N1k0lA Публикувано Март 7, 2012 Публикувано Март 7, 2012 Някой май е изостанал с материала.Ако ъпнеш до по-нова OS вече не можеш да даунгрейднеш,освен до OS 4.Независимо дали имаш SHSH ще ти даде грешка. Цитирай
SpAwN Публикувано Март 7, 2012 Публикувано Март 7, 2012 (редактирано) Лошо... Значи да внимавам да не сбозя телефона с някое приложение от Cydia, че няма връщане назад... @Grevious, май трябваше да си запазиш телефона, който върна в Канада! вече е адресирано лекарството Редактирано Март 7, 2012 от SpAwN Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 7, 2012 Публикувано Март 7, 2012 Доста Updates са се натрупали за по-малко от 24 часа Цитирай
ML16 Публикувано Март 7, 2012 Автор Публикувано Март 7, 2012 На 5.1 iPad 2 няма personal hotspot, явно е само за новия. Цитирай
SpAwN Публикувано Март 7, 2012 Публикувано Март 7, 2012 Доста Updates са се натрупали за по-малко от 24 часа Ти гледай какво ще става до седмица! Цитирай
Vancuver Публикувано Март 7, 2012 Публикувано Март 7, 2012 Това с 4G-то е шашма.До колкото видях на една от снимките не пише 4G,а LTE Това с 4G-то вече на няколко сайта е довело до страшни дебати, а всъщност какво излиза - телефонът просто се е вързал към HSPA+ мрежа (където има покритие). "Currently both HSPA+ and LTE are termed as 4G technologies by the industry." Цитатът е от Wikipedia Цитирай
veravera Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 (редактирано) LTE-то е на 700Мhz и на 2100Mhz, което за Европа не е стандарт. Тук стандартът за момента е LTE на 2.6 GHz и евентуално се очаква и стандарт за 1800 MHz и за 900 MHz. Така че, iPad 3 никога няма да работи на LTE в Европа. Редактирано Март 8, 2012 от veravera Цитирай
uomoto Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Мисля , че WiFi + 4G , ще работи и под 3G стандарта? http://www.apple.com/ipad/specs/ Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Не знам за вас, ама на мен не ми направи добро впечатление, че една дума нямаше за Джобс....... Абсолютна глупост от страна на Кук и компания! И аз се подразних от това, въпреки че не ме засяга лично. Биваше да го почетат по някакъв начин! 1 Цитирай
veravera Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Мисля , че WiFi + 4G , ще работи и под 3G стандарта? http://www.apple.com/ipad/specs/ Да, ще работи и на 3G и то доста добре. Има Dual Carrier HSPA+, което е 42Mbps. Само не знам колко са операторите, които предлагат подобна услуга. Цитирай
midnight Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Аз само не разбрах дали АТВ излиза другата седмица или не щото мисля да си го поръчам още и ми разрешава. А за айпада ми казва пре ордър? а и нещо друго което не ми стана ясно от кий нота дали тва ся е трето поколение АТВ или е просто софтуерен ъп т.е. АТВ-то има ли новия А5Х чип или не Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 New AppleTV - Apple single-core A5 chip Цитирай
killer4o Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Абсолютна глупост от страна на Кук и компания! И аз се подразних от това, въпреки че не ме засяга лично. Биваше да го почетат по някакъв начин! Според мен е нормално да не го споменават, защото реално погледнато няма причина да го правят. Все пак инвеститорите трябва да разберат, че компанията продължава да се развива, а не буксува около смъртта на гениалния си лидер. Евентът беше с цел представяне на нов(и) продукт(и), а не прекланяне пред Стив Джобс. 4 Цитирай
midnight Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Явно ъп-а ше е само софтуерен за жалост. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 И аз това щях да питам, но той май говори за покупките си. Цитирай
ML16 Публикувано Март 10, 2012 Автор Публикувано Март 10, 2012 (редактирано) Apple потвърди, че новия iPad няма да работи на всички LTE мрежи в Европа. LTE мрежата на AT&T работи на 700MHz и 2.1GHz. За съжаление, повечето LTE мрежи в Европа работят на 800MHz или 2.6GHz. Тоест ще работи само на 3G Източник: iclarified Някой да знае новата мрежа на м-тел на какви MHz е? Edit: Пилотна LTE мрежа в България пусна Мобилтел от 1 януари 2012 година. Ериксон ще тества първа възможностите на мрежата от ново поколение на телекома, която работи на 1800 MHz. Редактирано Март 10, 2012 от ML16 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 T.e. какво излиза? Ако си взема "новия" iPad, каква ще е най-високата скорост, която бих могъл да постигна с нашенските мрежи? Цитирай
trader Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 (редактирано) Новия има Dual Carrier HSPA+ (Dual carrier High Speed Packet Access Plus) технологията осигурява максимално достижима скорост 42.2 Mbps за download и 5.76 Mbps за upload (Мтел) ПП. LTE-то на Мтел е със същата скорост на даунлоад но с 14.4 за ъплоад. Разликата е само в latency. iPad 2 няма Dual Carrier HSPA+, и двете са 3G но стария е до 7 новия до 42 Mbps Редактирано Март 16, 2012 от trader 2 Цитирай
Vancuver Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 А 3G-то на Мтел достига 42 Mbps (на доста лимитирани места, разбира се)... Цитирай
Blurry Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 Днес ходих да тествам новият iPad и мога да кажа, че ако имаш iPad 2 въобще не си заслужава ъпгрейд. Да, променили са доста неща, но като цяло експириънса е същия. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.