FidoDidoo Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Кой точно дизайн се е появил след смъртта му? Не че се заяждам, но ако беше написал в google iPhone Sj щеше да го видиш. Сега само спамя по темата http://www.google.bg/search?q=iPhone+sj&hl=bg&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ndFsT_aGKNTU4QS8wIm_Ag&ved=0CDUQsAQ&biw=1280&bih=633 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Ами и аз не се заяждам(щото няма за какво), ама ако под "Дизайна, който се появи" имаш предвид упражненията на тема айфон на световнонеизвестни "дизайнери", а не на реални продукти - ок, съгласен. Цитирай
davidabg Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 На мен лично много ми харесва, ако излезе такъв/подобен, ако трябва колата ще продам, но ще го взема веднага Все пак трябва да се осъзнаят малко от Apple и да пуснат нещо различно(по-модерно), че стана същата история като BMW - повечето модели като ги погледнеш от пред и не толкова от близо, не може да познаеш каква серия е.. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Ходи си вземи един Ериксон, вместо да чакаш Няма голяма разлика. 1 Цитирай
uomoto Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Едва ли, ще одобрят този модел от Apple... Това е семпло, но дизайнера е забравил да сложи home(хардуерен) бутон. Цитирай
uomoto Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Много добре знам! Дизайна ми харесва и искам да кажа, че е по-добро от това, което е на корицата.. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Че то си има хоум бутон, но сензорен, такъв какъвто е крайно време вече да има. Цитирай
kaizera Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Да бе, Apple никога няма да пуснат нещо толкова грозно. Това прилича на настъпана Nokia. 1 Цитирай
julian72 Публикувано Март 26, 2012 Публикувано Март 26, 2012 (редактирано) На мен пък не ми е чак толкова грозен, даже никак, но вероятно няма да е това. Аз знам обаче, че "никога" и "100%" трябва да се избягват и те така. Пропуснах и то умишлено Sката, и дано този път наистина има промяна. Ако има такава съм сред новите собственици. Имам един изтекъл вече договор с Глобула и ще настъпя там, а стария на девойката Редактирано Март 26, 2012 от julian72 Цитирай
moloko Публикувано Март 29, 2012 Публикувано Март 29, 2012 И накрая всички ще бъдем изненадани, когато по някое време през Юни ни се представи новият, дългооочакван, мечтан и т.н , НОВ iPhone 4GS - LTE или Phone 4SG - LTE ,на които както му е удобно. Дано да не съм прав .Аз също искам да видя, а и не само, един изцяло нов iPhone. Да ,добре ще бъде да е по-тънък, с по-голям дисплей - но не 4,6, а да речем маскимум с размера на SG2. Задължително и подобрен хардуер - процесор,батерия,памет, дисплей и т.н. За да стане това обаче трябва да се случат доста неща, а има и обектинви предпоставки да не стане тази година според мен. iPhone 4 и Phone 4S се продават все още с добри темпове. Печалбата е на ниво, защо да се сменя. . По-тънкия дизайн обезателно е свързан с размера на батерията , а по-мощния хардуер - с нейния капацитет, така че това е основен въпрос за новия телефон. Все още не се знае какъв нов стандарт за СИМ-катри ще бъде одообрен, а от това зависи конструктивното изпълнение на корпуса.И не на последно място - IOS5 е на около 5,6 месеца официално,може да се поразвие още, пък и новият по -голям размер ще иска "преоразмеряване" на целия наличен софтуер , официален и неофициален. Та станаха доста нещата ми се струва и пак казвам , дано да не изляза прав. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 29, 2012 Публикувано Март 29, 2012 Те нещата може да са много, но Apple разполагат с ресурса и капацитета да се справят с всичко което си изброил, че и повече. Нов дизайн ще има, от Ябълката не са тъпи и много добре знаят, че 3-4 години с един дизайн не може да се кара, да телефоните се продават но темповете и размера на продажбите ще започне да намалява и за това трябва да изкарат нов продукт. Даже все още се надявам новата iOS 6 да е с коренно или поне от части нов дизайн, малко по интерактивна, по раздвижена и т.н. но ще видим. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 29, 2012 Публикувано Март 29, 2012 (редактирано) Ask Apple, they always know the right answer! After half a year ask the other companies, they always steal the right answer! Edit: заради орбиталния го правим на "а" Редактирано Март 29, 2012 от Lyudmil 1 Цитирай
bboyg Публикувано Март 31, 2012 Публикувано Март 31, 2012 Това отзад някаква щипка в стил iPod Shuffle/Nano ли трябва да е? Те и в нокия не могат да измислят нещо толкова грозно. А относно SJ дизайна, едва ли някога биха си позволили от Apple да си мацнат логото на челната страна на телефона, като някое долно менте Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.