Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Здравейте на всички :smile: Дочух от един мой приятел и тъй като имам проблем със Iphona реших да ви пиша и се надявам да ми помогнете ! Проблема е следния - закупих си Iphone 3GS 8GB (втора ръка) и започнаха проблемите ... Първият проблем е със USB кабела : като включа Iphona да се зарежда няма проблем , но включа ли го към компютъра и неспира да писка (свързва се и после се изключва) и така постоянно. Реших , че проблема е от USB-то и реших да си взема ново , взех си ново и пак същия проблем постоянно писка и не знам просто какво да правя . Втория проблем е такъв , че когато си слушам музика на слушалките и изведнъж почва да се чува едно пръщене и е много гадно. Забелязах , че когато буксата я натисна към мен звука се оправя следователно проблем е от жака . Като сложа хартийка в жака и сложа слушалките няма проблем и мисля проблема е , че някой е сменил панела и не си е свършил работата както трябва. За USB-to не знам ... пробвах и на друг компютър , но тогава пробва да се инсталира драйвера и не може ... Ако имате някакви предположения от какво са тези проблем и следователно как може да се поправят пишете !!!

Поздрави :smile:

Редактирано от mitko.stefanov

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ами значи конектора се е прецакал. Търси сервиза.

• 0
Публикувано

Трябваше нещо по-шарено да вземеш :D

• 0
Публикувано

Какво ново си взел? Кабел ли? Пробвай в друг usb вход на компютъра по-скоро.

• 0

да нов USB кабел но пак същата работа :((( пробвах на всички USB изходи не става ... пробвах и на друг компютър там проблема е друг ... почва се зарежда и спира :( и не иска да инсталира драйварите ...

• 0

може да е конектора , но чудното ми e как може да се зарежда а когато го свържа към PC не иска ... ако беше прецакано нямаше и да зарежда :|

http://imageshack.us/f/600/54123639986963671257910.jpg/ ето ги кабелите ... черния е този който ми дадоха а жълтият е този който си купих от dice.bg

• 0

имах превид , звука при свързване на Iphone към PC нали е някво тън ... е така , но непрестанно ту тътне , че е свързван ту изключва и пак тън за свързване ... телефона е 3GS 8 GB :smile: айфона не е менте: Designed by Apple in California. Assembled in China

Model No:A1303 FCC ID: BC .... ID ***C-A1303B

http://ipartsuk.com/...08/IMG_7868.jpg същото пише като на тва само накрая пише A1303A а на моя е A1303B

Телефона си работи като Iphone - има си компас което е характерно за Iphone 3GS само всичко е като Iphone ... не за първи път използвам Apple устройство :smile: знам когато е replica ;)

• 0
Публикувано

Не му давай "съвети" за рестор, при условие че не му е читава юсб връзката! Това с оригиналния кабел е ок.

Що зарежда от контакта ли? Там токът е 1А, на компа е половината. Като има поизтънял конектор в дока, по - слабият ток от компа не стига. Отиди в сервиз, докато е време, после излиза много дебело.

• 0

еми утре ще го нося на сервиз ... ако е само конектора пак добре 30-40 лева е една смяна , но за жака не знам колко пари ще ми вземат :| оначе пробвал съм това със духването и клечките за зъби и пак същия проблем !! И първия кабел този черния ми го даде човека който ми продаде Ийфона той ми е дал това USB а оригиналното USB не знам колко пари е и пък ако мога така да кажа леко съм закъсал с парите и сега не ми се дават по 100-200 лева за ремонти и глупости ...

• 0
Публикувано

Щом смяташ че са глупости - продай го и си купи нокиа 1100. И, откъде си сигурен, че жакът за слушалките е оригинален? След като има луфт(нали хартии му завираш?), значи е менте или е ровен кой знае с какво и как?!

• 0
Публикувано

просто казвам , че е абсурдно да давам 200 лева при предположение , че за телефона съм дал 250 лева ... и не ми трябва нокиа , фен съм отскоро на Iphone , Но както казват хората: винаги има риск при покупката на телефона втора ръка :) но пък 1100 лева са много за Iphone 4S

• 0

Колега, и аз съм фен на BMW, даже не от скоро, дългогодишен, но не карам BMW, защото знам, че не мога да си го позволя. За сметка на това карам Опел и гледам към бъдещето... Надявам се разбираш аналогията ми. :smile:

П.П. И въпреки, че не е BMW, все пак си карам колата с хубави гуми, което в твоя случай са кабелът и зарядното. ;) Просто има някои неща, с които компромиси не се правят!

Редактирано от orbitalen
  • 0
Публикувано

Разбирам :) утре ще видим кво му е в сервиза :)

• 0
Публикувано
звука при свързване на Iphone към PC нали е някво тън ... е така

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

• 0

Пробвах на един приятел на оригиналното зарядно и тръгна :О може ли да ми препоръчате зарядно (USB+зарядно) за Iphone а не менте :smile:

• 0
Публикувано

За по - тъничко:

Търсиш втора ръка по обявите или си взимаш добър заместител на оригиналното(но по - евтин ;) ): Белкин(по моловете, dice.bg...) или тичкаш до OMV и си купуваш един универсален комплект Energizer(има за кола и стена, но кабелът НЕ СТАВА за синк, а само за зареждане).

Един френд продава едно от 2G, но няма да иска да го праща по куриер. Ако имаш път насам - пиши ми.

• 0
Публикувано

Белкин, имам лошо мнение за кабелите им... Не, че не работят, но го правят както си искат. Сменил съм доста от тях. Последно снощи, телефона ми се изключи, падна батерията, но си бях забравил кабела в Пловдив. Този, който имах под ръка, Белкин, почна да включва и изключва телефона, постоянно. Мушкам в компютъра за буут, като си мисля, че може и контакта нещо, но не... След 10 мин. игра го нагласих де, ама...

• 0
Публикувано

Аз съм с една Hama от година, и съм много довелен. Но само кабел, закупен от магазин на мобилен оператор на цена от 15 лв.

• 0
Публикувано

И аз съм разочарован от Белкин, по принцип работи, но на 2-рия месец се разлепи буксата за зареждане, та трябваше побългаряване, а се изръсих 30 лв.

Имам един ментак за колата от 4,80 лв. 2-години нищо му няма :)

• 0
Публикувано

Не напразно е казано - евтиното излиза скъпо. Купуваш си оригинален кабел Apple и си свиркаш 4-5 години. През това време може да си купиш 5-6 ментета и като теглиш чертата...

• 0
Публикувано

И това не е точно така. Оригиналните(след 2008-ма) изкарват година-две максимум. Старите айподски кабели или от 2г обаче - няма късане. От четворката и 3гс-а заминаха за по година. Пазя си още кабела от 2г-то(даже с него работя постоянно) и един от айпод нано от 2006-та. Него го влача в колата, в чантата с лаптопа и т.н. Не е мръднал ;)

Причината е, че от 2008-ма Епъл ползват биоразградим полимер с по - кратък живот, вместо ПВЦ.

• 0
Публикувано

Да ти кажа, Белкин, не са от най-евтините кабели. Дори напротив.

• 0
Публикувано

Не са, Хама са по ;) Това ми мина през ума като алтернатива на оригиналното.

• 0
Публикувано

Според мен проблема му е че постоянно му прави респринг телефона (респринг лууп), имам същия проблем но се оправя като откачиш кабела и рестартирш телефона когато зареди ОС може да сложиш кабела и да си го плзваш

• 0
Публикувано

Така купих си едно зарядно , но и то не работеше та пробвах във друго USB на компютъра и тръгна ... явно проблема е във USB-тата ми ... Вече си го зареждам и си качвам снимки :) Остава проблема със жака - днес пак пробвах и пак така ... как дръпна буксата на слушалките към мен веднага се оправя и като разклатя леко слушалките напред и назад се усеща , че има разстояние между жака и буксата , това ме навежда над мисълта , че явно някой е сменил панела и жака е по-голям от необходимото :( утре или другиден ще го нося на сервиз да видя какво ще кажат там - евентуално нов панел или нов жак и аз не знам !!!

Ето ми го жака на Sony слушалките http://imageshack.us/photo/my-images/850/img0035xk.jpg/ Намерих един преходник или поне си мисля , че е преходник от старите ми слушалки a4tech http://imageshack.us/photo/my-images/41/img0036ll.jpg/ и като го сложа слушам цял ден без проблем а пак е 3.5 мм http://imageshack.us/photo/my-images/338/img0037bo.jpg/ на снимката си личи , че са 3.5 , но не знам защо със преходника на a4tech работят а със моите слушалки Sony прекъсват и се чува звук все едно песента е "развалена"

• 0
Публикувано

Уесно бре: или сонитата са ментаци, или адаптерът е по - дебел :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...