Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Браво gogi6! Много лесно, удобно и работи добре.

Публикувано

Работи перфектно :)

От мене едно голямо благодаря!!!

Публикувано (редактирано)

@gogi6: Коректността изискваше най-малкото да дадеш линк към оригиналния хост, където ъпдейвам добавките редовно. Не се учудвайте, че част от каналите вече няма да работят. Редовно обновяване от този линк: https://www.mediafire.com/?ecjju63p9cqnrmi

Update: Обновен с поддръжка на Russian TV v1.7.

Редактирано от victor11
Публикувано

Супер е, само за жалост няма опция да се променя размера на екрана от 4:3 на 16:9. Другото, което забелязах, е че във файловете има tv+, но реално в програмката отсъства.

Публикувано

По-голяма част от хората го наричат "другия форум"!За мен е "Iphone-Bulgaria"!Оттам е,но датата е октомври 2012!Досега никой не го е споделил тук...май!Благодарности на Victor 11!!!Като видя нещо,гледам да го споделя:)

Публикувано

@Lyudmil: Активни са само работещите, а TV+ не е сред тях.

Публикувано

А има ли как да се промени картината на 16:9, че така всичко е смачкано?

Публикувано

Това са капризи вече!

Публикувано

Аз съм си капризен по дифоулт :p

Публикувано

Руските Канали , може ли да се запазят?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ако искате да си ползвате руските канали, вместо Russian TV изтегляте Ukrainian TV и по метода, описан по-горе, слагате тези добавки: https://www.mediafire.com/?55zekkg5voau8y6

Редактирано от victor11
Публикувано

Което без джейл е...?

Публикувано

Няма нужда от джейл, използвай iExplorer или iFunBox.

Публикувано

Ако пък искате да гледате през 3G, инсталирате от Cydia 3G Unrestrictor 5 (iOS 5 & 6)

ydu3ydyz.jpgduhe6ezy.jpg

• 1 месец по-късно...
Публикувано

След ъпдейта днес БГ каналите клекнаха. Ръчно заместване с файла също не оправя нещата. Може ли да се изготви нов работещ? Благодаря!

Публикувано

С Ukrainian TV работят още;)

За момента не бързайте да ъпдейтвате - ползвайте или старата версия, или украинската. Ще го оправя за новата версия, но все пак изисква малко време.

Edit: Линковете на предната страница са обновени за актуалната версия: (линк към поста)

Новото във версия 1.6:

- Възможност за добавяне на собствени потребителски канали и споделянето им с приятели;

- възможност за гледане през мобилен интернет;

- опция за разпъване на картината на екрана.

Редактирано от victor11
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Някой тествал ли е метода дали работи на IOS през ifunbox?

Публикувано

Аз, работи.

Аз,също.Работи.

Редактирано от gazara74
Публикувано

Подкарах го. Нещо отказваше отначало да разкара руските канали, но накрая се предаде :)

Публикувано

Има. Първо - заради новите й опции; второ - ако държиш каналите да са ти актуални.

Публикувано

Като стана въпрос за актуални канали, ще може ли да се обновят, че повечето bTV не зацепват.

Публикувано

Работят си, ако си с актуалния архив, но специално те невинаги зацепват от раз - просто пробваш отново и ще тръгнат - от източника им е.

Публикувано

как се казва самото приложение, защото под найменованието Българска телевизия не го откривам в AppStore. Спомням си, че преди време съм го инсталирал, но вече не му помня името. Предварително Благодаря!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...