Alxx® Публикувано Март 18, 2012 Публикувано Март 18, 2012 Прав си Фирма "Оварас вендинг", имат офиси във всички по - големи градове. Софийски тел. на администраторката: 02/9 555 777. 1 Цитирай
algor Публикувано Март 18, 2012 Публикувано Март 18, 2012 Не виждам в сайта им търсената продукция, но утре ще гледам да намеря три минути за да им звънна. Да не говорим, че са ми в маалата на 2 минути с каляската... Цитирай
algor Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 Тарсената от нас фирма не предлага консумативи за Неспресо. Съвета им е да звънна в Нестле, които да ме упътят по какъв начин да се снабдя с капсулите. Цитирай
FidoDidoo Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Някой пробвал ли e Lavazza Caffe Espresso. Плика е черен в софсток имат 250 гр. на зърна. Какви са отзивите или Lavazza Qualita Oro, кое от двете ще ми препоръчате да опитам. Някой можели да ми каже знае ли кой е вносител на Dimello пил съм няколко пъти в псевдо мола на ъгъла на Шипченски и Коперник в София и кафето беше уникално. Но като в Италия такова кафе все още не съм пил Цитирай
profusion Публикувано Април 2, 2012 Автор Публикувано Април 2, 2012 За мен се нареждат така - червена лаваца - крема лаваца - черна лаваца и синя лаваца (последната е за мен най-добре) Цитирай
Alxx® Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Така, само по боя? От червените само, знам поне три вида... Фидо, Куалита Оро е чиста арабика, с лееекинко кисел вкус(ако е без захар естественно) и е много пивка, става за сутрин на празен(и капризен) стомах или като кафе след обяда. Кафе Еспресо е по - гъстак и е смес от няколко сорта. Ако си много "мътен" сутрин е добро за разсънване. За едното опитване, ще ти кажа аз какво правя: ами, опитвам ВСИЧКО. За съжаление, най - тарикатската смес(няма име) се доставя само на хотели(Хилтън, например) и големи заведения от известни вериги. В магазините я няма, трябва някой с връзчица по горните етажи на СофСток. Джони супер, машините са 3 - Крупс, Саеко и Гаджия мисля само те са специализирани. Е има и едни Жура ама баси цените.... Аз да ти обадим: машината е La Cimballi, много здра'е на другите играчки. Питай някой, който има допирни точки с Lavazza Spa. Цитирай
profusion Публикувано Април 3, 2012 Автор Публикувано Април 3, 2012 (редактирано) Алекс Куалита Оро не ели 40 на 60%? Edit: моя грешка - сещал съм се за Rossa Редактирано Април 3, 2012 от profusion Цитирай
ML16 Публикувано Април 8, 2012 Публикувано Април 8, 2012 (редактирано) Освен в Солун има ли някъде в София от където могат да се купят кафе машинни за Nespresso? Забелязах, че основно Krups и DeLonghi правят машини за тях. Също някъде където може да пробваш различните видове капсули? Edit: Аз съм си харесал Krups XN 7001 Редактирано Април 8, 2012 от ML16 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 27, 2012 Публикувано Юли 27, 2012 http://www.deathwishcoffee.com/index.html Цитирай
inutero Публикувано Юли 27, 2012 Публикувано Юли 27, 2012 Кафето си го правя супер късо, буквално една глътка без захар. Според жена ми само хабя кафето Аз пък съм фен на интересните чаши и много искам такава чашка, стъклена, по-възможност с бяло, матово лого на апъл на нея Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 22, 2012 Публикувано Септември 22, 2012 The guys at Handsome Coffee in LA helped us put together the best coffee gear and their favorite preparation methods. Chris is a world class roaster and Michael won the 2010 World Barista Championships (first American to ever do so). Behold their brewing knowledge. Technivorm Coffee Brewer ($299). Baratza Virtuoso Preciso Coffee Grinder ($289).Melitta Filters ($5). Thermos Sipp Vacuum Tumbler ($25). Le nez du Cafe Tasting Kit($450). Chemex 8 Cup Classic ($39). Handsome - Don Medaro Coffee ($21). Chemex Stove-Top Grid ($9). Trip to Orgin with Handsome Coffee Head Roaster ($12,000). Stainless Steel Coffee Scoop ($5). Chemex Brush ($14). Bodum Pavina Cup ($24). Chemex Filters ($9).Digital Scale ($35). Chemex Carafe ($70). Clever Coffee Dripper ($18). Hario Buono Drip Kettle ($48). Digital Timer ($13). Aerolatte Portable Frother ($19). Pantone Color Mug ($15). Medelco Permanent Filter ($5). AeroPress ($25). Porlex Hand Burr Grinder ($70). AeroPress Filters ($4). Travel Digital Scale ($11). Taylor Pocket Thermometer ($4). GSI Mug ($6). Handsome - Comeuppance Espresso ($22). La Marzocco GS/3 Espresso Machine ($6185).Espro Milk Frothing Pitcher ($25). Rosewood Tamper ($25). Espresso Grinder Brush ($5).BIA Espresso Cup Set ($16). Pallo Espresso Machine Brush ($7). Fluke Temperature Probe($80). Fluke Dual Input Thermometer ($265). Coffee Training with 2010 World Barista Champion ($2500). Stainless Steel Knock Box ($40). Cafiza Cleaning Powder ($10). Yama Bamboo Stir Stick ($4). Bloom Coffee Timer iPhone App ($3). 1 Цитирай
inutero Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 handpresso auto Това HandPresso за тия 149 евро цена, трябва и други работи да може да прави освен кафе Айде трийте, само казвам.. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Баце, нищо не знаеш. Поинтересувай се от ръчните(ретро, без помпа) La Cimbali - ще ти падне капата, направо... in utero Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 9, 2012 Публикувано Ноември 9, 2012 Ето интересни чашки http://www.etsy.com/shop/creaturecups?ref=pr_shop_more 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 16, 2012 Публикувано Ноември 16, 2012 Не знам дали ги има в България, но тук в Холандия са пуснали капсули на Douwe Egberts, които са съвместими с машините на Krups за Nespresso. Пробвах няколко аромата и всички бяха много добри. Цената им в супера е 0.32 EUR за капсула. Избора е доста богат. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 16, 2012 Публикувано Ноември 16, 2012 Дано поне те се появят на нашия пазар. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 21, 2012 Публикувано Ноември 21, 2012 У нас съм със Philips Senseo като машина,прави уникално хубаво кафе,когато дозите са оригинални. Доскоро ми ги караха от Италия-там се продават почти навсякъде,но сега ударих на камък със доставките. Сестра ми е в Норвегия,ако ги открие там ще ми прати,та ако някой иска да ми пише да го предвидя. Преди ми излизаше около 20 ст. на доза,съвсем по груби сметки. Цитирай
profusion Публикувано Ноември 21, 2012 Автор Публикувано Ноември 21, 2012 (редактирано) Най-накрая си намерих от смачканите чаши Редактирано Ноември 21, 2012 от profusion 1 Цитирай
Kontrero Публикувано Ноември 23, 2012 Публикувано Ноември 23, 2012 Аз съм с това Делонги http://www.delonghi....roducts/ec410b/ И съм мн. доволен.... прави мн. добро кафе а и не само дори работи с кафе дози E.S.E. система която всъщост още не съм пробвал П.С. Колеги ако някой знае от къде мога да се снабдя с по-евтини дози ще съм мн. благодарен, тези които видях в нета са средно около 90 ст. Цитирай
adept Публикувано Ноември 23, 2012 Публикувано Ноември 23, 2012 А защо са ти ESE дози щом машината си работи с мляно кафе? Най-евтините ESE падчета са около 60 стотинки (говорим за качествено кафе разбира се), а един пад е 7 грама кафе и малко хартия. Така по груби сметки си купуваш един кг. кафе за около 85лв. А в крайна сметка не получаваш нищо различно.... е може би само това, че няма да ти се налага да изтръскваш утайката, а ще хвърляш директно пада в кофата. @BulgarianSS: До скоро и аз бях с такава машина и както писах по-горе ползвах приставка вместо пад. Така си я пълних с каквото и колкото кафе си искам. Такива има много и в зависимост от модела на машината ти и струват между 6 и 10 евро за 2 броя в Amazon. В eBay ще намериш и още по-евтини, но аз мога да ти препоръчам тези на Melitta от Амазон: http://www.amazon.de/Melitta-Permanent-Kaffeefilter-f%C3%BCr-Senseo/dp/B000QDNIKU/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1353660678&sr=1-1-catcorr - тези например са машини от серията Philips Sanseo HD 7800 до 7842 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.