Alxx® Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 Аз съм с влц и пакетче стриймчета, с 250 канала. Няма как да "черпя", защото са с филтриран по IP достъп. Цитирай
inutero Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 (редактирано) Оценявам и разбирам, но как да се сдобия и аз с няколко български + научно популярните? Намерих сайтове с линкове към БГ телевизии като например този: http://www.tvonlinestreams.com/bulgarian-premium-package-by-haliloucomment-3/ Копнах текста и в текстовия редактор го сейвнах като .m3u Качих го във VLC-то и дръвце. Пробвах да отворя един от редовете и пак не стана.. Какво не правя като хората? :/ Редактирано Ноември 24, 2014 от inutero Цитирай
magistrate Публикувано Януари 16, 2015 Публикувано Януари 16, 2015 Привет. Искам първо да благодаря на всички Ви за споделените знания. Благодаря и на victor11 за апликацията и времето което и е посветил за да може да гледам всички програми в нея. Всичко работи прекрасно на Apple устройствата ми, искам само да попитам, има ли начин да се инсталира на Apple TV 2 за да се ползва дистанционно? Опитах с AirPlay и работи прекрасно, но се чудех дали няма начин да се инсталира директно. Предварително благодаря и спорна и весела 2015 та на всички! Цитирай
magistrate Публикувано Януари 16, 2015 Публикувано Януари 16, 2015 Благодаря gogi6! Весел уикенд. Цитирай
hidalgo Публикувано Януари 18, 2015 Публикувано Януари 18, 2015 На вас тръгват ли ви стриймовето от http://www.onlinetvstreams.net/ ? Регистрирах се, влизам и нищо. Черен екран. Това на компютъра. Цитирай
bboyg Публикувано Януари 28, 2015 Публикувано Януари 28, 2015 Някой не е ли опитал новото приложение на bulsatcom? Цитирай
ViolinRa Публикувано Януари 28, 2015 Публикувано Януари 28, 2015 (редактирано) Тъкмо го опитвам и много ме радва! Бърз стрийм, доволен брой канали. Само липсва програмата на телевизиите. И най-готиното е, че със същия успех се ползва и в чужбина. Редактирано Януари 28, 2015 от ViolinRa Цитирай
pepo1919 Публикувано Януари 28, 2015 Публикувано Януари 28, 2015 Някой не е ли опитал новото приложение на bulsatcom? Като за начало се представя добре.Понякога зацикля,но поносимо.. П.п.Има и тема по въпроса,но от тел-а ми е трудно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kaizera Публикувано Януари 28, 2015 Публикувано Януари 28, 2015 Имате ли идея защо на iPad 3 s iOS 6.1.3, не тръгва нито един от каналите в Ruusian TV. Смених листа с бг каналите и нищо не тръгва, само черен екран. Същевременно на Air-a нямам никакви проблеми и там всичко върви. Цитирай
kaizera Публикувано Февруари 2, 2015 Публикувано Февруари 2, 2015 Защото не е ъпдейтван. На един колега е който доста го мързи да се занимава с ъпдейти, та за това. Ама ако не става на 6.1.3 ще го накарам да ъпдейтне (въпреки "усилието", което трябва да положи). Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 9, 2015 Публикувано Февруари 9, 2015 Аз малко късно откривам топлата вода, но.. Огромни благодарности на victor11 ! Върви идеално, зарежда много бързо, има огромен избор, че даже и супер точна и актуална програма. Не знам какво още би искал човек.. 1 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Февруари 9, 2015 Автор Публикувано Февруари 9, 2015 И аз едва вчера си я сложих, работи чудесно. Огромни благодарности на Антон (victor11). Цитирай
profusion Публикувано Февруари 9, 2015 Публикувано Февруари 9, 2015 Някой знае ли дали има официални линкове (от техните страници за online) на БНТ/БТВ/НОВА които да вървят на VLC na Мака? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 9, 2015 Публикувано Февруари 9, 2015 В този ред на мисли - дали може да се подкарат стриймовете по удобен начин на АТВ2/3? Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 9, 2015 Публикувано Февруари 9, 2015 С джейл се ъпдейтват програмите, но ми прави впечатление, че стои на, данлоудинг ТВ гайд, когато е без. За не джейлнати, къде да гледам за актуален стийм и програми? Огромно благодаря на Viktor11, от мен и десетките на които съм сложил Руска телевизия с Бг програми. Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 10, 2015 Публикувано Февруари 10, 2015 За парола ползвай 1111. Аз така влизам Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 10, 2015 Публикувано Февруари 10, 2015 За не джейлнати, къде да гледам за актуален стийм и програми?. Пост # 126 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Февруари 11, 2015 Публикувано Февруари 11, 2015 Дочух, че булсаткома може да се гледа под VCL....не знам дали е вярно? Цитирай
zdravko hristov Публикувано Февруари 11, 2015 Публикувано Февруари 11, 2015 кой смарт тв подържа. Аз съм с LG На някои крашва ли му приложението bulsatcom tv на таблета Цитирай
profusion Публикувано Февруари 13, 2015 Публикувано Февруари 13, 2015 Има ли начин да се подкара андроид приложението с емулатор под мак? Цитирай
profusion Публикувано Февруари 13, 2015 Публикувано Февруари 13, 2015 (редактирано) Ами другата опция за булсаткома е да пусна iphone приложението им под мак, а знаеш че това няма как да стане. Та от този зор... Редактирано Февруари 13, 2015 от profusion Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.