Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем при свързването към компютъра

Featured Replies

Публикувано

Уесно бре: или сонитата са ментаци, или адаптерът е по - дебел :)

• 10 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте колеги,

вдигам малко темата "нагоре" понеже имам същия проблем, но с ihpone 4s.

Като го свързвам с компютъра чрез usb, започва да се зарежда, но в my computer не ми излиза като portable device. Също така и в Itunes не ми го засича телефона. Ту го засича, ту не.

От strart menu -> devices & printers ми излиза като е свързан при "unspecified" само Apple Mobile Device USB Driver, но НЕ ми излиза допълнително като Apple Iphone. - за да ме разберете свържете си телефона с компютъра и влезте в това меню и ще видите, че ги има и двете:

1) iphone и 2)app.mob.usb driver

Днес преинсталирах Itunes-a и го засече в програмата, но пък в my computer отново не го засече. По-късно пак пробвах в Айтюнс, но този този път отново не го засече...

Телефонът е на приятелката ми, и като пробвам на нейния лаптоп със същия кабел, но с моя телефон - веднага излиза в my computer => предполагам проблемът трябва да е в телефона, не в компютъра или usb порта. Ще го карам на сервиз тези дни, но преди това бих желал да видя и вашите мнения.

П.с. Моят телефон го водих тази седмица да му сменят лентовия кабел, понеже микрофонът ми спря да работи и се питам дали може и при нея проблемът да е лентовият кабел.

Надявам се да съм обяснил проблема ясно.

Поздрави

Публикувано

Закачваш телефона, отиваш в дивайс менаджер и деинсталираш драйвърите. Откачваш телефона, рестартираш компютъра и чак тогава преинсталираш айтюнс. Ако повтори номера, свали по - стара версия.

Публикувано

Мерси, ще пробвам пак. Само да отбележа, че докато е закачен - от дивайс мениджъра ми изписва device is working properly. И имам там възможност да дам DISABLE, с оглед по-късно да му дам ENABLE, но като цъкна Disable, ме предупреждава, че устройството(тоест айфонът) ще спре да функционира и това ме спира.

Публикувано

Направи каквото ти писах.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.