Sladichuk® Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Почвам много сериозно да се изнервям с глупостите и непрекъснатите вопли на Нина,, която очевидно нищо не чете, но много се кефи да е обгрижвана, и то за елементарни неща( в случая- директорията на Installous за даунлоуд и инстал на приложения, която не само е елементарно сам да откриеш, стига да поразгледаш настройките, но и която собственоръчно указах няколко версии по-рано, и няколко страници назад тук; а и очевидното смесване на ръчен инстал на ipa и deb, и последиците във файловата система), а и още повече -от липсата на адекватна реакция на хората, приели да се грижат за чистотата и реда във форума. Слледващият път резултатът за въпросната няма да е само 3 точки! 1
Ledg Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 Дайте някакво репо, където има Installous кракнат за OS 4.1, че в Sinful единият е стара версия, а другия иска Appsync 4.0.1
the_kiko Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 Имам проблем с installous 3.3.3 на iOS 4.1 - когато вляза в раздела ъпдейт първоначално излизат програмите, които имат по нови версии, но ако превключа на някой друг раздел и се когато се върна обратно те изчезват. Също при сваляне на някое приложение, точно когато приключи и дава някаква грешка за част от секундата и изчезва сваленото приложение. Някой друг сблъсквал ли се е с проблема или просто има несъвместимост с новата ОС? Моят проблем е идентичен и се прояви след преминаване от 4.0 на 4.1 и намесата на limera1n. П.П. Проблема при мен се реши след преинсталиране само на AppSync for 4.1 от http://cydia.hackulo.us/
Grievous Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 Когато се свалят и се намираш в сектора Downloads веднага изчезват. Само цъкни на Browse или Search и като се върнеш ще може да си ги инсталираш.
DjeFF Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 Здравейте. Става въпрос за IPad 3G FW 3.2.2 , jail с limera1n . След jail-a му сложих Installous от репото на hackulo.us и след като изтегля нещо то автоматично се изтрива. По принцип видях,че в Settings на Installous има опция Delete Automatically, но тя е на OFF . Някой има ли идея каква е причината ?
The Shaman Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 Като го свалиш превключи на друг таг, Сетингс например и след това се върни на Downloads. Тогава ще видиш сваленото.
DjeFF Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 Шамане НЕ СТАВА ! Пробвах го още като стана проблема ... все пак ми се случва на iphone-a постоянно !
Alxx® Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 Я, дай на ON, остави го да изтрие нещо свалено и после на OFF. Ако не ще - триеш/рестарт, чистиш logs и качваш пак.
amaret0 Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 (редактирано) И аз имам подобен проблем....но след като анализирах повечко, установих че приложението НЕ се додърпва цялото и затова изчезва. По някаква странна причина спира до някъде и край, трие си се. Другото което забелязах, но незнам за къде е да се напише, вече 3то (май) приложение ми "реве" след като го дръпна че е "Pirate Copy" на програмата/играта и излиза през 2 секунди на екрана и не позволява да се играе/работи с приложението/играта. Явно или не са "излекувани" както трябва, или нещо друго става Ако някой има идея моля да сподели. Благодаря. Редактирано Октомври 21, 2010 от amaret0
The Shaman Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Първия ти проблем е свързан с Filedude, доста са пренатоварени, разбираемо е. За втория си прав, не както трябва кракнати приложения. Пише си кой е кракера, ползвайте проверени такива.
amaret0 Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 The Shaman, има едно ново приложение "Measures..." нещо си, там има няколко "кракера", и на всичките ми изписва това. Самото приложение като го пусна прави нещо като "Installing", после "Updating", вътре в самото приложение, и тогава "бълва" това съобщение за "Piracy..."..алабала.
The Shaman Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Mоже и някаква защита да има. Като се прибера ще го погледна.
amaret0 Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Тъпото е, че проблема не е само в това приложение, ами се появява и в други..ново-ъпдейтнати...което според мен си е притеснително. (да, връщането в предходна версия оправя нещата...)
amaret0 Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 neol23, в тоз ред на мисли, може би е добре някъде да се изведе списък с "качествените лечители" някъде. Че да се знае, предполагам е добра идея (Аз сефте ги чувам)
The Shaman Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Във форума се пускат основно проверени приложения. Ползвайте го. Да се върнем на темата.
DjeFF Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Проблема при мен правеше "Activator" . След като писах тук реших да ресторна и да го сложа наново. Пробвах след това да дръпна Calculator и нямаше никакви проблеми... след това реших да го почна по метода на изваждането (не бях инсталирал много работи) и 1во сложих Activator. Като тръгнах да тегля наново Calculator ... пак същия БЪГ . Пак рестор и сега лети ! Мерси за помощта на всички ! 1
Sisq0 Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 (редактирано) Някои apps качени в apptrackr през последните няколко дни се теглят в 0кб ipa, които (очевидно) не стават. Случи ми се с няколко вече - тегля през Installous, но не се появяват в изтеглени. После като изтеглих същите програми/игри на компютъра установих, че всъщност са 0кб файлове. Не знам защо така са ъплоуднати в самия сайт. п.с. Не е задължително това да е проблемът и при вас, просто го имайте предвид като една от версиите защо не ви излизат в Downloaded секцията на Installous. Редактирано Октомври 21, 2010 от Sisq0
jabkata Публикувано Октомври 23, 2010 Публикувано Октомври 23, 2010 Имам проблем с installous-а тегла си приложение инсталирам и всичко е ок НО като го стартирам ми се затваря след около 2-3 секунди на какво може да се дължи.
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2010 Публикувано Октомври 23, 2010 Говорено е по въпроса, но все пак... Гледам, че си с 3G, обърни внимание да не теглиш arm7 версия, която няма как да подкараш на твоя телефон. Обърни внимание и на изискванията на приложенията.
mirando Публикувано Октомври 23, 2010 Публикувано Октомври 23, 2010 Имам проблем с installous-а тегла си приложение инсталирам и всичко е ок НО като го стартирам ми се затваря след около 2-3 секунди на какво може да се дължи. Свали по-стара версия или версия от друг кракер.
jabkata Публикувано Октомври 23, 2010 Публикувано Октомври 23, 2010 Благодаря ви за хелпа като пробвах с по-стара версия стана. Тъпото в случая е че на някои приложения няма как да разбера armv6/7
emco83 Публикувано Октомври 23, 2010 Публикувано Октомври 23, 2010 @jabkata Прочете ли изобщо моя пост тук или толкова беше трудно да се прочете тема с три страници? Преди да се задават въпроси, моля четете, хора!
Alxx® Публикувано Октомври 23, 2010 Публикувано Октомври 23, 2010 ...Тъпото в случая е че на някои приложения няма как да разбера armv6/7 Пробваш и пишеш отзив ако не става. Ние що си трошим у-вата, според тебе?
Recommended Posts