Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

M-Tel Experience Store отваря врати


Lyudmil

Recommended Posts

Магазин на М-Тел предлага на клиентите изцяло ново преживяване

21.2.2012

1.jpg

M-Tel Experience Store отваря врати от утре и носи заряда на технологична зона, изпълнена със забавления и предизвикателства за сетивата

Първият по рода си M-Tel Experience Storeотваря врати утре – 22 февруари.

В сърцето на София, позициониран на ъгъла на улиците Съборна и Александър Батенберг, иновативният магазин на М-Тел ще предложи на жителите и гостите на града несравнимо изживяване за всички сетива и усещане за лайфстайл на бъдещето.

M-Tel Experience Store е специален подарък за всички изкушени от новите технологии, за любопитните и за знаещите, за тези, чийто стил на живот е неизменно свързан със съвременните джаджи и с последните постижения. Той е за хората, изпитващи ежедневно потребността да бъдат носители на новото и последователи на световните тенденции.

Философията на новия и уникален за България магазин поставя на първо място, преди всичко, преживяването на посетителите. Със своята концепция той ще предлага несравнимо усещане, предизвиква всички сетива и надскача определението за място за пазаруване. Висококвалифицираните консултанти в M-Tel Experience Store са преминали специално обучение, за да предложат обслужване на световно ниво и да предоставят на посетителите качествена информация за последните модели устройства и техните възможности.

M-Tel Experience Store е пространството, в което хай-тек продуктите, модата и изисканият стил се срещат и разгръщат възможностите си пред очите на посетителите. Това е мястото за нов начин на общуване с технологиите.

Отваряйки вратите на магазина, клиентите попадат в един различен свят. Пространството е разделено на тематични зони, всяка със свой облик, като технологиите и елегантният дизайн създават усещане за лукс в света на иновациите.

Още с влизането в M-Tel Experience Store, клиентите ще посреща най-новият и иновативен продукт за момента – представен екслузивно за страната и единствено в зоната на „Продукт на фокус“.

Следва „Тест зоната”, където посетителите на спокойствие могат да докоснат, разгледат и изпробват всеки един от най-иновативните продукти, предлагани от М-Тел - таблети, компютри или смартфони. Така на момента ще почувстват техните качества и възможности, докато намерят устройството, което усетят като свое.

Доброто настроение е основна мисия в M-Tel Experience Storeи затова е създадена „Зоната за забавление”. В нея всеки е свободен да се забавлява както пожелае - с електронна книга в ръка, игрова конзола или просто да се изяви като художник на уникална дигитална маса.

Само на няколко крачки е „M-bar“ – интерактивният бар на магазина, където традиционните коктейли са заменени от телекомуникационни консултации за любознателните клиенти. На „M-bar“ всеки въпрос ще намери своя отговор.

Предвидена е и „Продуктова зона”, приютила всички продукти, които M-Tel Experience Store предлага.

Ако търсят услуга за дома, посетителите ще бъдат насочени към „Зоната за дома”. В уютна домашна обстановка, всеки ще може свободно да потърси любимия си филм във видеотеката на цифровата телевизия на телекома, да тества високоскоростния интернет, да се запознае с услугата домашен телефон или да се наслади на специална демонстрация, организирана за него.

Клиентите имат също възможност да бъдат иновативни и ако искат да заплатят своята сметка, а именно да го направят през специалните киоски за безкасово плащане, разположени в т.нар. „Зона за заплащане”.

Магазинът е и първият по рода си в България със свой собствен аромат с името Experience by M-Tel. Ароматътолицетворява философията и стила на М-Тел, разгръща уханието си на три нива и е разработен от водещи специалисти в тази област от Швейцария.

Първите ексклузивни продукти в M-Tel Experience Storeще бъдат елегантният телефон LG Prada, най-новата игрова конзола PlayStation Vita и хитовият таблет Samsung Galaxy Tab 7.7.

Телефонът LG PRADA 3.0 впечатлява с дизайн, характерен за PRADA - изчистен и елегантен. Луксозното бижу разполага със сензорен екран с гланцирана повърхност и гръб със запазената марка на PRADA - шарка Saffiano. Запалените геймъри ще бъдат привлечени от възможностите на конзолата PlayStation Vita, a блясък в звездното трио ще прибави таблета Samsung Galaxy Tab 7.7, който разполага с технологията за още по-ярки цветове - Super AMOLED Plus.

Източник: mtel.bg

Малко снимки от facebook:

429051_369942476364417_159569844068349_1278776_205237343_n.jpg

420454_369942509697747_159569844068349_1278777_544500292_n.jpg

407056_369942536364411_159569844068349_1278778_190889414_n.jpg

429197_369942549697743_159569844068349_1278779_572694507_n.jpg

423399_369944756364189_159569844068349_1278782_694433167_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...изцяло ново преживяване ...

Хехе, какво предлагат? Тубичка вазелин към договора?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За това със разпитването вдигам две ръце.И да споделиш.Ако мина към София и аз ще ги посетя.Обожавам "квалифицираната" помощ в store-овете на нашите мобилни оператори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

До тук само негативни и иронични реакции прочетох.

Не е нормално хора!

Видели ли сте го, че толкова компетентно се изказвате???

Нашата нация е с промита психика! - болна нация. Докато това продължава, няма надежда за никой ;)

Негативизмът е водещ. Не е нормално!

Сори, но така смятам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@Lubeca, нали знаеш, че всеки обича да критикува. ;) Като направиш нещо добро трудно получаваш "Браво!", ама ако направиш гаф те разнасят с месеци после (не визирам конкретно М-тел, а по принцип).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Точно това имам предвид. Просто, не може към всичко да подхождаш с недоверие и негативизъм. Как да ти се случи нещо добро, когато ти го гониш постоянно.

Да си хейтър, на всичко и на всички.... това само в милата ни татковина съм го виждал, никъде другаде с такава сила.

Защо някой не реагира с далеч по-нормалното "хей, интересно изглежда, хайде да го видим" или тн...

Да добавя. Нито работя за Мтел, нито съм болен фен. Просто изказвам това, което ме възмути. Някой ако се е обидил от написаното от мен, нека да помисли дали пък не съм поне малко прав в случая ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти си прав,но просто обстоятелствата са такива.Когато ми е трябвала каквато и да е информация в България(нещо за което не се плаща) винаги съм удрял на камък.Скоро ходих в Jeff,защото се интересувах от бисквитката.Ясно е че разлика между 3g и 4g там си нямат и на идея,че има.Когато попитах как може да се тества ми отговарят-никак.Питам ги дали поне нета в магазина е такъв-отговора е не.Е добре де м***а му как да подпишеш договор за 1-2 години.Поради подобни случки е моята ирония и черногледство.И накрая имам приятел,който беше в тази сфера.Водят го на нещо като семинар.Питам го-как беше,нещо нови джаджи ли.Той ми отговаря-Какви нови джаджи пак 2 часа ни обясняват как да привличаме клиенти(тва мислех да не го пиша,ама айде таргет група-възрастни хора,че младите зор се лъжат вече)Докато това е политиката-от мен само такива коментари.Сори ако някой не го кефят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И се оформя един затворен кръг, от който излизане няма.

И обстоятелствата за да се променят и да не са такива, как да стане?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

LUBECA® със сигурност си прав за негативизма, но на M-TEL съм им ял попарата (един от първите им клиенти съм )

накрая на такава маймуна ме направиха, че като ги чуя си търся пищова :mad:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

О, и аз ги съзрях, но се поотплеснах на друга тема, та да си дойдем на думата ;)

Масата да не би да е Майкрософт Сърфейс случайно?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дано да се появят повече интересни места в София като това, че напоследък само скука из магазините за техника.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой прошета ли се до въпросния магазин, да сподели впечатления, че ми е любопитно?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Когато се прибера в София и аз ще се разходя да видя какво им е родило главата този път.

Мтел са ми любимци,откакто ме накараха да спра 10 5-годишни карти към тях,заради една фактура,която ме накараха да платя 2 пъти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето и едно клипче, което са качили от М-тел във vbox-a.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

M-Tel Experience Store или как да гепим Experience от магазините на Епъл...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Подобни теми

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...