Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Здравейте, имам един 3G 8 gb с фърмуер 3.1.3 ФЗ към AT&T и baseband 4.26.08 със запазени SHSH за 4.1 и 4.2.1, но искам да кача до 4.0 или 4.1 без да качвам baseband . Въпросът ми е дали ще мога да кача къстъм 4.1 и да отключа след това безпроблемно или има някакъв начин да ми приеме 4.0 без запазен shsh за 4.0 .

Благодаря Ви предварително :smile:

Редактирано от Geonat
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом нямаш SHSH файлове за 4.0, не можеш да я качиш. Слагай къстъм 4.1 и няма да имаш проблеми с отключването.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам лоша новина: кастъм върху 3.1.3 не можеш да качиш. Особенно силно важи за телефони със спирит.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

3G без сигнтури, нали можеше да се ресторва?

По добре му джасни фирмуер от Whited00r.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може до 3.1.3 ;) С тоя уайт дор...аре да не казвам.

Слушай, пич и прави дословно следното:

СВАЛЯШ ПЪРВО на 3.1.2 оригинален, активираш и джейлваш с редсноу. Обновяваш сидиа до край, правиш един синк и рестартираш. После буташ в поунд дфу с редсноу 0.96бета6 и тогава мааш кастъм 4.1 - може и без ъмбрела, тъй като 4.1 се подписва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ок благодаря :) ще пробвам ,и аз така си мислих, че трябва да сваля до 3.1.2 и оттам до 4.1

Качих до 4.1 , но сега има проблем когато се опитам да инсталирам ultrasnow от cydia започва да зарежда и се рестартирва. Изключил съм 3g , но не иска. Пробвах няколко пъти да го инсталирам, но не стана. Някакви идеи.

Благодаря :)

Грешката е моя, забравил съм да джейлна , подвел съм се, че имаше cydia и направо с ultrasnow и затова се е ресвал телефона. Сега всичко е наред, благодаря за подкрепата :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хмм, забравил си да джейлнеш ама инак си имаш Cydia... много странно...

Почети някои работи, моля те!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като е къстъм на 4.1 затова се качва и сидия, а активиран и със сидия :), ако греша поправи ме

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 5 месеца по-късно...

Здравейте, да попитам и аз за проблем с 3Г ФЗ.

Телефона е с baseband 05.13.04 и му сложих сега 3.1.2. Джейлнах го чрез blackrain успешно и инсталирах чрез blackrain cydia и blacksnow да го отключа. Еми не се получи чрез blacksnow. Телефона не се отключи, както и сидията след като ми каза, че версията е стара и трябва да се обнови се затвори изведнъж и вече не мога да я пусна. При зареждане се затваря автоматично. Сега ситуацията е, че имам джейлнат телефон но заключен и с неработеща сидия. Кажете какво да правя, че запънах?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ти трябва blacksnow,а Ultrasn0w за да си отключиш телефона.

За Cydia изтрий ръчно MobilSubstrate.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ти трябва blacksnow,а Ultrasn0w за да си отключиш телефона.

За Cydia изтрий ръчно MobilSubstrate.

А как да го изтрия mobilesubstrate?

при вход с winscp ми трябва да е пуснато ssh а то се пуска от сидия като изтегля profsdefs или нещо подобно доколкото помня.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нов рестор в дфу, джейл с редсноу 0.94, активиране с ориг. карта(ако имаш, ако не - хактивираш с джейла), обновяваш сидиа, рестарт и ултрасноу при спрян 3Г от менюто. О.К.?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Разбрах, благодаря! А мога ли вместо 3.1.2 да сложа 3.1.3 и да действам с редсноу....?

Със оригинален 3.1.3 ще ми се качи ли бейзбенда?

Редактирано от Alxx®
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, можеш. Бейзбанда и да се вдигне е отключваем. На redsn0w посочваш 3.1.2.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за помоща!

Докато чаках някой да пише инсталирах 3.1.2 и всичко тръгна. Ако ми поискат повечко приложения 3.1.3 тогава пак ще почват мъките ;) . Преди повече от година минах от другия отбор (андроид) и ги бях позабравил тези червени преспи и черни дъждове ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...