Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple представи Mac OS X Mountain Lion

Recommended Posts

Публикувано

По принцип повече ли ти е издържал, защото като гледам колко програми имаш пуснати, включително мега гладния скайп, не ми се струва чак толкова лошо 5:30 живот.

Публикувано

При спряно всичко възможно,времето се вдига с 10мин.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Някой да се е пробвал да направи инсталационен диск на Mountain Lion на флашка или SD карта? На края получавам съобщение: "Could not restore. The argument is invalid". За Lion нямаше (а и сега няма) проблем.

Публикувано

Готово е. И на мен ми даде грешка, но въпреки това работеше нормално.

Публикувано

Някой да има идея къде се намират бекъпите на iTunes?

/Library/Application Support/MobileSync/Backup пише че са, ама аз не мога да я намеря тая папка...

Публикувано

Там са си ;). /Library е "скрита" папка. С TinkerTool може да направиш така, че да се вижда.

Публикувано

Finder -> Go, задържаш Alt и се показва Library.

Публикувано

Аз и с терминала ги направих да се виждат, ама пак не я намерих.

Малко по-задълбочено ровене и успях.

Тенкс!

пп. убиец, наааайс :)

Публикувано

Също става и с Cmd + Shift + G във Finder. В полето за път се въвежда ~/Library. :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
:yikes: с този упдейт ,сякаш машината ми се роди! Нямате си напредстава колко е по-бърз от предишните версий на системата. Apple ме зарадва много със този упдейт. :guitarred:
Публикувано

И при мен нещата доста се подобриха след преминаване от 10.8.1 към 10.8.2.

Публикувано

Аз мислех , че е заблуда. Но и при мен доста по "живо" се случват нещата.

Публикувано

Оправен е бъга с посиняването на дисплея при машините със ССД дискове, когато се сменя видео картата. Някой да е забелязал дали проблема с батерията е оправен? Аз моя го ползвам почти изцяло като десктоп и затова не мога да знам.. Иначе и аз забелязах, че някак си по-бързичко върви системата, но коренна разлика не виждам. Може би на ротационен диск се забелязва повече.

Публикувано

На мен нещо не ми харесва батерията.

Публикувано

При мен съвпадна със смяната на 4GB с 8GB рам, затова подобряването на работата го отдадох на това.

Публикувано

Трябва ми малко помощ. Как да скрия, скритите файлове като .cache, .localized и т.н. Показах ги с някаква команда, но сега не откривам как да ги скрия отново. Благодаря предварително :)

Намерих го: defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles -bool YES/NO

Публикувано (редактирано)

В терминал

sudo -s

# defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles FALSE

# killall Finder

Редактирано от HITMAN
Публикувано

Или ако ползваш TotalFinder - с шорткът cmd+shift+. (точка)

Публикувано

Някой знае ли какво става с Front row на Mountain Lion? Ако няма начин да проработи как да го премахна?

Публикувано

Един лесен за повечето от вас, въпрос.

Как да си направя "чиста" инсталация на Мака? Искам да изтрия всичко и да го инсталирам на чисто. Изтеглям "Mac OS X Mountain Lion Installer - 10.8.2 (12C54) [intel]" , след това....???

Публикувано

Правиш си инсталационно USB, рестартираш, държиш alt и избираш USB-to. От disc tools (май така се казваше) си форматираш харддиска. Сле дтова си инсталираш mountain lion-a и си готов.

Как се прави инсталационно USB/CD разгледай в нета.

Публикувано

Става. USB, CD няма значение, ама мисля, че ще намери в нета опътване по-бързо ако напише USB - за т'ва така го написах.

Публикувано

Като спомена Air-a ме подсети да питам: той може да ползва cd-rom на друг mac/pc - ok, а може ли да го ползва за инсталиране на os след като е форматиран?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...