Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте.

Имам проблем с ъпдейта на iPad версията в момента е 3.2.2, тъй като няма сигнатури няма как да го обновя до 5.0.1 (дава ми грешка 3194 и няма оправяне изчетох целия нет и разбрах, че без сигнатури няма да стане.). Реших да го обновя до последната 5.1, ето какво направих:

- Обнових iTunes до последната версия.

- Закачих Ipad-a с лаптопа, който работи с windows XP.

- Натиснах на бутона "update" и изчаках да се изтегли новия фирм 5.1 и се изтегли успешно направи си backup на ipад-a, но след стъпката "Подготвяне за обновяване" влиза в Recovery mod и излиза следния прозорец:

"The iPad "ipad", could not be restored. An unknown error occurred (11)."

След това може да излезе от Recovery mod само с tinyUmbrella (само с тази програма съм пробвал и работи).

Търсих в гугъл, тук във форума и никъде не намерих решение, намирах отговори от сорта да се смени кабела, смених го с друг и пак не става.

Вече няколко часа не мога да го обновя до последната версия...

Искренно се надявам да ми помогнете.

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Горното, би трябвало да маха и баджа. Направи респринг например. Приложението лъже, че няма ъпдейти.

• 0
Публикувано

Пробвах всичко рестарт, респринг - няма промяна. Вътре има и 4 опций за скриване и тях ги променях всичките но цифричката не изчезна. Иначе самите промени ги прави и без респринг или рестарт. При една от опцийте като влезнеш в ъпдейта на софтуера направо ти дава сив екран, при друга сканира за ъпдейти и т.н. Цифрата не изчезва ...

Според мен си остава единичката, защото като влезна на Settings -> General -> Software Update и цифричката вътре си стой на самия ред, въпреки че вътре не ти показва самия ъпдейт.

• 0
Публикувано

Software Update Killer върши работа, ползвайте нея.

• 0
Публикувано

Цифрата се нарича бадж или badge, нарочно не ти давам линк за да се напънеш и сам да намериш.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...