LUBECA Публикувано Юли 10, 2012 Сподели Публикувано Юли 10, 2012 Излезе OS X 10.8 Mountain Lion Golden Master. Значи до към края на месеца ще го пуснат в стора 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
lambreto Публикувано Юли 10, 2012 Сподели Публикувано Юли 10, 2012 Ами те са обявили Юли месец, естествено ще го пуснат до края на месеца Само датата не се знае Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Уж днес излиза а го няма в стора. Един въпрос - ако си го купя ще мога ли да го инсталирам и на 2-та мака както останалите приложения или ще искат да се плаща за всеки? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 По-късно ще го пуснат. Предполагам към 20:00. (когато е сутрин при тях) И да, можеш да го инсталираш на до 5 устройства вързани към акаунта. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Stanev Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Готово, вече е в стора !!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Vancuver Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Мда - 15.99 евро. Версията е 12A269 (като при GM) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Нямам търпение да свърша работа, че да го разцъкам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Дам... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Свалям! супер, ще пиша като стане впечатления Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Това прави чиста инсталация или ъпдейтва настоящата? Бут камп и т.н ще трябва ли пак да се настройват? Информацията ще изчезне ли? Не съм правил такъв преход на Мак досега Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Запазва информацията по принцип. От 10.6 към 10.7 запази бууткампа, може би и сега ще го запази. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Задължително си направи бекъп преди да инсталираш! Не съм сигурен доколко пази старата информация, но винаги се препоръчва бекъп! Аз даже 2 ще си направя - един през тайм капсулата и един през carbon copy cloaner. Разбира се само на системния диск, на другия не ти трябва (ако имаш повече от 1). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Ето ръководство за правилна инсталация. Жалко, че нямам време да го преведа от два дни: http://www.cultofmac.com/180100/get-your-mac-ready-for-mountain-lion-the-right-way-feature/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Ще зачакам засега. Моля дайте впечатления как работи при 2 GB рам - чета, че това е минимума. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 При 2 гигабайта, едва ли ще е много пъргав. Ако си с 4-ри или повече ще е ОК. Тези дни ще го пробвам как е с 4-ри и 8 и ще пиша. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Не правих бакъп, всичко си върви от инсталираното! Сафари е стрела Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Закупилите мак след 11 Юни, могат да проверят дали отговарят на условията и да направят безплатен ъпгрейд, следвайки този линк. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Всичко мина като по вода Много добре се държи. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Юли 25, 2012 Сподели Публикувано Юли 25, 2012 Като видях мненията ви, няма как да пропусна. Свалих го и инсталирам вече, а впечатленията малко по-късно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юли 26, 2012 Сподели Публикувано Юли 26, 2012 (редактирано) Действително няма нужда от никакъв бекъп. То се инсталира все едно е софтуерен ъпдейт. Всичко си запазва 1:1. По-пъргава е ОС-а от Лъвчо. Notes на мен лично ще ми върши добра работа. Останалите неща не чак толкова, но важното е да сме модерни Airplay mirroring, също е 'убава опция. Сафари-то е бързичко, да. Щом дори този форум ми го отваря почти светкавично Редактирано Юли 26, 2012 от DreamcatcheR Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Юли 26, 2012 Автор Сподели Публикувано Юли 26, 2012 Аз се чудя дали мога да се кача директно от Developer Preview 4 или трябва да направя чиста инсталация /с форматиране на дяла/? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 26, 2012 Сподели Публикувано Юли 26, 2012 Нотификациите бачкат уникално добре също Както и гласовата диктовка Някой справи ли се с големите табове на Сафарито? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Юли 26, 2012 Сподели Публикувано Юли 26, 2012 Не мога да сваля торента от камъните- Max OS X Mountain Lion Installer - 10.8 Ако някой има идея. Вече час стои и показва 927 сиид но не се закача да тегли. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Vancuver Публикувано Юли 26, 2012 Сподели Публикувано Юли 26, 2012 Аз се чудя дали мога да се кача директно от Developer Preview 4 или трябва да направя чиста инсталация /с форматиране на дяла/? Няма проблем директно да се качи. Аз бях с DP4, после сложих GM, който е 1:1 с финалната версия. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.