gogi6 Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 Не съм вкъщи да опитам,но това? Опс,за капсулата няма да стане май Цитирай
hrelas Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 Благодаря за бързия отговор ! Аз съм си в къщи , пробвах го , но за съжаление нищо не открива . Цитирай
Alxx® Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 XBMC for iPhone или потърси стара версия на ОПлейър-а. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 Вчера си свалих един филм 3D опитах се да го пусна през cinexplayer, но без успех. Получи се краш след като филма се опита да стартира. Странно през Plex нямаше никакъв проблем. Тръгна от първия път, през телефона, но през cinexplayer крашва. Това се получава само в този случай с 3D филма, с другите формати няма проблем. Ползвам платената версия на приложението. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 Buzz player подържа AFP!Обаче и там звука може да има проблем! Цитирай
Alxx® Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 Гоги, бъз и оплейър изгърмяха с лицензи за някои кодеци. Затова съветвам да се търсят стари версии или да се ползва някоя алтернатива от сидиа. Цитирай
ViolinRa Публикувано Май 5, 2013 Публикувано Май 5, 2013 CineXPlayer 3.00Аз имам друг проблем, който се мъча да разреша. Субтитрите не са центрирани и бягат малко в ляво. Някой с идеи? Субтитрите се нагласят с 2 пръста върху самите субтитри (увеличаване-намаляване) и с един пръст за вертикално наместване спрямо екрана. Плеарът е страхотен. Занапред смятам да ползвам само него Цитирай
Grievous Публикувано Май 6, 2013 Автор Публикувано Май 6, 2013 Мен ме интересува хоризонталното позициониране, другото се знае. Цитирай
ViolinRa Публикувано Май 6, 2013 Публикувано Май 6, 2013 Има едни други настройки. Когато се вкара кабелът за извеждане на видеото в основните настройки на устройството Settings/Video се появява настройка за картината TV Out. Оттам идва цялостното кривене надясно. Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 8, 2013 Публикувано Май 8, 2013 Не ми харесва, че отдалечения достъп се ограничава до хоум мрежа, т.е когато не си у дома няма как да си гледаш филмите от компютъра. Другото, което не ми харесва е, че почти всеки 2ри филм ми изписва "Sorry we couldn't play this Movie!" Кажете вие от кой плейър сте най-доволни? Цитирай
gogi6 Публикувано Май 8, 2013 Публикувано Май 8, 2013 Аз и Home мрежа не успях да подкарам!Не ми открива нищо Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 8, 2013 Публикувано Май 8, 2013 Ако имаш инсталирано XBMC на компютъра, вътре в опциите му даваш Enable UPnP и след това CineXPlayer ще ти го открива, когато XBMC е пуснат. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 8, 2013 Публикувано Май 8, 2013 Питаш за плейър, отговарям аз какво ползвам: iMedia player, Oplayer(app store), Rush player(cydia), VLC и XBMC. Всеки върши някаква работа, по - добре или по - зле, зависи от нуждата. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Май 31, 2016 Автор Публикувано Май 31, 2016 Някой знае ли как да кача филм в CineXPlayer? Благодарим! Цитирай
gogi6 Публикувано Май 31, 2016 Публикувано Май 31, 2016 Малко хора са чували за този player,още по-малко са го купили))Ставаше с тюнса,като при другите подобни или слагаш в папка Documents 2 Цитирай
Grievous Публикувано Май 31, 2016 Автор Публикувано Май 31, 2016 В тюнса няма как да стане. Формата не е .mp4, а аз не искам да конвертирам. С OPlayer? Цитирай
gogi6 Публикувано Май 31, 2016 Публикувано Май 31, 2016 IfunBox?С Oplayer става без кабелШерваш папките в които са ти филмите и добавяш после шеринга в плеара!Става с Infuse,Buzz player и т.н Цитирай
Grievous Публикувано Юни 3, 2016 Автор Публикувано Юни 3, 2016 Да бе, с тунката стана. Изключих, че там ограничения за формат няма. Може и .rar да бутнеш. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.