Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Прав си :)

Фирма "Оварас вендинг", имат офиси във всички по - големи градове. Софийски тел. на администраторката: 02/9 555 777.

Публикувано

Не виждам в сайта им търсената продукция, но утре ще гледам да намеря три минути за да им звънна.

Да не говорим, че са ми в маалата на 2 минути с каляската...

:smile:

Публикувано

Тарсената от нас фирма не предлага консумативи за Неспресо.

Съвета им е да звънна в Нестле, които да ме упътят по какъв начин да се снабдя с капсулите. :mellow:

Публикувано

Значи вече са сдухали тотално...

Публикувано
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Някой пробвал ли e Lavazza Caffe Espresso. Плика е черен в софсток имат 250 гр. на зърна. Какви са отзивите или Lavazza Qualita Oro, кое от двете ще ми препоръчате да опитам. Някой можели да ми каже знае ли кой е вносител на Dimello пил съм няколко пъти в псевдо мола на ъгъла на Шипченски и Коперник в София и кафето беше уникално. Но като в Италия такова кафе все още не съм пил

Публикувано

За мен се нареждат така - червена лаваца - крема лаваца - черна лаваца и синя лаваца (последната е за мен най-добре)

Публикувано

Така, само по боя? :tooth: От червените само, знам поне три вида...

Фидо, Куалита Оро е чиста арабика, с лееекинко кисел вкус(ако е без захар естественно) и е много пивка, става за сутрин на празен(и капризен) стомах или като кафе след обяда. Кафе Еспресо е по - гъстак и е смес от няколко сорта. Ако си много "мътен" сутрин е добро за разсънване. За едното опитване, ще ти кажа аз какво правя: ами, опитвам ВСИЧКО.

За съжаление, най - тарикатската смес(няма име) се доставя само на хотели(Хилтън, например) и големи заведения от известни вериги. В магазините я няма, трябва някой с връзчица по горните етажи на СофСток.

Джони супер, машините са 3 - Крупс, Саеко и Гаджия мисля само те са специализирани. Е има и едни Жура ама баси цените....

Аз да ти обадим: машината е La Cimballi, много здра'е на другите играчки. Питай някой, който има допирни точки с Lavazza Spa.

Публикувано (редактирано)

Алекс Куалита Оро не ели 40 на 60%?

Edit: моя грешка - сещал съм се за Rossa

Редактирано от profusion

Освен в Солун има ли някъде в София от където могат да се купят кафе машинни за Nespresso?

Забелязах, че основно Krups и DeLonghi правят машини за тях.

Също някъде където може да пробваш различните видове капсули? :smile:

Edit: Аз съм си харесал Krups XN 7001

Редактирано от ML16
  • 3 месеца по-късно...
Публикувано

Кафето си го правя супер късо, буквално една глътка без захар. Според жена ми само хабя кафето :smile:

img0175bn.jpg

Аз пък съм фен на интересните чаши и много искам такава чашка, стъклена, по-възможност с бяло, матово лого на апъл на нея :D

• 1 месец по-късно...
Публикувано

essentials-coffee-xl.jpg

The guys at

Handsome Coffee in LA helped us put together the best coffee gear and their favorite preparation methods. Chris is a world class roaster and Michael won the 2010 World Barista Championships (first American to ever do so). Behold their brewing knowledge.

Публикувано

Това HandPresso за тия 149 евро цена, трябва и други работи да може да прави освен кафе ;) Айде трийте, само казвам..

Публикувано

Баце, нищо не знаеш. Поинтересувай се от ръчните(ретро, без помпа) La Cimbali - ще ти падне капата, направо... in utero :tooth:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Много са хубави :)

Публикувано

Не знам дали ги има в България, но тук в Холандия са пуснали капсули на Douwe Egberts, които са съвместими с машините на Krups за Nespresso. Пробвах няколко аромата и всички бяха много добри. Цената им в супера е 0.32 EUR за капсула.

nytu3yne.jpg

evu3une4.jpg

Избора е доста богат.

y7aquse5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Дано поне те се появят на нашия пазар.

Публикувано

У нас съм със Philips Senseo като машина,прави уникално хубаво кафе,когато дозите са оригинални.

Доскоро ми ги караха от Италия-там се продават почти навсякъде,но сега ударих на камък със доставките.

Сестра ми е в Норвегия,ако ги открие там ще ми прати,та ако някой иска да ми пише да го предвидя.

Преди ми излизаше около 20 ст. на доза,съвсем по груби сметки.

Най-накрая си намерих от смачканите чаши :smile:

crushed-cup-inspired-on-the-plastic-coffee-cup.jpg

Редактирано от profusion
Публикувано

Аз съм с това Делонги

http://www.delonghi....roducts/ec410b/

И съм мн. доволен.... прави мн. добро кафе а и не само дори работи с кафе дози E.S.E. система която всъщост още не съм пробвал :smile:

П.С. Колеги ако някой знае от къде мога да се снабдя с по-евтини дози ще съм мн. благодарен, тези които видях в нета са средно около 90 ст.

Публикувано

А защо са ти ESE дози щом машината си работи с мляно кафе?

Най-евтините ESE падчета са около 60 стотинки (говорим за качествено кафе разбира се), а един пад е 7 грама кафе и малко хартия. Така по груби сметки си купуваш един кг. кафе за около 85лв. А в крайна сметка не получаваш нищо различно.... е може би само това, че няма да ти се налага да изтръскваш утайката, а ще хвърляш директно пада в кофата.

@BulgarianSS: До скоро и аз бях с такава машина и както писах по-горе ползвах приставка вместо пад. Така си я пълних с каквото и колкото кафе си искам. Такива има много и в зависимост от модела на машината ти и струват между 6 и 10 евро за 2 броя в Amazon. В eBay ще намериш и още по-евтини, но аз мога да ти препоръчам тези на Melitta от Амазон: http://www.amazon.de/Melitta-Permanent-Kaffeefilter-f%C3%BCr-Senseo/dp/B000QDNIKU/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1353660678&sr=1-1-catcorr - тези например са машини от серията Philips Sanseo HD 7800 до 7842

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...