The Shaman Публикувано Януари 12, 2013 Публикувано Януари 12, 2013 Вероятността,да получиш зарядно от Китай е малка. Напоследък се губят доста неща. Преди половин година,нямаше такъв проблем. Говори се,че Дянков е причината... Глупости 1 Цитирай
kokich777 Публикувано Януари 12, 2013 Публикувано Януари 12, 2013 За съжаление е факт... На мои приятели също не пристигат от Китай. От Англия всочко е О. К. Става въпрос за Ebay... Цитирай
Bobo Публикувано Януари 12, 2013 Публикувано Януари 12, 2013 (редактирано) Аз купих от Шаман от форума sync кабел за iphone 5. Доволен съм от кабелчето Редактирано Януари 12, 2013 от Bobo 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 30, 2013 Публикувано Януари 30, 2013 Купих си зарядно за кола macally с два изхода и така шашка компютъра на колатаА на хибрида да се шашне компа е лоша работа))) Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 30, 2013 Публикувано Януари 30, 2013 Ако си с Приус или Инсайт, вторият изход пищи при консумация над 500mAh. Пробвай в запалката, не в захранващия. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 30, 2013 Публикувано Януари 30, 2013 Със Сивик съм и в запалката!Няма да казвам какви работи почва да прави колата)))) Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 30, 2013 Публикувано Януари 30, 2013 Е...компютри баце. Current overload... Цитирай
iOnov Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 Имам странен проблем със зарядното на iPad 4.Купен е от щатите и зарядното си е оригиналното.Та тъйкато е с американско зарядно съм взел и преходник за европейски контакти.когато го включа да се зарежда всичко е нормално за няколко минути и после започва да спира и да се пуска зареждането .все едно вадя и вкарвам кабела на всяка секунда .когато зареждам iphone с това зарядно проблеми нямам.също така когато зареждам таблета с зарядното на телефона всичко е ок ( като изключим ,че става мн бавно де) ....пробвл съм и с други преходници - същата работа !! Някакви идеи какво може да става ? Цитирай
techo91 Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 Това, което става колега е вътре, аз ти препоръчвам гаранционна смяна и това е. Очевидно е, че зарядното не работи както трябва. Цитирай
iOnov Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 (редактирано) да и аз си го помислих ,но не разбирам как зарежда телефона без проблеми Редактирано Февруари 13, 2013 от Alxx® Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Не цитирай последен пост и пиши поне малко по - грамотно!!! Телефонът има нужда от два пъти по - малък ампераж, затова всичко е ок. Аз, друго бих посъветвал преди смяната - замери си напрежението в контакта, ако е под 210V, може да не работи нормално. Цитирай
djokando Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 Днес ми пристигна пратката от китай... 2 бр синхронизиращи кабела-тествах ги на първо четене си бачкат добре ,довечера ще пробвам и зарядното за колата )) Цитирай
JVV Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 Аз си поръчах един lightning кабел за 20 лв. от играч в борсата/купува продава/. Едвам го извадих от телефона, прекръстих се и го метнах в коша. Цитирай
djokando Публикувано Февруари 15, 2013 Публикувано Февруари 15, 2013 Тия са 1$ и бачкат добре-зарежда нормално,синхронизира... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.