koppo Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 (редактирано) Не видях някой да има проблем като моя.. Като си пусна да се download-ва някое приложение всичко е ОК но в момента в който се свали си изписва complete, но самото приложение изчезва :-( бих предположил че някое друго приложение пречи на installousa но говлрим за чисто ново качен firmware с качено само инсталлоус и appsync 4.1 :-( P.S. Решението е да деинсталирате appsync for 4.1 и след това да качите направо installous :-) дано съм полезен на други с този проблем Редактирано Ноември 1, 2010 от koppo
Grievous Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Това на трезво ли го писа? Само на тази страница има пет човека с проблем като твоя. Пост #68, #69 на предната също.
emco83 Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Ако беше прочел тази тема, щеше да разбереш, че няма нужда отделно да ги инсталираш, а направо през сорса на hackulo.us и нямаше да имаш проблеми. Що не четете дългия пост на втора страница?
Sladichuk® Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 Щото не знаят къде е Оринджленд и няма кой да им покаже пътя към него...
amaret0 Публикувано Ноември 8, 2010 Публикувано Ноември 8, 2010 Здравейте, от няколко часа насам ми изписва: "API unavailable", като обикалям насам натам по менютата, на моменти си е Ок, но по-често ми вади това. Преинсталирах от Сидиата, но все същото. Дали има някой друг с подобен проблем и евентуално решение? Благодаря предварително.
The Shaman Публикувано Ноември 8, 2010 Публикувано Ноември 8, 2010 B момента имат проблеми със сървъра. Не е само при теб.
Sisq0 Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 За последните 2 седмици няколко пъти имаха подобни грижи. Вече като гледам всичко е наред. Бива ли за най-малкото нещо да правите преинсталации? Google it първо.
amaret0 Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Здравейте, дали имате проблеми в момента с Installous? От вчера насам имам 5 updates, като това включва Skype и Google, но в AppStore не е наличен Update за тези 2те специфично.(дали е при мен само...) При опит за "дърпане" на някое от 5те ми(без Skype и Google) ми изписва "Connection failed"...apptrackr.org си се отваря инак нормално.... Другото което забелязах, на телефона на приятелката ми е(същия телефон и iOS като моя), че на нея в AppStore и изписва че има update за Twitter, при условие че го има наличен вече(той си е безплатен) на телефона...след като се дръпне и изписва че понеже няма старата версия трябва да си плати за новата? omfg! (тука е почти малко отклонение де..). Моля за съвет и да сподели някой дали има такива проблеми в момента. Благодаря предварително
Grievous Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 1. Да и при мен е така. Дава ми ъпдейт на Skype. 2. По втория проблем, трябва да налее малко пари в картата си да бъде освободена. Най-вероятно има чакащо задължение в AppStore. Щом стори това, ще може да си ъпдейтне всичко. 3. А за в бъдеще за да се избегне това правите следното. Отваряте iTunes и отивате горе на Store/View My Account. Въвеждате си паролата, логвате се и натискате Edit Payment Information. Остава само горе до картите Visa/Master Card да маркирате опцията None/Done и сте нови. Може да правите ъпдейтите си по всяко време. Разбира се, ако искаш да си купиш дадено приложение/игра, по същия начин избираш и картата, която си регнал при регистрация. Купуваш и веднага изключваш.
Sisq0 Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Специално за Skype засича по-ниска версия (2.1.0.нещо-си , като настоящата в AppStore и в телефона ми е 2.1.2), затова иска ъпдейт. Предполагам че до края на деня ще го фикснат, бързо действат по принцип.
amaret0 Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Sisq0, дано, че от вчера на обяд съм се притеснил Grievous, по отговор 2, интерсното е, че няма нищо като чакащо задължение, тя нищо не е плащала на телефона си. За разлика от мен де Но довечера ще видя да направим таз "маневра" за която спомена, да сме сигурни де.
Alxx® Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Проблемът е в самия скайп, не е в инсталъс.
amaret0 Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 alxx, да де, но е така и с Google приложението.
Sisq0 Публикувано Ноември 26, 2010 Публикувано Ноември 26, 2010 В репото на Hackulo -> Installous 3.6 - Updated support for 4.2.1 firmware users- Full retina display support - New animations and stability updates - "Download later" feature
The Shaman Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 Иконата, която спечели в конкурса Как са успяли да я пратят?! Мейла им от самото начало беше фуул...
tozarat Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 Здравеите. при мен също не се инсталират приложения тегли го и после изчезва от папката и ми изписва тази грешка; ( instalation failed; erorDomain Code=2 the operation couldn,t be completed. no such file or directory ). С последната версия на инсталоус съм помогнете Поразрових се из нета и намерих решение. Проблема е в v 3.6 смених с по стара през сидия репо: http://sinfuliphonerepo.com/ installous 3
dimple Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 Има ли някой на който да му работи коректно инсталуса след JB-ka ?
Sisq0 Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 На 4.1 си е пушка последната версия. Явно не се разбират с 4.2.1
Alxx® Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Проблемът не е нито в 3.6, нито в инсталъс по принцип. "Любимците" дев-тийм, под претекст че не поддържат пиратството са заложили "бомбичка", която омешва правата на папката var/mobile/documents/installous и по този начин пречи на работата. Направете: Owner - mobile Group - mobile и всичко ще е наред! Проблемът е наличен в кастъмите, правени с PwnageTool и телефоните под 4.1>, "пердашени" с редсноу 0.96
Grievous Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Мне, не е точно така Саше. Вчера пробвах този вариант и не сработи, но днес уцелих десетката. Трябва да смените правата на самата папка Downloads, която се намира във var/mobile/Documents/Installous и да изглеждат така: Остава само да прецъкате табовете долу, за да видите сваления файл.
Alxx® Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Така е брат. Забравих да напиша че проверката трябва да тръгне от папката installous, после съответно и на всичките вътре(на теб ти го писах вчера ). При мен бяха омешани и двете. Гога, виждал съм проблем само при arm7(3GS и 4), при arm6 няма проблем. На жената двойката си бачка.
martinesko36 Публикувано Декември 14, 2010 Публикувано Декември 14, 2010 Здрасти, вчера си изтеглих една игра от Installous, и не ми направи проблем след като свързах телефона с компютъра. Ала днес си изтеглих друга, вкарвам кабела в телефона, и айтюнс ми избръмча за "платени програми, който ги няма в библиотеката", и ги премахна. Какво ще рече това, че не съм улучил свестен крак ли, какво? Благодаря.
Alxx® Публикувано Декември 14, 2010 Публикувано Декември 14, 2010 Настрой си инсталъс, да синква свалените с айтюнс и не би трябвало да имаш проблем. Преди синк - десен бутон, посочваш transfer purchases и готово.
Grievous Публикувано Декември 19, 2010 Публикувано Декември 19, 2010 Installous4 4.0 Beta Важно: Преди да инсталирате Installous4 v4.0 Beta, премахнете всички стари версии и ръчно изтрийте папката Installous намираща се във var/mobile/Documents. След инсталация ще я имате отново откъдето ще можете да изсмуквате свалените програми/игри на вашият компютър. 2
BANNN Публикувано Декември 19, 2010 Публикувано Декември 19, 2010 Как се държи, някакви нередности? Малко инфо от един голям човек?
Recommended Posts