johnnybravo Публикувано Декември 21, 2012 Автор Публикувано Декември 21, 2012 SAVED PLACES "+" SFTP (SSH) Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 21, 2012 Публикувано Декември 21, 2012 Точно така го правя,но ми отваря папка root... Няма как да върна и да вляза в mobile Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 21, 2012 Автор Публикувано Декември 21, 2012 Малка хитринка Иначе е Home Directory. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 21, 2012 Публикувано Декември 21, 2012 Само не мога да разбера как се светваш? 1 Цитирай
ayl Публикувано Декември 21, 2012 Публикувано Декември 21, 2012 Джони, как се сетва програмата да не отваря последната директория, а началния екран? Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 21, 2012 Автор Публикувано Декември 21, 2012 Не знам, но е нещо, което и мен ме дразни Цитирай
Tarashev Публикувано Декември 24, 2012 Публикувано Декември 24, 2012 Всичко е супер с програмката. Особенно полезна като файл мениджър и отдалечен достъп. Приятна екстра - ремоте десктоп. Имам обаче един външен WesternDigital 2 Tb , който ми скъса нервите. Виждам го в програмата, но не мога да вляза в него и да го ползвам. Някой да има решение? Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 24, 2012 Публикувано Декември 24, 2012 Шернат ли е дискът и с каква файлова система е форматиран? Цитирай
Tarashev Публикувано Декември 24, 2012 Публикувано Декември 24, 2012 (редактирано) EXT3, което е Linux формат, но с шерването е проблем. WD използват SAMBA за да емулират NTFS Drive, за да може Уиндоуса да го "вижда". Нямам други опции за шерване ( или поне не знам за тях) Едит: Един рестарт на тъпия НАС оправи нещата. Всичко вече е достъпно. Редактирано Декември 24, 2012 от Tarashev Цитирай
shpeki Публикувано Януари 4, 2013 Публикувано Януари 4, 2013 Съжалявам за въпросите от серия тъпи. Не мога да се вържа към компа с 8-цата. Намира ми компа в локалната мрежа но не мога да се логна щото не ми разпознава паролата. Иначе го ивждам айпада в мрежовите устройства на бозата. През easy connect ми дава permission denied но там си има и проблем с сървъра на бозата, че не седи логнат. Гледам им се оплакват за същото по форумите и нямат решение. Ако го адна по ip ми Unreachable. Предполагам яда е ,че съм с бтк и адреса ми е по dhcp. Ако някой има идея ще съм благодарен. Цитирай
Tarashev Публикувано Януари 5, 2013 Публикувано Януари 5, 2013 (редактирано) И аз съм с 8-ца и Свиваком и нямам грижи. Сложи ли на РС-то програмката EasyConnect? Редактирано Януари 5, 2013 от Tarashev Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 5, 2013 Публикувано Януари 5, 2013 И без Easy Connect става по-принцип в локална мрежа!Той я има инсталирана...проблема е другаде!пробвай без парола да видим?! Цитирай
shpeki Публикувано Януари 5, 2013 Публикувано Януари 5, 2013 (редактирано) И аз съм с 8-ца и Свиваком и нямам грижи. Сложи ли на РС-то програмката EasyConnect? Да явно аз нещо бъркам. Easyconnect-a го сложих но той има проблем, че като се "впише" се разпада след няколко минути. Проблем на който няма решение според форума на Antecea, но постовете оттам са от 2011 г. Когао успее да се закачи като се опитам да се логна ми изписва permission denied, но share screen си работи и се логвам на компа. И без Easy Connect става по-принцип в локална мрежа!Той я има инсталирана...проблема е другаде!пробвай без парола да видим?! Да и аз така мисля. Махнах паролата на компа, но пак ми иска парола. Коя парола ми иска ? Редактирано Януари 5, 2013 от shpeki Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 5, 2013 Публикувано Януари 5, 2013 Правиш SMB шеринг без парола и това е!Аз с Windows 8 не съм боравил,но принципа трябва да е същия Цитирай
shpeki Публикувано Януари 5, 2013 Публикувано Януари 5, 2013 (редактирано) Хаха, аз съм олигофрена. Като съм пуснал шеринга на бозата съм му дал password protected. Изключих го и всичко се закачи. Тъп съм. И аз съм с 8-ца и Свиваком и нямам грижи. Сложи ли на РС-то програмката EasyConnect? Ти от друга мрежа по кое ип си достъпваш компа, това на вивакомския рутер ли ? Или ползваш easyconnect ? пс 5900 ли е порта дето forward в тп-линка на бтк ? Редактирано Януари 5, 2013 от shpeki Цитирай
Tarashev Публикувано Януари 5, 2013 Публикувано Януари 5, 2013 Easy Connect ползвам. То не изисква никакви допълнителни настройки. Цитирай
shpeki Публикувано Януари 5, 2013 Публикувано Януари 5, 2013 За съжаление при мене е бъгав тоя easyconnect. Както и да е, странното, че съм направил forwarding на air video и при него всичко си бачка на 6 не зависимо от коя мрежа. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 5, 2013 Публикувано Януари 5, 2013 Не разбирам?Двете програми са с различни функции?!Какво значи бъгав?Купено ли ти е приложението? Цитирай
shpeki Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Да знам, че са различни но за тях се прави едно за да се достъпят отвън като нямам реално айпи forwarding във вивакомския рутер на порта който използват до настолния ми комп. Под бъгаво имам предвид: After Easy Connect V2.0.1.4 (Beta) installed in my XP system, each time when I start my easy connect, it's status stay in "Not Running". After I click sign in, it says "Please wait while Easy Connect Signs In". But it stays in the status forever. Cloud connect pro е купено, easyconnect е безплатно. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Нищо лично,но тръгнал си да правиш неща с рутер за 5 лв.!Помисли за смяна Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Добре де,вземи си поне реално IP от Свиваком-това не е и екстра вече. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
shpeki Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Нищо лично,но тръгнал си да правиш неща с рутер за 5 лв.!Помисли за смяна Аа 5 лв, май 30 го виждах. Имам и врт54 ама него си го паза )) Добре де,вземи си поне реално IP от Свиваком-това не е и екстра вече. Sent from my iPad using Tapatalk HD Да, това май е най разумно вместо да губя време и нерви. Цитирай
ayl Публикувано Май 4, 2013 Публикувано Май 4, 2013 След последната инсталация, нещо не ще да ми се логва в Дропбокса. Някой друг с такъв проблем? Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 4, 2013 Автор Публикувано Май 4, 2013 Всичко е направено както трябва, но и при мен греда. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ayl Публикувано Май 4, 2013 Публикувано Май 4, 2013 Същото дава и при мен. Откакто флашнах с новия 6.1.4 стана сакатлъка. Не знам дали има нещо общо. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.