумките са супер които и модел да вземеш! Джони какви са тия пдф-и от теб потекоха ми лигите ПП от Виена си донесох кафе от Julius Meiln доста ми хареса, не горчи, плътно леко кисело (като при лаваца), и сега гледам имали магазини в Пловдив и София 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 Здрасти Вносител им е софсток(вносителят на Лаваца) - ако не бъркам, поне преди беше. По ОМВ-тата отдавна сервират тази марка. Цитирай
profusion Публикувано Март 9, 2012 Автор Публикувано Март 9, 2012 Аз намерих някви магазини на тези - http://bulcommerce.bg/products.html Цитирай
goce kostadinov Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 И аз да се похваля че купихме чинийте от WMF за нашето кръчме. благодарение на той си знае. 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 Важното е всички да са доволни. Малко са тромави с доставките, но няма пълно щастие Цитирай
algor Публикувано Март 11, 2012 Публикувано Март 11, 2012 Good morning! Да споделя, че в магазина на WMF в София аутлет център има доста голямо намаление на стоките. Ние се обзаведохме вчера с това-онова, както виждате. Цитирай
algor Публикувано Март 13, 2012 Публикувано Март 13, 2012 Най-сетне от преди малко в къщи вече ще пием любимото си кафе от любимата си кафемашина. Дестинацията с голям фирмен магазин, която се оказа най-близко е Солун. От там и ще се зареждаме с капсули, разбира се. http://www.nespresso.gr/ Това е сайта за интересуващите се, а добре е, че има опция да се чете и на английски. Магазина също е на адски лесно място. Който има нужда от съпорт да казва. 3 Цитирай
profusion Публикувано Март 13, 2012 Автор Публикувано Март 13, 2012 Винаги ми в било странно това неспресо (даже ми звучи странно като нес кафе) аз ако не ми се смели на момента не му вЕрвам що за животно е? ПП колко излиза себестойността на капсулата? Цитирай
algor Публикувано Март 13, 2012 Публикувано Март 13, 2012 Най-добрия вариант е, ако идваш към София и искаш да пробваш, свиркай и ще опиташ. Каквото и да кажа относно кафето, направо ще мине за реклама, но няма нищо общо с нес кафето, а си е мляно кафе в капсула. Цената е 4-5 евро за 10 капсули. В линка, който дадох, има описание на сортовете кафе, вида и цените. Разгледай го и ще намериш всички отговори. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 13, 2012 Публикувано Март 13, 2012 С риск да прозвучи като реклама, но неспресо капсули има тук, на почти такава цена 80-90ст. Фирмата ми е бивш работодател - телефон на лс. Имат офиси във всички големи градове. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 13, 2012 Публикувано Март 13, 2012 Аз също бях намерил, но се оказаха малко по-различни. Това намерих на 85 стотинки, но не е за моята машина. Това, което ми трябва е: Ако е от това, което е на втората снимка, пусни едно ЛС да съм подготвен. за сега имам 350 бр. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
adept Публикувано Март 14, 2012 Публикувано Март 14, 2012 Джони, тия първите са за моята машина в офиса. Това е за Про/Бизнес серията на неспресо. Правят ги различни, защото служителите си гепвали капсули за домашните си машини Между другото, от началото на тази година патента за неспресо капсули на Nestle изтече и започнаха да се появят капсули на други производители ... но за съжаление нямат нищо общо с оригинала ... Тук цената на капсулите (за домашни машини) е 0,35 Евро на капсула. Цитирай
baronbg Публикувано Март 14, 2012 Публикувано Март 14, 2012 Да, аз си взимам от Виена и в момента съм на свършване. Саше, ако тези от Бг са същите метни едно телефонче на ЛС, да ги чуя и пробвам. Цитирай
profusion Публикувано Март 14, 2012 Автор Публикувано Март 14, 2012 @adept преди 2 седмици се скъсах да пия кафе всеки ден тук, много хубаво го правиха 1 Цитирай
adept Публикувано Март 15, 2012 Публикувано Март 15, 2012 Да ти кажа честно, това кафене го харесвах много повече по времето, когато беше магазин Аз лично предпочитам италианския тип кафе - силно, ароматно и много късо еспресо. А австрийските кафета (с млека, бити сметани и други глезотии) мога да ги пия само, ако ям торта към тях Но иначе да, Julius Meinl са легенда и имат доста добри попадения в някои от техните кафета. Имаше един техен, червен President мисля, че беше... шокира ме! Невероятно кафе! Цитирай
profusion Публикувано Март 16, 2012 Автор Публикувано Март 16, 2012 Точно от президента си купих 500г Иначе навсякъде жмурих меланж щото съм свикнал на еспресо обаче с техния меланж колко торти изядох не е истина Но от 10-15 места най много ми хареса там, кафето, обслужването...още като влезнах и видях 3-4 вида захар на масичките и ми стана ясно - тук е моето кафе :tooth: Цитирай
algor Публикувано Март 18, 2012 Публикувано Март 18, 2012 С риск да прозвучи като реклама, но неспресо капсули има тук, на почти такава цена 80-90ст. Фирмата ми е бивш работодател - телефон на лс. Имат офиси във всички големи градове. Време е да се научиш да правиш разлика между "реклама" и "нужда". Тук сме се събрали няколко човека, които имаме нужда (кой голяма, кой малка - няма значение) и затова давай името и контактите тук да си седят на видно място. Ако се окаже, че това не са нашите хора или цените им са високо в небето, по-добре някой като тръгне за Солун да вземе поръчките на няколко човека и да пълни багажника на колата. пп. Аз с моята машина взех от 7-8 вида по 10 броя за да се пробват и народа у нас да си прецени кой и кое го кефи най-много. Та скоро - следващата седмица или по-следващата най-късно ще ми е време да пазарувам. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.