uomoto Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Няма такава възможност! Само за А4 устройства е РАМ-диск метода. Цитирай
papalin4o Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Да, тъкмо и аз видях, че е за А4 устройства Ебаси. За А5 имали някакво решение за батерията? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Ресторни с наново изтеглен фърмуер и/или се откажи от инсталъс? Проблемът не е в джейла, а в едно от тези двете: или е калпав фърмуерът, или мобайл субстрат за пореден път е смукач на батерията. Цитирай
papalin4o Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Ще пробвам довечера отново. Фърмуера си е директно от айТунес, натискам на рестор, не го тегля от никъде. Цитирай
mimeto83 Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 На мен ми грее телефона значително повече от как минах на 5.1.1. Предполагам е от джейла , но дали ще е същото ако джейлна с редсноу. Питам ,защото на няколко места чета, че е по добре да се джейлва с редсноу. Сега забелязах ,че е топъл даже докато ползвам тапаталк. Други проблеми не съм срещала Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Миме,нямам тези проблеми,а не съм джейлвал с redsnow. Опитай-от опит глава не боли Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 По мое мнение, джейла с Absinthe, минава много по-леко а телефоните се държат доста по-добре след това. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Ех...кога ще отцепите накрая, че джейлът сам по себе си НЕ ТОПИ БАТЕРИЯТА И НЕ ГРЕЕ ОТ НЕГО?! Такива неща се получават от скапан фърм/скапано ресторнат или скапано джейлнат(от кофти кабел, комп, лошо изтеглен инструмент и т.н.)! Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Не забравяй и хилядите щуротии,с които си кичат телефоните през Cydia-та. 1 Цитирай
papalin4o Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Здравейте. Тазо вечер ресторнах и джейлнах на ново. Изтеглих 5.1.1 от форума, задържах Шифт и Рестор на айТунес. След това, със Absinthe 2.0.4 джейлнах. Сложих репото на Xsellize и на Hackulo. Друго от Сидия сложих само iFile. От AppStore си сложих стандартните приложения, iBooks, Skype, Facebook, Imo и Twitter. След това оставих айПада настрани, без да го докосвам, следователно екрана е изгасен. Влязох в банята и след час някъде гледам, че батерията ми е паднала с 9%, това за мен изобщо не е нормално, като се ича напредвид, че докато чаках джейла го ползвах без и батерията ми държеше адски много, също така на айПад 1 който имах преди, със 5.0.1 и джейл батерията също държеше много. Има нещо което цеди яко батерията Сега докато писах този пост ми падна един процент. Благодаря Ви. Цитирай
arm11 Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Ристор с фирм изтеглен от Айтюнс-а, после джейл без връщане на бекъп. Цитирай
papalin4o Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Непомага и с рестор от айТунес. Вчера се мъчих с такъв рестор, без връщане на бекъп /попринцип нямам нищо важно на айПада и винаги като правя рестор го задавам като нов никога не връщам бекъп-а/. Днес реших да го ресторна като изтегля от тук фърм-а, защото колегите от форума така ме посъветваха, но пак е без промяна. Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Блутута спираш ли си , след рестора ? Цитирай
papalin4o Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Да, спирам го. Изключвам и Location Services. Цитирай
uomoto Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 С джейл ли си? Пробвай без джейл да видим,а? Цитирай
Grievous Публикувано Юни 26, 2012 Автор Публикувано Юни 26, 2012 Нали знаете, че iPad-а не се зарежда в компютъра. Да не се омотваш там? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 26, 2012 Публикувано Юни 26, 2012 Не си първият, който ще сменя пад по гаранция заради батерията. Обмисли го като вариант. Цитирай
papalin4o Публикувано Юни 26, 2012 Публикувано Юни 26, 2012 Четох за някакъв фикс за батерията точно на 5.1.1 Вчера направих всичко което пишеше там и довечера ще видя как се е представила батерията. А за гаранцията, не мисля, че е от батерията проблема, защото ползвах айПада 2 месеца без джейл, тогава си беше на 5.1 и батерията държеше перфектно. От както излезе джейл, сложих 5.1.1 и го джейлнах от тогава забелязвам това цедене на батерията. Ако не стане с този фикс, ще го ресторна на ново, но няма да го джейлвам за да видя дали проблема е от джейла или от самият фърм 5.1.1 Ще пиша ако има някаква промяна. Приятен ден. Цитирай
duran Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 На мен ми изписва това нека ако някой знае за проблема нека да помага.The attached device has,a backup password set.You need to disable the backup password in iTunes before you can continue.Start iTunes,remowe the backup password and start this program again. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Имаш парола на бекъпа. Разкарай я или пробвай джейл с redsnow през дфу. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Кое от всичко, което казах? За първото, грешката си казва всичко. За второто разгледай темите в този раздел де. Цитирай
duran Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Ами как да махна паролата на бекъпа и как става redsnow през дфу.До мен има интернет зала дали да пробвам там,в момента нямам нет на компютъра. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 За 4S няма буутром експлойт и в дфу не може! Махни паролата - друг начин няма. Тя не позволява на абсент да модифицира бекъп-а, както и не позволява на друг тюнс да направи бекъп на телефона. Цитирай
hidalgo Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Имам един въпрос: с 4S съм, ФО, 5.1.1 с джейл. Как мога да махна джейла и да си запазя всичко на телефона, и дали мога без да го махам да ъпдейтна до евентуалната iOS 6? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.