Kontrero Публикувано Ноември 23, 2012 Публикувано Ноември 23, 2012 Защото не съм пробвал както писах по отгоре и искам да видя какъв е вкуса, дали ми допада.... а лошото е че ако ми хареса..... няма отърване Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 23, 2012 Публикувано Ноември 23, 2012 @adept Така и направих-от Англия ще ми донесат такива в понеделник. Отказах се от дозите-излизат 0,66 лв./бр и някак си не ми харесва тази цена,без да броя транспорта. После си взимам една хубава кутия,мелям си няколко вида кафе и нещата заспиват. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 31, 2013 Публикувано Март 31, 2013 Една кафе машина ESPRESSO VELOCE V12 MACHINE 8 Цитирай
algor Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 За феновете на Nespresso - днес си купих капсули от тези юнаци. Поддържат всичко на склад, имат и добро количество различни видове машини, а и с учудване видях в сайта им, че предлагат и доста видове чай на същата марка. Доволен съм, тествано е от мен и затова препоръчвам. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Дайте идея за кафе на зърна с повече робуста.Пробвах Лаваца и Риоба с 35-40% робуста.но не съм доволен.За кафе автомат ще се ползва. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 Ползвам Неспресо и ДолчеГусто с капсули. За автомата съм най доволен от това. Пробвах какви ли не, от 30 до 70 лв. Цитирай
tosco69 Публикувано Юни 21, 2014 Публикувано Юни 21, 2014 Кафето за мен, което най ми допада на вкус е Illy. Но пък най-често пия Lavazza, дори в къщи съм с машинка за капсули Lavazza Blue. Както по-горе казаха и Dimello учудващо добре се показа на пазара с доста характерен вкус и аромат. Но да кажа да Lavazza : вече не етова което беше и това което е по другите държави. Познавам горе-долу историята на Софсток, от както са на пазара в ранните години на демокрацията. Има разлика в кафето от преди и сега. Дори напоследък се забелязва отново някаква вкусова промяна, дори и на капсулите. И това не е само мое мнение, а и на мои колеги. Пропуснах да кажа, че от '90г. работя по заведения и предпочитам да продавам предимно Lavazza. Цитирай
Antoaneta Petrova Публикувано Август 5, 2014 Публикувано Август 5, 2014 Дайте идея за кафе на зърна с повече робуста.Пробвах Лаваца и Риоба с 35-40% робуста.но не съм доволен.За кафе автомат ще се ползва. Sent from my iPhone using Tapatalk Драго ми е, понеже съм пристрастена към кафето и се опитвам да се образовам още и още от скоро чета вие момци какво си гукате тук и сутрин с кафето сядам и си чета...а дори мразя да следя публикации във форумите, както и да е лавацата ми киселее лично на мен, не обичам да се будя още по-кисела сутрин,а кафе на зърна майка ми си поръчва 20 робуста, 80 арабика на Чибо - Sicilia style, арабиката ми е повече аромат там, плътно, хубаво кафе...за друго не се сещам. А аз се натъкнах на едни кафета Cagliari, не ходя от време да купувам кафе от магазини, правя си поръчка и ми го пращат до ден е вкъщи, но взимам на капсули, с млекце, с медче, ми идва перфектно.... Всичко най! Продължавам да следя с интерес! Цитирай
Maqmaq Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 Здравейте, беше ми полезно преди време инфото оттук сега надявам се аз ще съм полезна . Падналия патент явно води до неограничаване за производителите на кафе да правят и неспресо съвместими капсули. Аз от кафемания не съм много доволна. Уж в срок на годност, но ми донесоха на 10 май, със срок 31 май 2015. И то 13 лева. Малко лошо впечатление ми направиха. Намерих 2 магазина с по-ниски цени за оригиналните капсули - 10-11 лв. и един куп съвместими.Списъкът със съвместими и цени намерих в друг форум,но може да се види и тук. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 26, 2016 Публикувано Февруари 26, 2016 http://www.amazon.de/COFFEEDUCK-SENSEO-LATTE-1-2-Fits/dp/B003TVSLK8/ref=sr_1_3?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1456471966&sr=1-3&keywords=dolce+gusto+permanent Интересувам се от нещо такова, само, че за Dolce Gusto капсули. Машината е Крупс, някой нещо? Ако не намеря,просто ще я предложа бартер - нес еспресо-то не ми харесва. Цитирай
drjivago Публикувано Февруари 26, 2016 Публикувано Февруари 26, 2016 (редактирано) Има. Напиши в ибей dolce gusto reusable има няколко варианта Аз ползвам такива за Филипс Сенсео и съм много доволен Ето пример: http://m.ebay.co.uk/itm/1-x-Refillable-Reusable-Compatible-Coffee-Capsules-Pods-for-DOLCE-GUSTO-Machines-/272133046268?nav=SEARCH Редактирано Февруари 26, 2016 от drjivago 2 Цитирай
adept Публикувано Февруари 26, 2016 Публикувано Февруари 26, 2016 Саше, ето в Амазон:http://www.amazon.de/CAPSULAS-RECARGABLES-REUTILIZABLES-RELLENABLES-CAFETERAS/dp/B00U60ZHLG/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1456477118&sr=1-1&keywords=dolce+gusto+wiederbef%C3%BCllbare+kapseln 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 26, 2016 Публикувано Февруари 26, 2016 Б@хти...40лв. Остава да ги донесеш ако идваш Нямам и не искам да имам кредитна карта. Иначе ще шитна "патето". Цитирай
dedra1 Публикувано Февруари 27, 2016 Публикувано Февруари 27, 2016 За 8 лева 16 броя от Мидас. По-късно ще пробвам. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 Тук има доста съвместими капсуи: http://www.caffe.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81%D1%83%D0%BB%D0%B8/dolce-gusto/c2cocts9marmod.htm С Picolo-то съм и не съм опитвал до сега,но ще направя една поръчка да видя как ще са другите дози. Цитирай
adept Публикувано Март 1, 2016 Публикувано Март 1, 2016 на 26.2.2016 at 17:30, Alxx® написа: Б@хти...40лв. Остава да ги донесеш ако идваш Нямам и не искам да имам кредитна карта. Иначе ще шитна "патето". Саше нямаш проблем, само не зная дали ще издържиш до лятото ... щото по-рано май нямам идване Цитирай
profusion Публикувано Май 24, 2018 Автор Публикувано Май 24, 2018 Малко да махна паяжините от темата След поредната смяна на машина (май 6-7ма) минах на Неспресо. Кажете от къде си взимате капсулите? ПП за сега опитам Roma и Ristretto, второто ми допадна доста. 1 Цитирай
algor Публикувано Май 25, 2018 Публикувано Май 25, 2018 Гледам си от Пловдив - мога да ти дам човек и там, а и в София. Цената е горе-долу еднаква и при двамата, като този при теб е малко по-евтин като че ли. У нас от години се пие само Arpegio, тъй като е най-силно и е супер и на вкус. Иначе официално (може би) продават и много дръпнаха и с капсули и с машини Кафемания, като имат доволно асортимент и оргинални и други марки, съвместими с машините за Неспресо. Цените са им доста нагоре, което за мен е необяснимо, но все пак да не забравяме, че живеем в държавата на лУксо и разкОшо. 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 25, 2018 Публикувано Май 25, 2018 Няма ли някой да пие Спетема или Нова бразилия ?И дома пием “Нова Бразилия” направено в “Кубинска кафеварка “ Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Май 25, 2018 Публикувано Май 25, 2018 Поръчвам си кафе от тук - монодози и кафе на зърна. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Май 25, 2018 Публикувано Май 25, 2018 Браво много добър избор, от две години използвам Krups Pixie + Aeroccino 4. Забелязах, след Nespresso-то малко кафета могат да ме изненадат. И аз взимам от един в София, който ги дава на добра цена 1-3 лева надценка спрямо Европа, ще ти дам контакт. Иначе при всяко ходене до Солун или някъде в Европа яко се запасявам ?. 1 Цитирай
algor Публикувано Май 25, 2018 Публикувано Май 25, 2018 Всъщност сега се замислих защо пък да давам контакти на хората на ЛС, като темата е за да си бъдем полезни и няма смисъл да размятаме съобщения, а нека са видни тук за всички. Човека в София се казва Ицо и номерът му е 0899871760. В Пловдив човека е Йордан и номерът му е 0899141899. Дал съм препратки към профилите им в OLX да ги имате. И двамата са проверени и гарантирам за качество и коректност. От Ицо пазарувам от години - той зарежда доста офиси в Сф в The Mall (и не само), може да се говори с него и за машини за дома, офиса и т.н. и предлага различни марки кафета, не само Неспресо. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.