Баба Гана Публикувано Юли 28, 2012 Сподели Публикувано Юли 28, 2012 Ъпгрейд от 10.6.8 -> 10.8, никакъв проблем. Две от програмите ми не са компатибъл, но това е бял кахър. За сега нямам оплаквания. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Byron Публикувано Юли 28, 2012 Сподели Публикувано Юли 28, 2012 (редактирано) Пак Front Row не работи както при предния ъпдейт на снежко. И също така ми липсва готиния RSS скрйнсейвър който ми вършеше чудна работа. Ако някой има идея как могат да се сложат да помага БЛАГОДАРЯ. Редактирано Юли 28, 2012 от Byron Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
netizen Публикувано Юли 28, 2012 Сподели Публикувано Юли 28, 2012 До тук само електронния подпис на Infonotary не работи, чакам отговор от тях. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
techo91 Публикувано Юли 29, 2012 Сподели Публикувано Юли 29, 2012 Аз за сега не мога да подкарам Little Snitch, но всичко останало действа. Макбука стартира по-бързо определено. В log in прозореца имаше малък интервал преди при натискане на ентер върху юзърнейма докато се появи полето за писане. Сега го няма почти. Личи си че има оптимизация, не е само козметика. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юли 29, 2012 Сподели Публикувано Юли 29, 2012 Опитай с 2.5.3 при мен работи. Има и 3.0, но е с ключ до септември. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Mkarchev Публикувано Юли 29, 2012 Сподели Публикувано Юли 29, 2012 Определено си иска своето относно РАМ!!!Когато го стартирам е доста бързичък с зареждането,но по малко от 2,5ГБ непада.Без да стартирам нито една програма си седи на 5,5-6ГБ свободна РАМ. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mellights Публикувано Юли 30, 2012 Сподели Публикувано Юли 30, 2012 До тук само електронния подпис на Infonotary не работи, чакам отговор от тях. Аз им се обадих, отзоваха се веднага и след 15 мин. вече имах решение за ел. подписа - работи на 'Mountain Lion' та дрънка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 30, 2012 Сподели Публикувано Юли 30, 2012 И ще споделиш ли или е прекалено лично Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Stinkle Публикувано Август 2, 2012 Сподели Публикувано Август 2, 2012 (редактирано) Много добре върви при мен, нямам оплаквания за сега. ПС (Нещо странно стана при мен.От Епъл не ме таксуваха за новата операционна сустема, която си свалих от стора ) Редактирано Август 2, 2012 от Stinkle Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Август 2, 2012 Сподели Публикувано Август 2, 2012 И аз съм доволен от новата операционна система (за разлика от предишната - почти цялата година си карах със снежния леопард, въпреки, че бях купил лъва). Имам Еър от края на 2010 г. с 2 ГБ рам, работи перфектно, бързо, батерията държи като при леопарда. Аз не съм и качвал много програми - само офиса и видео плейари и нямам проблеми със съвместимостта. Интеграцията с облака определено ми липсваше от лъва докато бях с 10.6.8. Засега оставам на новата система, по-натам ще видиме. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iMan Публикувано Август 2, 2012 Сподели Публикувано Август 2, 2012 За сега се държи перфектно,сафарито е стрела! Препоръчвам упгрейт от Lion към Mountain Lion.Преди имах едни проблеми със Lion и се наложи да направя чист преинстал. Ще видим женския вариянт как щее. Поздрави!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mellights Публикувано Август 3, 2012 Сподели Публикувано Август 3, 2012 И ще споделиш ли или е прекалено лично От Инфонотари ми изпратиха това: "Здравейте, вече имаме версия на OpenSC, която не пита за двата ПИНа, и конфигуратора за Firefox ще работи с нея. Може да я изтеглите от http://repository.infonotary.com/install/mac/OpenSC-git-20120619180437-10.8.dmg." Тази програма (само за сим карти тип OpenSC) разпозна картата с електронния подпис и всичко си работи нормално. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Август 22, 2012 Сподели Публикувано Август 22, 2012 Появи ми се един проблем, gmail спря да работи в mail приложението. Отваря само @me.com. На някой да му се е случвало, или да има решение? Всичко се случ след инсталацията на новата OS. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
netizen Публикувано Август 22, 2012 Сподели Публикувано Август 22, 2012 Под спря какво се разбира? Иска ти парола? Не тегли нова поща? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Август 22, 2012 Сподели Публикувано Август 22, 2012 (редактирано) Иска постояно парола,5 сек. след въвеждане я иска пак. И да, не тегли поща, не само новата, а и старата не отваря. Редактирано Август 22, 2012 от baronbg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
netizen Публикувано Август 22, 2012 Сподели Публикувано Август 22, 2012 И при мен се получава от време на време така, да иска парола. Затварям маил.апп и след 10мин примерно работи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 22, 2012 Сподели Публикувано Август 22, 2012 Изтрий акаунта и го въведи на ново. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Август 22, 2012 Сподели Публикувано Август 22, 2012 (редактирано) Правих го 2 пъти, без промяна. Сега пробвах още нещо: 1. Изтрих имейла от проложението. 2. Влязох през браузера в gmail.com 3. Промених паролата на имейла. 4. Въвеох отново имейла в приложението. Започва да иска паролата постоянно без да спира... Незнам, не ми се отказва от приложението, бях си свикнал с него, но отваря само @ме.цом Редактирано Август 22, 2012 от baronbg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Август 23, 2012 Сподели Публикувано Август 23, 2012 Пуснаха Update Mac OS X Mountain Lion 10.8.1 Ъпдейта е само 7,28Mb 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 23, 2012 Сподели Публикувано Август 23, 2012 По батерията оправяха нещо Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 23, 2012 Сподели Публикувано Август 23, 2012 10.8.2 се тества в момента Има пре-релийз в мак ръмърс. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 23, 2012 Сподели Публикувано Август 23, 2012 И не само там 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Август 23, 2012 Сподели Публикувано Август 23, 2012 Някой казват, че проблемите с батерията вече ги нямали. От 4ч батерия с 10.8.1 на 8ч. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Август 24, 2012 Сподели Публикувано Август 24, 2012 Според мен проблема с батерията не е отстранен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 24, 2012 Сподели Публикувано Август 24, 2012 Може затова да е новата бета. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.