Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

еми така никой никаде не е споменал ами за по старите машини има ли някоя подобна

Публикувано

Мммм не съм сигурен, но мисля, че нямаш късмет. Zeusmos не работи и на 4.0 дори, за другите алтернативи не зная.

Публикувано

ok Благодарско за светкавичният отговор

Публикувано

За тебе, ипастор пробваш, ако не пали си слагаш whited00r custom - има вграден стор за стари приложения.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Някой имал ли е проблеми с програмите инсталирани от 25pp ?

Днес от 4 ъпдейта - 3 крашват

• 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Искам да помоля някой който няма проблем с програмата да ми каже правилната настройка да се маха itunes metadata автоматично при инсталация на програма Също ме интересува как трябва да е за да няма проблем с itunes.

Най добре кажете като се влезе в настройки кои бутони трябва да са на Оn.

Първия го знам -трие автоматично след инсталация свалената програма.

Втория е да не пищи телефона за ос ъпдейти

Натам нищо не знам а са общо 6.

Редактирано от mimeto83
Публикувано

Метадата като махнеш, сторето няма да ги "вижда" и няма да иска ъпдейт. Обаче ако имаш свалена по - нова версия в тюнса е вероятно да качи и нея, вместо да ъпдейтне старата.

Това е идеята да не ме занимава с ъпдейти стора.Ако ползваш програмата кажи ми кои бутони да са на оn. Предполагам , че ще си направил правилните настройки (предвит знанията ти ).

Редактирано от mimeto83
Публикувано

Не ползвам пиратски софтуер. Врътни един шот и ще ти кажа.

Публикувано

5-чката и аз си я ползвам чиста и неопетнена и затова пробвам първо на 4-ката дали си заслужава. Интересно ми е как ще разбереш по шота. Пробвах с транслейт ама не мога да намеря точните къщички.

te2uvypy.jpg

bavy8apu.jpg

Публикувано

Пробва ли с AppTranslate? Преди ставаше.

Публикувано

Стана Няма за махане на метадата , но пък поне видях всички неща по програмата.

Хм, аз пробвах с Auto AppTranslate, но нищо не свърши..а и видях, че май не поддържа iOS6.. Ти как успя да го подкараш?

MetaData-та най- добре си я махай ръчно през iFile - той си показва имената на апликациите и всичко е точно с него.

Редактирано от SpAwN

Работи си auto app translate. Задаваш real time да превежда ,че иначе пише , че не може да открие програмата.

Редактирано от mimeto83

Добре де, сега пак я свалих да пробвам - не работи..

Как я настройваш- в апликацията от самия pp25 ли даваш real time translate или от Generals настройките най- горе в началото на app translate ?

Дори като съм дал чавката да ме пита преди да превежда- не го прави като вляза в pp25..

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Зависима е от нещо, ама и аз не мога да хвана от какво. Работеше си перфектно (въпреки че рестартираше понякога), но след това спря. Нещо инсталирано от Сидия я дразни...Тествал съм я на поне 6 различни устройства и iOS-и и пак не съм открил зависимостта. Вече свикнах и работя без преводача.

То в моя случай май Auto AppTranslate е проблемът - нищо не иска да превежда, не само pp25..

Като вляза във всички апликации чрез Auto AppTranslate и ми предлага само "Remove translation" , но когато дам да премахна превода и евентуално да се появи "Translate now" бутон, ми казва, че не може да го премахне за въпросната апликация. Луда история и напразна покупка с този тпанслатор...

Редактирано от SpAwN

Е при мен тръгна от първия път. Ако не се лъжа я свалих от insanelyi. И на двете места я настроих да превежда моментално. Направих респринг за всеки случай и щом пуснах програмата видях ,че превежда. Сега се сетих ,че самите надписи по бутоните не бяха преведени. Забелязах как се променят имената на програмите от хоум страницата на 25рр , но всичко останало си седеше на къщички. На страницата за настройки на 25рр беше превела всичко и ми направи впечатление ,че е доста смислен превод.

Пробвай предполагам , че и при теб е тръгнала ,но не си обърнал внимание.

Минаваме на лични. Сори за спама.

Редактирано от mimeto83
Публикувано

А в самата апликация "PP25" в менюто на AutoAppTranslate натисна ли бутона "Translate Now" или и при теб го дава само като "Remove translation"?

Публикувано

Не се ли очаква на Български да излезе .. така като гледам хората отгоре написаните коментари си ПАДАТ по китайският но аз не разбирам нищо :Д

Публикувано

Че то на английски го няма, ти на български искаш.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, може ли накратко някой да каже каква е разликата между двете приложения:

PP 0.990

http://pro.25pp.com/phone

и

PP 1.0.5

http://pro.25pp.com/pphelper_ipa

Редактирано от elwin
Публикувано

То си пише бе бате:

• 最新版本:0.990
  • 最新日期:2012.11.17
  • 支持设备:iPhone / iPad / iTouch
  • 支持系统:iOS 3.1 - 6.1.2

• 最新版本:1.0.5
  • 最新日期:2012.11.22
  • 支持设备:iPhone / iPad / iTouch
  • 支持系统:iOS 3.1 - 6.1.1

Публикувано

Имах предвид разликите като функционалност, т.к. създателите ги водят различни приложения.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...