stangen Публикувано Март 15, 2013 Сподели Публикувано Март 15, 2013 (редактирано) Ех, ще взема да сложа една 8ца да се изтествам след колко часа ще я затрия. П.С. Шамане, за да не цапам надоло темата ........в офиса сложих 8ца и се разочаровах ......за да пуснеш машината през прокси трябва толкова гимнастики да правиш, че направо ти идва да счупиш монитора (хинт: прокси адреса който се въвежда в браузъра си е само за него и трябва да разписваш по регистрите като малоумник). Редактирано Март 15, 2013 от stangen Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 15, 2013 Сподели Публикувано Март 15, 2013 Не е това темата, но аз съм впечатлен от 8! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Март 16, 2013 Сподели Публикувано Март 16, 2013 (редактирано) Абе за нормална работа не е лоша 8-цата ама чак впечатлен..... Иначе за ъпдейта- на мен поне ми оправи проблема с share бутона при сафари и снимки,защото не работеше от известно време при фейса.Може проблема и да е бил от фейса де. Редактирано Март 16, 2013 от matsan Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 16, 2013 Сподели Публикувано Март 16, 2013 Не е бил в ОС-а, де Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Март 16, 2013 Сподели Публикувано Март 16, 2013 Хората с допълнително сложени SSD-та да си пускат пак Trim Enabler. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Март 16, 2013 Сподели Публикувано Март 16, 2013 Странно, аз съм с 13" Retina SSD, стартирах ъпдейта, накара ме да рестартирам машината и започна нормално. Изтегли целия, но ми изписа, че има някаква грешка и не може да го инсталира, дадох "ОК", машината сама се рестартна и... оказа се, че всичко се е ъпнало! Да се опасявам ли от проблем, The Shaman? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 16, 2013 Сподели Публикувано Март 16, 2013 Щом показва, че е с актуална версия, какъв проблем... Беше ли включен в тока? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Март 16, 2013 Сподели Публикувано Март 16, 2013 (редактирано) Мдам... беше включен! За сега нямам ядове, рестартирах няколко пъти и всичко, което правя си върви както обикновено. Май всичко си е наред, странна работа беше това със съобщението. Машинки, какво да ги правиш Редактирано Март 16, 2013 от dedil Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Март 16, 2013 Сподели Публикувано Март 16, 2013 Батерията държи няколко идеи повече спрямо старата версия, ма може и да се въобразявам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 19, 2013 Сподели Публикувано Март 19, 2013 Хич нищо не чакам - оказа се че в iMac-a има второ гнездо за sata II диск, само се докупуват едни монтажни планки(ако е поръчван с два диска си ги има). Видях ги в нет-а какво представляват, поръчах ги и така...SSD за основен и 1TB HDD във второто гнездо, Не исках да си махам комбото - иначе може и там. Сетила се Мара да се... Порових се из компа малко. Втори диск може да се сложи и без планките на 27" модел. Сваляте комбото и лепите хдд-то (с двойно подлепващо от по - висок клас) под него, като буксата трябва да е откъм дънната платка и дъното на харда към вас, т.е. лепите горната му част за корпуса на компа. Комбото идеално пасва отгоре. Не съм пробвал на 21,5", не знам стига ли мястото за нормален хдд, но мисля от лаптоп ще стане. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Април 24, 2013 Сподели Публикувано Април 24, 2013 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 24, 2013 Сподели Публикувано Април 24, 2013 Много късно бре? Аз го качих това преди пет или шест дни. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Април 24, 2013 Сподели Публикувано Април 24, 2013 В "провинцията" информацията идва по късно. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 24, 2013 Сподели Публикувано Април 24, 2013 Майтапа настрана - сега си погледнах лог файловете - петък срещу събота, през нощта. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
blizzard Публикувано Май 11, 2013 Сподели Публикувано Май 11, 2013 Здравейте! Може ли да се направи bootable OS X Mountain Lion на флашка от Windows 7 и как? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Май 11, 2013 Сподели Публикувано Май 11, 2013 Питай Google за Transmac Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
blizzard Публикувано Май 11, 2013 Сподели Публикувано Май 11, 2013 Имам я но не мога да направя USB. Ако може стъпка по стъпка да ме упътиш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Май 11, 2013 Сподели Публикувано Май 11, 2013 Попитай Google или YouTube,има толкова материал че....... П.П. http://www.youtube.com/results?search_query=Transmac&oq=Transmac&gs_l=youtube.3..0l10.436.436.0.738.1.1.0.0.0.0.260.260.2-1.1.0...0.0...1ac.2.11.youtube.1zQ6_a-EtpI 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Май 11, 2013 Сподели Публикувано Май 11, 2013 Ако ми остане време ще драсна едно ръководство тези дни. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
blizzard Публикувано Май 11, 2013 Сподели Публикувано Май 11, 2013 Благодаря ви справих се! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Май 12, 2013 Сподели Публикувано Май 12, 2013 Не се хаби, Гога. Отдавна си личи, кой за какво е тук. Специално този юзър, съм го отсвирил отдавна. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Май 15, 2013 Сподели Публикувано Май 15, 2013 За да не отварям нова тема,искам да попитам- Lion discmaker,за колко време трябва да направи boot DVD, че от 10 минути цикли: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Май 15, 2013 Сподели Публикувано Май 15, 2013 Зависи каква скорост ползва в момента и колко е общият обем данни. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Май 15, 2013 Сподели Публикувано Май 15, 2013 (редактирано) Удобно ли е,да ти звънна? П.п.Оправих се с флашка за няма и пет минути! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Редактирано Май 16, 2013 от pepo1919 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 5, 2013 Сподели Публикувано Юни 5, 2013 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.