Alxx® Публикувано Септември 17, 2013 Сподели Публикувано Септември 17, 2013 В дивелъпърската секция е достъпен сафари 6.1 за МЛ. Скоростта с която зарежда е меко казано невероятна. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Септември 17, 2013 Сподели Публикувано Септември 17, 2013 Има ли значение кои seed e? Гледам из нета има няколко вида, да пробвам да си го сложа на планинския? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 17, 2013 Сподели Публикувано Септември 17, 2013 8-ми свалих аз. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Септември 17, 2013 Сподели Публикувано Септември 17, 2013 А има ли някаква значителна разлика със сиид 7, че него намирам в нета? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 17, 2013 Сподели Публикувано Септември 17, 2013 Нямам идея, аз минах от 6.0.5 директно на 6.1 сийд8. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Monro Публикувано Декември 2, 2013 Сподели Публикувано Декември 2, 2013 Колеги, за да не пускам нова тема реших да питам тук. От известно време започна да ми играе "automatically adjust brightness", лаптопа седи мирно и наблюдавам как се усилва и намалява светлината на екрана, което дразни през минутка ту по-светло ту по-тъмно. И това е от 2 дни насам... 10.8.5 МБА Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 2, 2013 Сподели Публикувано Декември 2, 2013 Рестартче, нещо? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gosta Публикувано Март 11, 2017 Сподели Публикувано Март 11, 2017 Да замоля ,някой с оригинална ритейл версия на маунтийн лайън , ако може ,да я сподели на лично. Става и линк за изпитана и работеща версия. Мъча едно мид 2007 мак мини ,да го ъпна от лайън с мак пост фактор , но нещо ми се струва , че релийзите в рутракер не са читави. Купих минито от ибей и пристигна с изтрит хард и без диск на OS X. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gosta Публикувано Март 12, 2017 Сподели Публикувано Март 12, 2017 (редактирано) Мини-то е пипано дотолкова , че съм му качил Lion и си върви. Знам ,че не по принцип не се поддържа Mountain Lion, но за това пробвам да инсталирам с MacPostfactor. Има огромна маса от хора , които са с инсталиран Mountain Lion на същата конфигурация със същия инструмент , но при мен не се получава. Вкарвам го в кернел паник като инсталирам от флашка с модифицирана версия , а ако инсталирам директно с macpostfactor директно на минито стигам до екрана за инсталация и след това ми вади грешка. До сега съм пробвал с няколко версии на инструмента и продължавам да опитвам. Искам да елиминирам фактора не оригинален (пипан , модифициран) Os X от възможните причини за неуспех. Ако някой има успехи по описания начин и може да помогне , нека се включи. П.П В апстор не намирам планински лъв . От сайта на Apple може да се КУПИ срещу £20 Редактирано Март 12, 2017 от gosta Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Баба Гана Публикувано Март 12, 2017 Сподели Публикувано Март 12, 2017 Здравей, Аз бих направил следното: 1. Инсталирвам на друг Мак върху въшен USBHDD Mountain Lion. 2. На Мини-то в ДУ ресторвам от USBHDD върху локални диск. Това е! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gosta Публикувано Март 12, 2017 Сподели Публикувано Март 12, 2017 Мина ми това през акъла, но проблема е там , че само да "помирише" , нещо нагоре от лъв и ми изписва , че не поддържа тази операционна система. Има няколко компонента , които са 32 битови и не работят. Видеото например. Иска се доста познания, които нямам( инсталиране на kext files , работа през terminal и не само).Хората са направили готов tool, но при мен не сработва. Като чета , една от причините е свалена пиратски и " пипана " версия наOS X. Продължавам да се пробвам. Ако стане - стане. Ще си ползвам лъвчето и това е. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.