KurtiMakarov Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Джейла се маха с Restore. Както си в момента можеш да преминеш към 6.0 и пак ще изчезне джейла. Ако направиш OTA Update,ще ти останат кракнатите приложения,но няма да работят! П.П. Задължително преди каквато и да е маниполация си направи бакъп. Цитирай
mariankata Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 OTA update на jail-нат телефон си мисля, че не става. Цитирай
duran Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Моля нека някой обясни по подробно за този бекъп,къде се намира на компютъра и дали тази парола е създадена от самата система или от мен. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 От теб, слага се и се маха от iTunes. Като цъкнеш на фончето, намира се в първия таб, там където избираш къде да бекъп-ва - в облака или в компа. Под отметката back up to this computer, се намира encrypt local backup. Ако не помниш паролата: Махни отметката от "encrypt...", изтрий стария бекъп(от настройките на тюнса) и прави нов. После дерзай. Капиш? 1 Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 При мен днес се случи нещо странно , при ъпдейт от Cydia на iBlacklist телефона заби на ябълката и 1 час стоя така ,след това тръгна но всичко вътре разбъркано и няма следа от джейл иконите стоят но само толкова, пробвах отнова да го джейлна с absinthe 2.0.4 но дава ,че вече е и до там, някаква идея ,за да не се налага да го ресторвам ? Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 Рестартирай? Пробвай с Just Boot! Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 При един приятел се оправи с рестарт!!! Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 (редактирано) От половин час се рестартира сам и няма резултат PS: just boot не ми дава да направя с redsnow 0.9.12b2 Редактирано Ноември 5, 2012 от londongunner Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 Това с рестартирането не го спомена предиди. Задръж някой от бутоните за звука за да влезе в сейв мод. После Сидия и разкарай кракнатия блек лист. Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 5, 2012 Публикувано Ноември 5, 2012 Мерси стана , влезнах с iTools и изтрих iBlacklist и след рестарта тръгна ! Цитирай
sndblstr Публикувано Ноември 19, 2012 Публикувано Ноември 19, 2012 (редактирано) Мога ли да махна джейла ,когато реша ? Редактирано Ноември 19, 2012 от sndblstr Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 19, 2012 Публикувано Ноември 19, 2012 Не е много сигурно Вземи прочети темите в раздела "Нов съм...". Цитирай
Pappa Публикувано Ноември 24, 2012 Публикувано Ноември 24, 2012 Здравейте, имам следния проблем. С iphone4 съм iOS 4.2.1 и BB 3.10.01. Телефонът е закупен от Германия и беше ФЗ към водафон. Ползвах го с гевей както и джейл с редсноу за съответния ОS. Понеже минаха 2 години от закупуването му, миналата седмица се отключи след като го свързах с iTunes, така че си извадих гевея и си го ползван нормално с ментелската карта. Предполагам, че вече е ФО ! Искам да вдигна версията на ОС, понеже доста приложения изискват вече минимум 5-тица, да не говорим за другите екстри. Опитвам да му кача поне 5.1.1, за който има и читав джейл,но единственото което ставае, е постоянно да ми дава грешка 1600, 1603 или 1604. Използвах последна версия на ъмбрелата, както и iReb, но без успех. Четох също какво ли не, но не се получава нищо, а не искам да пробвам да качвам 6.0.1 заради джейла. Имате ли някакви идеи? Как процедирам: -свалих си ос 5.1.1 от форума -направих си бекъп на телефона -пускам ТСС сървиса на ъмбрелата -пускам иРеб и следвам инструкциите (телефона е в ДФУ) -пускам иТунес и с шифт избирам рестор. Започва да мисли, прави си нещо, след което ми дава грешка 1600 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Ноември 24, 2012 Публикувано Ноември 24, 2012 Провери първо дали имаш SHSH файлове за 5.1.1. Цитирай
Pappa Публикувано Ноември 24, 2012 Публикувано Ноември 24, 2012 в ъмбрелата виждам че има за iphone4 5.1.1 i iphone4 5.1.1b Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Ноември 24, 2012 Публикувано Ноември 24, 2012 Имаш лично съобщение. Цитирай
DjeFF Публикувано Ноември 28, 2012 Публикувано Ноември 28, 2012 Имам същия проблем като Pappa . Някой може ли да помогне ? Цитирай
stankov.angel Публикувано Април 13, 2013 Публикувано Април 13, 2013 (редактирано) Здравейте, току що УЖ си "джейлбрейкнах" телефона, но тези shsh пакети не се запаметиха никъде. Отгоре в Cydia изписа да погледна в TSS относно тях или нещо от сорта. Сега съм го пуснал да се ресторва. Дайте някакъв съвет защо така се получи ? http://imageshack.us/photo/my-images/836/img15021.png/ може ли да кажете - този надпис в зелено горе - така ли трябва да е или нещо ен съм направил както трябва ? Редактирано Април 13, 2013 от stankov.angel Цитирай
asen4o0 Публикувано Април 13, 2013 Публикувано Април 13, 2013 Не само при теб е така. Проблема идва от това, че Apple са направили невъзможно ресторвантво чрез SHSH за нови усторйства и saurik е решил, че няма смисъл да се пазят. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Април 13, 2013 Публикувано Април 13, 2013 Асенчо, защо акаш наизуст? Информацията за налични схсх е преместена по - долу в началната страница - в TSS center. Каквото има и е използваемо е там. Поне за обща култура, можеше да гугълнеш надписа и да разбереш какво пише. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 Но е прав, че за новите устройства е единствено за 6.1.3. 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 @Alxx не пиша наизуст, товае написал saurik. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Цитирай
cezare Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 Не това е написал Jay Freeman.Бъркаш се,прочети отново! Цитирай
Alxx® Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 Асенчо, щракаш английски, но ти трябва още. Така казано, е много общо и не представя цялата информация. Предлагам ти, вместо да спориш, да си седнеш на д-то, прочетеш отново и осмислиш написаното. Жоро - не, не е прав. Който е дъмпвал АПИ тикети директно на компа чрез iFaith или redsn0w ще може да ресторне. Аз имам за 6.1 например, както за моя, така и за 4с-а на жена ми. Цитирай
asen4o0 Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 Съгласен съм, че казаното от мен е много общо, но за английския не си прав да "се оплакваш", защото не си ме чул да говоря нито въобще си ме видял да го използвам. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.