Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Iconoclasm

BANNN

Recommended Posts

Публикувано

neol, пак ли ти :nono:...elendro - качи кракната направо от сидиа или ако държиш да е с деб, инсталирай я с айфайл. Качваш файла където и да е в тела, отваряш с айфайл, чукваш го и излиза опцията installer.

Понеже явно не си попрочел постовете - имаш ли инсталиран preference loader и libhide? Без тях не става.

Публикувано

Алхх той нямаше инсталирано preference loader за това се мъчеше.

Публикувано

Ако оправиш и писането, а най–много – и четенето преди да пишеш, цена няма да имаш, а и с Кака няма да се запознаеш....

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Iconoclasm v1.4

Свали

Деинсталирайте FCSB. Уверете, че имате инсталиран Preference Loader и чак тогава инсталирате .deb файла.

Публикувано (редактирано)

Също така, се уверете, че сте инсталирали IconSupport (безплатно е), от сорса BigBoss в сидиа. Необходим е за правилното функциониране на Iconoclasm, SBRotator и всички нови tweaks, свързани с местене/криене на икони. Ако някой от вас е платил вече някое от горепосочените приложения, то вероятно IconSupport се е качило автоматично.

П.П. Най - стария сорс за айфон в сидиа, сорса Ste Packaging, отиде в историята. Ако ви дава грешки - просто го изтрийте.

Редактирано от alxx
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Iconoclasm 1.4.1

Свали

Подобрен Icon support, подобрен режим LayOutFree -вече не е експериментален (препоръчва се САМО за 3GS). Позволява подреждането на икони без предварително зададен лейаут - пускате функцията от settings/iconoclasm, после на спрингборда просто задържате с пръст да се разтреперят (като при обикновенното местене) и местите иконите на спрингборда където ви е кеф!

Това е оригинален деб и при бъдещи нови версии, ще "виси" в сидиа без да имате достъп до новата версия, т.е. ще чакате да пусна следващия.

Ако не сте го качвали досега, или не искате постоянно да ви стои бедж в сидиа при нова версия - ПРЕДИ ИНСТАЛАЦИЯТА просто преименувайте деб файла на icon.deb и инсталирайте с iFile.

П.П. ВАЖНО!!! -

Деинсталирайте FCSB. Уверете, че имате инсталиран Preference Loader и чак тогава инсталирате .deb файла.

Редактирано от alxx
Публикувано

Без да искам пуснах Фрий Моуд и сега не мога да вляза в сетингс да со оправя, защото всички икони са една над друга... Може ли някой да ми каже как да оправя проблема?

Публикувано

Окей. Мерси. Някой може ли да ми даде 6х6 layout-а, който Gpower е дал на предишната страница? Линка ми дава да сваля 5.0 мегапикселовата камера...

Публикувано

Някой може ли да ми каже как да смаля иконите, както на картинката, която е дал Gpower?

Публикувано

Ползвай Shrink от сидиа.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Пиша от името на един приятел:

Добър ден съфорумници! Имам странен проблем, значи айфонът ми е джейлбреакнат 4.3.3, никакви проблеми. Днес инсталирах "Winterboard" от Cydia, инсталирах и "iconoclasm" ( 5 x 5 иконки ) и внезапно като го инсталирах, като отворя някое приложение, айфона забива и ми се отваря лок скреен-а и отново са ми 4 х 4 иконките. Моля кажете ми решение на проблема без РЕСТОР. Благодаря предварително. Поздрави!!!

Публикувано

Откажи се от уинтерборд, само ядове ще береш.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Офф: някой може ли да каже как се казва темата, от клипа в първия пост?

Публикувано

Питай Sakurina, автора :tooth:

Шегувам се, опитай с FROSTY в сидиа.

• 1 година по-късно...
Публикувано

IconoClasm 1.8.1

What's new:

* Fixed icon positioning issues when Infiniboard 2.0 is being used alongside a uniform layout.

* There are some fixes in Infiniboard 2.0.1 as well so please update that to all the fixes necessary for Infiniboard and Iconoclasm to play along.

* Per-page layouts and Infiniboard don't play along particularly well at the moment, so they will be disabled if Infiniboard is found.

Линк

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...