Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Някой май е изостанал с материала.Ако ъпнеш до по-нова OS вече не можеш да даунгрейднеш,освен до OS 4.Независимо дали имаш SHSH ще ти даде грешка.

Публикувано (редактирано)

Лошо... Значи да внимавам да не сбозя телефона с някое приложение от Cydia, че няма връщане назад...

@Grevious, май трябваше да си запазиш телефона, който върна в Канада!;) вече е адресирано лекарството;)

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Доста Updates са се натрупали за по-малко от 24 часа :)

screenshot20120308at104.png

Публикувано

На 5.1 iPad 2 няма personal hotspot, явно е само за новия.

Публикувано
Доста Updates са се натрупали за по-малко от 24 часа

screenshot20120308at104.png

Ти гледай какво ще става до седмица!;)

Публикувано

Това с 4G-то е шашма.До колкото видях на една от снимките не пише 4G,а LTE

Това с 4G-то вече на няколко сайта е довело до страшни дебати, а всъщност какво излиза - телефонът просто се е вързал към HSPA+ мрежа (където има покритие).

"Currently both HSPA+ and LTE are termed as 4G technologies by the industry."

Цитатът е от Wikipedia

LTE-то е на 700Мhz и на 2100Mhz, което за Европа не е стандарт. Тук стандартът за момента е LTE на 2.6 GHz и евентуално се очаква и стандарт за 1800 MHz и за 900 MHz. Така че, iPad 3 никога няма да работи на LTE в Европа.

Редактирано от veravera
Публикувано

Не знам за вас, ама на мен не ми направи добро впечатление, че една дума нямаше за Джобс.......

Абсолютна глупост от страна на Кук и компания!

И аз се подразних от това, въпреки че не ме засяга лично.

Биваше да го почетат по някакъв начин!

Публикувано

Явно, не е бил толкова обичан....

Публикувано

Мисля , че WiFi + 4G , ще работи и под 3G стандарта?

http://www.apple.com/ipad/specs/

Да, ще работи и на 3G и то доста добре. Има Dual Carrier HSPA+, което е 42Mbps. Само не знам колко са операторите, които предлагат подобна услуга.

Публикувано

Аз само не разбрах дали АТВ излиза другата седмица или не щото мисля да си го поръчам още и ми разрешава. А за айпада ми казва пре ордър? а и нещо друго което не ми стана ясно от кий нота дали тва ся е трето поколение АТВ или е просто софтуерен ъп :) т.е. АТВ-то има ли новия А5Х чип или не :)

Публикувано

Абсолютна глупост от страна на Кук и компания!

И аз се подразних от това, въпреки че не ме засяга лично.

Биваше да го почетат по някакъв начин!

Според мен е нормално да не го споменават, защото реално погледнато няма причина да го правят. Все пак инвеститорите трябва да разберат, че компанията продължава да се развива, а не буксува около смъртта на гениалния си лидер. Евентът беше с цел представяне на нов(и) продукт(и), а не прекланяне пред Стив Джобс.

Публикувано

Явно ъп-а ше е само софтуерен за жалост.

Публикувано

Кой Ъп по-точно? За АТВ 3 ли? :D

Публикувано

И аз това щях да питам, но той май говори за покупките си.

Apple потвърди, че новия iPad няма да работи на всички LTE мрежи в Европа.

LTE мрежата на AT&T работи на 700MHz и 2.1GHz. За съжаление, повечето LTE мрежи в Европа работят на 800MHz или 2.6GHz.

Тоест ще работи само на 3G

Източник: iclarified

Някой да знае новата мрежа на м-тел на какви MHz е?

Edit:

Пилотна LTE мрежа в България пусна Мобилтел от 1 януари 2012 година. Ериксон ще тества първа възможностите на мрежата от ново поколение на телекома, която работи на 1800 MHz.
Редактирано от ML16
Публикувано

T.e. какво излиза? Ако си взема "новия" iPad, каква ще е най-високата скорост, която бих могъл да постигна с нашенските мрежи?

Публикувано

Новия има Dual Carrier HSPA+ (Dual carrier High Speed Packet Access Plus) технологията осигурява максимално достижима скорост 42.2 Mbps за download и 5.76 Mbps за upload (Мтел)

ПП. LTE-то на Мтел е със същата скорост на даунлоад но с 14.4 за ъплоад. Разликата е само в latency.

iPad 2 няма Dual Carrier HSPA+, и двете са 3G но стария е до 7 новия до 42 Mbps ;)

Редактирано от trader
Публикувано

20-30 мегабита не ви ли стигат?

Публикувано

А 3G-то на Мтел достига 42 Mbps (на доста лимитирани места, разбира се)...

Публикувано

Днес ходих да тествам новият iPad и мога да кажа, че ако имаш iPad 2 въобще не си заслужава ъпгрейд. Да, променили са доста неща, но като цяло експириънса е същия.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...