Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Марси за линка за Пловдив ще пробвам!

В олх не съм се сетил да гледам, виждам че има някакви ниски цени чак съмнителни:

https://www.olx.bg/ad/nespresso-kafe-kapsuli-super-tseni-CID262-ID7i5dr.html

https://www.olx.bg/ad/nespreso-kapsuli-za-kafe-nay-evtinite-nespresso-originalni-CID262-ID2dgTn.html

Публикувано
на 25.05.2018 г. at 6:39, algor написа:

У нас от години се пие само Arpegio, тъй като е най-силно и е супер и на вкус.

Арпеджиото направо ме изцърпи :) очичките ми изкочиха бая е силничко. Ростретото ми хареса (странно то е още по силно обаче явно защото Арпеджиото е силно изпечено),а за следобед по-слабичкото Волуто. Имам и едно Казар 11 е, страх ме е да опитам ?

• 8 месеца по-късно...
Публикувано

Някой поръчва ли директно от Неспресо да пише от кой техен сайт е най-изгодно?

Публикувано

Аз лично не съм поръчвал отвън и не мога да съм ти полезен.
Нямам и представа как стои въпроса с доставките и правят ли изобщо.

Публикувано

Аз ги взимам на 1 лв. за капсула от България.

Публикувано (редактирано)

Аз поръчвам от Германия през Габиели, излиза ми по 75-85ст капсулата + 2-3лв за доставката от Германия, обаче за да ти е безплатна доставката до посредника в Германия искат поръчка на 10 кутийки което ми е малко множко наведнъж. Та питах ако някой е взимал от друга страна?

То в БГ в абсурд някакъв, в немския новите лимитед едишън са 4.70 евро кутията тук ми ги продават за 12-15лв, а нормалните 3,70врео тук 9-10лв! Е мерси :)

Не мога да разбера в Гърция, Сърбия, Румъния има Неспресо ние тук пак дръвце!

Редактирано от profusion
Публикувано

Аз не мога да разбера от какъв зор се набивате за кафе в капсули? Вредата от пластмасата няма да коментирам, но да плащам 7-80лв/кг ми е безумно. Купувам кафета в диапазона 35-40лв/кг, купил съм сносен автомат, който зареждам с минимум(за да не съхне, само аз пия еспресо вкъщи) и твърдя, че кафето ми е превъзходно. А, нестле да приема за сериозна кафеджийска марка е все едно да приема макдоналдс за стек хаус.

Публикувано

Айде сега, първо щом пишеш пластмаса значи не знаеш за какво става дума в конкретния случай, второ минал съм през автомати, цедки, ръкохватки сигурно 7-8 вида машини, ....остави ме да пия каквото ми се струва на мен за хубаво! Питах за конкретен въпрос, не за ревю на нестле :)

Публикувано

Ако има кой да ти пазарува от Белград или Нови Сад, по текущия курс цената на 10 капсули е 8,65лв. Мисля, че и сам можеш да откриеш магазина. ;)

Публикувано

Страхотно е. За 590лв/кг ще си докарам гватемалци да ми го варят на място.

Публикувано

Първо 590лв е за 12кг, една година по 1кг на месец, 49лв е за кг 

Капсули на Неспресо са 60гр на кутия от 10бр струва 10лв тука в Полша 166лв за кг?!

Когато пробваш Дъбов кафе ще разбереш, че никога не си пил истинско кафе ;)

Пил съм го, нищо невероятно, освен ако не е направено на машина за няколко хилядарки т.е. на професионална.

Редактирано от profusion
Публикувано
преди 12 часа, martin77bg написа:

Първо 590лв е за 12кг

Не, бе, аз съм сляп. Дъбов е единствения, който прави истинско кафе. В завода на Лаваца(имах удоволствието преди години) сигурно пакетират царевица...

Screen Shot 2019-02-11 at 8.25.04.png

Screen Shot 2019-02-11 at 8.29.23.png

Гледали сме различни неща ;)1383920043_Screenshot2019-02-1110_12_26.thumb.png.8f995b393c40ef824c6dbc05cd17fca1.png но ставаше въпрос за България, завода на Лаваца колко мислиш преседява кафето по складове докато ти дойде до БГ?

За да направя сравнение между кафето на Лаваца и Дъбов... ти кой хляб предпочиташ домашен или заводски ?

Редактирано от martin77bg
Публикувано

Три (единствени) мнения в тема за кафе (в iPhone форум) си е жива реклама.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Да, бе, Дъбов е домашен, метамерав :D Предвид мнението на колегата горе, мисля сам да си вземеш бележка по въпроса.

Публикувано

Залагам на ей т'ва кафе, черната опаковка. Като цяло хубавото кафе трябва да се пие от хубава машина. Пил съм едно и също кафе на кафемашина за 250 лв. и 1200 лв., определено има разлика.

11884651_997924600260339_2840873242976299850_o.jpg

Публикувано

Хахаха да взех 5000лв за да рекламирам Дъбов.... мисля че темата беше за феновете на кафето: 

"Гледам темичка си нямаме default_tooth.gif Има ли фенове на напитката? Аз поне сутрин не отлепвам преди да съм пил. Минал съм през няколко кафемашини и обичам да опитвам различни марки. Някой марки които напоследък ми харесват са Lavazza (aroma e crema), Vergniano, Davifoff, инък червената лаваца е класика. Обикновено го пия в малки чашки 50-70мл но го лоча с часове default_tooth.gif От машините съм фен на Saeco" 

Публикувано
преди 2 часа, martin77bg написа:

Обикновено го пия в малки чашки 50-70мл но го лоча с часове default_tooth.gif 

Като го прочетох това за миг се замислих да не си чета мой пост :D

Публикувано
преди 2 часа, profusion написа:

Като го прочетох това за миг се замислих да не си чета мой пост :D

Точно твой пост си четеш в кавичките... не бях видял, че има бутон "Цитирай" ;)

Публикувано

хахахахахахаахах ооххх ?

Публикувано

Така и така Мартинчо разбута тази тема,споделете за машините с които си правите кафето.Капсулите са ясни,говорим за еспресо.

Публикувано

Saeco Incanto De Luks - Lavazza Crema E Aroma или Lavazza top class

Публикувано

Искам такава :) Аз съм с Бианки 303. Шумната мелачка с метални зъби ме дразни.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...