Lyudmil Публикувано Март 15, 2012 Сподели Публикувано Март 15, 2012 Колеги, ще ми трябва вашата помощ за моя приятелка, която си пише дипломната работа в Англия, на тема Apple. Всякакви сайтове с информация или документи свързани с компанията ще са ни от полза, например Apple's Ups & Downs или competition articles и др. такива, на английски. Много важно е също да може да се спомене и източника на информацията. Благодаря Ви предварително. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Март 16, 2012 Сподели Публикувано Март 16, 2012 Много добри източници са книгите - Inside Apple и биографията на Стив Джобс описват доста подробно събитията и начина по който работи компанията. Успех на приятелката ти! Избрала е добра тема. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 16, 2012 Сподели Публикувано Март 16, 2012 Люска, във уики е пълно с препратки и материали за компанията. Сърч-ни Епъл Инк и гледай отдолу в "Източници". 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 16, 2012 Автор Сподели Публикувано Март 16, 2012 (редактирано) Еее за Inside Apple не се бях сетил, мерси. Гога, то в техния сайт чак такива подробности за възходите и паденията на Apple няма. Ако някой се сети още нещо да пише, сайтове също вършат работа, стига да не е wiki като източник, за препратките съм съгласен. Редактирано Март 16, 2012 от Lyudmil Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JVV Публикувано Март 16, 2012 Сподели Публикувано Март 16, 2012 Google също открива доста информация. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bustybg Публикувано Март 19, 2012 Сподели Публикувано Март 19, 2012 Моята дипломна работа за бакалавъра ми е на тема "Efficiency and Sustainability of B2B2C Ecosystems. The Case of the Apple App Store". Няма проблем да ти я дам, както и всички други документи,които съм ползвал. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.