Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Ужас: Астън Вила обяви, че Стилиян е болен от левкемия


Lyudmil

Recommended Posts

ohmy.png

Преди минути официалният сайт на Астън Вила обяви, че капитанът на бирмингамци и българският национален отбор Стилиян Петров е болен от левкемия. Новината е съобщена бе разпространена от всички водещи медии на Острова.

Ето и пълният текст, с който клубът обяви ужасната новина:

Бордът на директорите на Астън Вила научи днес, че дългогодишният капитан на Астън Вила Стилиян Петров е бил диагностициран с остра левкемия. Стилиян вдигна висока температура след двубоя с Арсенал миналата неделя, след което се подложи на тестове, проведени от д-р Йън Макгинес. Експертите по хематология днес потвърдиха диагнозата. Очакваме своевременно да научим повече за състоянието на Стилиян и ще се опитаме по най-бързия начин да окажем подкрепа на него и семейството му. През това време бихме искали да помолим да бъде запазена личната неприкосновеност на Стилиян и тя да бъде поставена пред всякакви други въпроси. Ще споделим станалата информация веднага, след като я получим. Стилиян е ценен изключително много и той ще получи от Вила цялата любов и подкрепа, на която сме способни и да се опитаме да помогнем за положителната развръзка.

Дано да са я открили в много ранен стадии и Стенли да се оправи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трагедия.

Това е от феновете,по повод утрешният мач.:

„Нека да загърбим всичко друго,“ „Независимо от всичко, Стилиян Петров винаги е давал 100% за Астън Вила. Най-малкото, което можем да направим е, да му покажем, че в Астън Вила всички сме голямо семейство, и да му покажем подкрепата си“.

„Извадете всички фланелките, шалчетата, знамената на Петров и България, и ги донесете с вас на Вила Парк утре, за да покажем на капитана ни, че сме с него в битката срещу тази болест. Ние сме Астън Вила, а Стан е един от нас.“

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще се оправи момчето! Млад организъм, ако е в сравнително ранна фаза си е абсолютно лечимо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако има съвместимост бих му дал една от банките на детето със стволови клетки. Но може и сега да се получи така, че в паниката всеки търси донор там, където не може да намери и си мисли, че И в този случай парите решават всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Представям си каква е атмосферата на стадиона в момента.

Яд ме е, че не мога да го гледам, но ще съм в нас около 19.00 часа, когато ще го повтарят по Нова Спорт.

П.С. Де*а, те го давали по Диема. Днес по-рано инфото беше за Манчестър Сити - Съндърланд.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да и аз открих грешката. Направих си напомняне ама за 19:00. Сега пускам да видя малко. Те губят засега ама ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 месец по-късно...

Роби е пич. Музиката му не ме радва чак, но самият той бива. Дано ни се оправи момчето...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 седмици по-късно...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам източника,не ми се вярва,но дано да не съм прав.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 месец по-късно...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 9 месеца по-късно...

Край с активният футбол за капитана:

Капитанът на Астън Вила и национал на България Стилиян Петров обяви оттеглянето си от футбола. В специално обръщение, публикувано в сайта на бирмингамския клуб полузащитникът, който от повече от година се бори с остра форма на левкемия, изразява решението си да прекрати професионалната си кариера. Петров споделя, че вече е преодолял най-тежката част от лечението си, но трябва да направи стъпката да се оттегли от футбола, за да ускори процеса на възстановяването си.

ЕТО ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА НА СТИЛИЯН ПЕТРОВ:

Никога не съм бил човек, който да прави големи изказвания. Винаги съм гледал да си върша работата, да съм благодарен за това, че имам страхотни съотборници, страхотни хора до мен и най-вече фантастично семейство. Те винаги са били моята опора, когато съм имал най-голяма нужда и най-вече през последната година. Към моята съпруга Паулина, моите синове Кристиян и Стилиян - обичам ви изключително много и винаги ще ви обичам заради вашата любов и подкрепа. Също така моите майка и баща, брат ми и майката на Паулина, както и всички, които бяха близо до мен в този тежък период. Вие знаете кои сте и аз ви обичам всички. Всеки изминал ден благодаря на Господ за възможността да съм заедно с моето семейство.

Футболът е другата голяма любов в моя живот, така че с тежест в сърцето обявявам моето оттегляне от играта. Емоциите са наистина огромни, но непрекъснатата подкрепа на моето семейство, приятели и страхотни хора, с които се запознах, ще ми помогнат да продължа живота си далеч от единствения свят, който познавах досега.

Това че съм готов да търся нови предизвикателства ще направи процеса много по-лесен. След диагнозата остра форма на левкемия, която ми бе поставена през март 2012, трябваше да разбера и оценя начина, по който тази болест се отразява на живота на толкова много хора. Мога да помагам и искам да помагам с това да основем фондация, която ще подкрепя хората в проблемите им, свързани с тази болест. Надявам се моят принос да направи разлика. Това е моето ново предизвикателство, ще се изправя пред него с ентусиазъм, енергия и желание, както съм го правил с всички предизвикателства в моя живот досега.

Спомням си като млад играч в ЦСКА София как бях заинтересуван единствено от добрия начин на живот. След това за мен дойде Селтик и се преместих в Глазгоу, друга държава, друг свят. Не говорех езика и си мислех, че това никога няма да ми се случи. Не познавах никой.

За мое щастие, се срещнах с хора, които ми помогнаха да преобърна живота си. Запознах се с едни страхотни съотборници, които ми показаха правия път, този на сериозния професионалист и конкуренцията на високо ниво. Оценявам изключително много възможността да работя с хора на толкова високо професионално равнище, защото това ме направи поне малко като тях. Във футболен клуб Селтик и футболен клуб Астън Вила имах привилегията да се състезавам на високо равнище в играта, която обичам и да бъда подкрепян от едни страхотни фенове.

Тогава се случи нещо наистина откачено, нещо, което аз смятах за настинка, но се оказа много по-сериозно, застрашаващо моя живот. Играх 90 минути за Астън Вила срещу Арсенал на "Емиратс", но се чувствах отпаднал, изобщо не на себе си. Не смятах, че е нещо сериозно. Затова и диагнозата на доктор Ричард Ловъл беше тотален шок за мен.

Близо 7600 души във Великобритания са диагностицирани с левкемия всяка година, а приблизително 2300 от тях с остра форма. За мое щастие аз успях да взема правилните решения бързо и бързо започнах лечението си. Това беше наложително. Сега левкемията ми е в ремисия и приключих с периода на високо интензивното лечение. Отсега нататък ще бъда в период на облекчено лечение, като две години ще приемам лекарства под формата на таблетки. Чувствам се късметлия. Не всеки има моя късмет.

За всичко това трябва да благодаря на професор Дейвид Линч от Университетската болница в Лондон, неговия помощник Тереза Макдоналд и всички медицински сестри и персонал в тази невероятна институция. Благодарности и към професор Чарли Крадък, Сандип Награ и всички медицински сестри и персонал, които се грижеха за мен в Университетската болница "Кралица Елизабет" в Бирмингам.

За живота ми в света на футбола ще бъда завинаги благодарен. За възможностите, които това откачено нещо ми даде в моя живот, по един много странен начин също съм благодарен. Това откачено нещо по някакъв странен начин докосна хората и искам да канализирам тази енергия в позитивен път. Това ще бъде най-голямото предизвикателство в моя живот.

Искам да благодаря специално на феновете на Астън Вила, на президента на клуба Ранди Лърнър, изпълнителния директор Пол Фолкнър и мениджъра Пол Ламбърт. Също така специални благодарности към феновете на Селтик, към българските фенове и тези на футбола по целия свят, които ми помогнаха да премина през последната една година с невероятните изрази на подкрепа и страхотните им съобщения към мен. Благодаря и на всички мои мениджъри и съотборници, с които съм играл. Обичах да играя футбол с всеки един от вас и Вие завинаги ще останете в моето сърце. Същото се отнася и за личните агенти, които са ме представлявали и настоящата агенция, с която работа - "Бейс Сокър". Сега трябва да продължа напред и съм развълнуван от това. В сърцето ми има само наслада заради това, което вие споделяхте с мен не само през последната една година, а през всички години, в които бях футболист. Чувствах се привилигирован. И все още се чувствам. Завинаги ще се чувствам така.

http://sportal.bg/video/aWQ9NTU3OTMmZW1iJm5vYWRz.swf

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 месеца по-късно...

http://youtu.be/XwfPBSsYQdM

Последните минути са...без думи!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Голям е Стенли.

П.С. И нито една БГ телевизия не можа да излъчи мача на живо, а трябваше на запис. Пълни ОТРЕПКИ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не сте гледали както трябва.

4ynysy8y.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кое не разбра от това, че TV7 даваха мача на живо? Аз например го гледах, след това гледах и Китайска луна след мача. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Eми не знам ти как си го гледал на живо в 19:30, като той беше от 16:00. :tooth:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...